Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
KİRLİ GOL!..
Cumartesi, 22 Mart 2008

  Sakarya onuncu dakikada kalesinde gördüğü GOLÜN KİRİNİ!17.dakikada Ferdi'nin kafası ile yıkamasa;hem Kartal'ı hem de hakemi başına bela alacaktı!..
  Allah'tan KAFA'yı! kullanmayı bildi,önce Ferdi'nin sonra da Taner'in vurduğu kafa topları ile Kartal'ı yere serdi!..

Hazırlık maçlarını da katarsak birlikten oynamaktan nerede ise akraba çıkacak iki takımdan,elini öptürmeyi başaran Sakarya oldu!..

Neresinden bakılırsa bakılsın benzeş yönleri çok olan Sakarya ve Kartal takımları mücadelesi  yüksek,pozisyonu bol bir maç oynadılar.Bu sonuçla Kartal'ın tüyleri tamamen yolundu mu pek bilemeyiz ama;kabul etmek gerekir ki onlar da umutlarını kaybetmemek için hırslı,güzel bir futbol ortaya koydular.

Her iki takımın orta saha ve forvet hattındaki oyuncularının süratli ve yaratıcı özellikte olması,müsabakanın lezzetini arttıran önemli bir etken oldu.Savunma hatlarında görülen oyuncu kaliteleri ilerdekilerden iki gömlek düşük olunca,pozisyonu ve golü bol olan zevkli bir karşılaşma izledik.Enteresan olan şey haftalardır eleştirilen Serkan Çalık'ın bu kez özellikle maçın son yarısında takımını ateşleyen,sürükleyen oyuncu olarak göze çarpmasıydı.Serkan;ikinci yarıda sol çizgiden içeri taşıdığı toplarla hem takımının hem taraftarların moralini yükseltti.

Kendisini ezbere tanıyan savunmanın kontrolünden kurtulmakta uzun süre zorlanan Burak,enerjisinin bittiği noktada adeta boğuşarak söktüğü topu,arka direkteki Taner'in kafasına gol olarak yapıştırırken neden vazgeçilmez olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Erman ve Abdülvahit'le orta alanı yumuşatıp oyun nabzını elinde tutan,rakip savunma arasına atılan toplarda fırtınaya dönüşen Sakarya'da negatif futbolu ile gözümüze en çok batan futbolcu Yasin oldu.Tecrübesine ve fazlasını verme konusunda iyi niyetine inandığımız Yasin'in,ayağına yapıştırmakta ısrar ettiği her top el freni oldu!..

Sakarya;rakibin biri altı pastan dışarı attığı,diğeri Timuçin'in direkte patlayan serbest vuruşunda olmak üzere mutlak iki golden kurtulurken şanslı,hakemin kaleci Bora'ya yapılan faulde değerlendirme hatasına düştüğü gol kararında şanssız olan takımdı.

Sonuçta şampiyonluk yolunda her hafta nefesleri biraz daha kesecek gibi görünen bir ortamdan Sakarya derin bir soluk daha alarak çıkmayı başardı.

Bin bir türlü zorluk ve engel altında meslek onuru ile savaşan ve ekmek mücadelesi veren futbolcuları ve teknik heyeti alkışlamak,nefeslerin tükendiği yerde inanç ve kudret şırıngası olup damarlarımızdaki kanı ateşleyen Tatangaları,sevgiyle kucaklamak istiyorum.

Bu arada oynadığı üç buçuk dakikada bile oyuna büyük bir tempo ve hava getiren,geleceğin en iyi forvet oyuncularından biri olacağına yürekten inandığım Mustafa Pektemek'in oynatıldığı dakikaların bu kadar sınırlı olmaması,buna benden çok Hüsnü hocanın da inanması bu genç oyuncunun hem kendisine hem takımına olan katkısını hiç kuşkusuz daha da arttıracaktır.Ayrıca Mustafa gibi genç bir yeteneğe üç beş dakika fırsat tanımanın değil,formayı vermek gerektiğine inandığımı belirtmek isterim. 

Taner kardeşim senin de kaçırdığın penaltı yüzünden içinin yandığını hissettim ama ziyanı yok.Attıklarına bakarsak borçlu olan taraf biz sayılırız.Sen nasılsa bu penaltıyı affettirecek bir yol ya da GOL bulursun!..     


Nedim Kurtiç hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım