Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Bir çırpıda geçen
Çarşamba, 05 Kasım 2008
 

Ne ağlarsın yeşil parkeli, siyah botlu çocuk. Hadi bakalım eğme başını, kaldır kafanı, gözlerindeki inançtan şimşekler çaksın. Sevdalımız açmış kollarını bize doğru koşuyor. Onu şu anda sadece görebiliyoruz, evet çok uzakta belki ama karanlıkta değil, koşuyor önündeki engelleri aşarak onu en çok sevenlerine doğru.

Hey Sakaryaspor için yollara düşenler, bu kavgada düşmeyelim, en zor zamanlarımız bugünler olabilir. Lakin bu zamanın yaratıcıları ve faiillerinden kurtulmak için ettiğimiz mücadelenin onda birini göstersek, şu sıralar doksan dakikalarda 'pınarbaşı' ile birlikte sabır çekeceğimiz de varmış mantelitesini kabullensek. Koca şehir yıkıldı depremde, on sene geçti ve hala kendine gelemedi, sekiz senelik zihniyeti yıktık, bırakın bu kadar olsun ve bu işin bir kredisi olsun. Yavaş yavaş kalkalım ki, tekrardan bayılır gibi düşmeyelim.

Biz bu çemberi genişletmek, genişletirken hedefinden ve doğrulardan sapmamak için tükenirken, sağolsunlar bunu kestirmeden yapmak için çırpınanlar oluyor. Boşuna çırpınmayın yavru güvecinler gibi, biz yuvamızı çalı çırpının üzerine değil, yeşil siyah sevdanın üzerine kurduk. Ne parola gerek, ne de pusula, biraz yürek ve bin dokuz yüz ile altmış beşin toplamını bilmek yeterli.

Yanlış hesap her zaman Bağdat'tan döner. Sımsıkı durmamız lazım her daim, duralım ki boşluk kalmasın ne aramızda ne tribünde. Bir çırpıda geçmedi ki yirmi sene, bir gecede bitsin. Dizide değil ki bu, bin bir şekle bürünsün. Bazen kol kırılır alçıya alınır ve tedavi olur, bazen onur kırılır, lan! Bu nasıl tedavi olur derken bakarsın olan olmuştur.

Şu Ordu'nun derelerinde ne hikmetse eşitlik duygusu hakim bizden yana. Al gülüm ver gülüm bitiyor maçlar. Son dakika yetmiyor uzatmalar yetişiyor, yine yenişemiyor zıt renkli iki takım. Bu arada ne oldu anlayamadık, bir pazar günü maça gidecez diye sevinirken ne olur erken yatın cumartesi gecesi .

 

Senmisin sevinen diye bir tv yayını, bir öğle saati. Sanki bu D- Smart sadece bizimle anlaştı kardeşim. Sözleşmede, lige çıkamassınız diye bir madde yoktur umarım. Yok hani bizi çok mu sevdiniz ne. Sizle maç sonu karşılıklı yapalım isterseniz, sizin ekip başlar; maraton D desene, maraton D diyecek diye bekleyen smart'çılara bi DEH der ve bu yazı burada biter.

Erken yatın arkadaşlar erken.

 

Yılmaz Şen hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım