Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Sakaryaspor masalları (1)
Perşembe, 18 Haziran 2009

Dün telefonum çaldı. Diğer uçtaki eski dostum, Sakaryaspor'la ilgili yazdığım, "Herkes şimdiden eteğindeki taşı döksün. Sezon başında kimse takıma laf etmesin" sözüne destek verdi. Ama aynı yazıdaki, "Şampiyonluk isterim" sözüne katılmadığını söyledi.

Yeni yönetim için iddialı bir sözmüş...

Oldu; gözlerim doldu...

Ne olacaktı yani? Hedef amatör kümeye düşmemek mi, ligde kalmak mı? Elbette şampiyonluk istiyorum. İstiyoruz...

Gelirken mangalda kül bırakmayan yeni yönetimin hedefi herhalde benim gibi şampiyonluktur. Eğer şampiyonluk değilse bu kente de, bu taraftara da yazık...

Haaa...

Bu arada hatırlatmama gerek yok zannedersem. Ama yine de kulaklara küpe olsun diye kısaca değineyim.

Öyle şampiyonluk iddiası laf salatasıyla olmuyor. Sezon başında ciddi transferler yapılmadığı, taraftarlarla kaynaşılmadığı ve güçlü bir yönetim olmadığı sürece şampiyonluk bizim için bir masal ve biz bu masalı çok dinledik...

İşte size o masallardan biri:

"Evvel zaman içinde, Duran zaman içinde, yeşil-siyahlı prensler şehri varmış. Bu şehirde gel zaman, git zaman bir futbol takımı kurmuşlar. Bu takım yıllarca o ülkeye Hakan Şükür, Tuncay Şanlı, Aykut Yiğit, Turan Sofuoğlu, Recep Çetin, Yılmaz Vural, Oğuz Çetin ve Aykut Kocaman gibi ünlü futbolcu perileri yetiştirmiş. Bu iyilik perilerinin ünü sadece o ülkede kalmayıp, başka ülkelere bile gitmiş.

Bir yıl o şehrin takımı büyük başarı elde etmiş. O başarıyla beraber kentte sevgi gösterileri yaşanmış. Sihirbazlar, hokkabazlar büyük bir yeşil alanda oyunlar sergilemişler. Şehrin taraftarları da oturdukları yerden bu mutlu günde bol bol ‘Efsane geri döndü' sloganı atmış.

Hatta eline bir mikrofon geçiren şehrin büyüklerinden birisi; ‘Artık bu şehrin takımı asansör takım olmayacak. Bu takım krallar liginde kalacak. Size söz veriyorum' demiş. Ama o şehrin büyüğünün verdiği o sözün tersine yeşil-siyahlı takım krallar liginden, vezirler ligine düşmüş.

Şehirde herkes çok üzülmüş. Perişan olmuş. Sonra o büyük sözü veren zatı muhtereme sormuşlar: Ey yüce büyüğümüz siz bize; ‘Artık bu şehrin takımı asansör takım olmayacak. Bu takım krallar liginde kalacak. Size söz veriyorum' demiştiniz. Ama biz vezirler ligine düştük. Ne oldu bize?

Futbol fabrikası olarak bilinen şehrin yücesi ise kendisine sorulan bu soru üzerine şunu demiş: Asansörde arıza oldu. Ama siz merak etmeyin; vezirler liginden tekrar krallar ligine çıkacağız.

Aradan zaman geçer ve krallar liginden vezirler ligine düşen o şehrin takımı, bu kez de vezir yardımcıları ligine düşer.

Gel zaman git zaman, o şehrin yücesinin bu sözü şehir efsanesi olarak kulaktan kulağa yayılır. O şehirde halen yeni doğan bebeklerin 'Aguuu' deyip ardından ‘Anne, baba' demeyi öğrendikten sonra, ‘Asansör takım olmayacağız' demeyi öğrendiği rivayet edilir."

İşte böyle sevgili yeni yöneticiler...

Yıllardır Sakaryaspor masallarını dinleyen bir kardeşiniz olarak, size bir kaç Sakaryaspor masalı daha anlatacağım... Acele etmeyin...

Haaa...

Gün gelir sizin de masallarınız olabilir.

İnşallah sizin masallarınız, "Onlar mı! Onlar bizi vezirler liginden tekrar krallar ligine taşıyan taçsız krallardı. Onlar ki heykeli dikilecek kahramanlardı" diye biter...

Yaşayıp hep birlikte göreceğiz...

Şimdi moda göl kıyısında seks !..

Bir arkadaşım aradı. Ailesiyle beraber Sapanca Gölü'nün ‘Gölbaşı' denilen Arifiye kısmına piknik yapmaya gitmişler. Hani gölün tenis kortlarının bulunduğu bölgeye...

Eşi evde hazırladığı aperatifleri çıkarırken, o da çocuklarıyla göl kıyısında dolaşmaya başlamış. Biraz zaman geçtikten sonra bir araba gelip az ileri park etmiş. Biraz sonra da başka bir araba gelip onun yanına park etmiş. Bizimkiler ailecek yemeklerini yerken çocuklarından biri, "Aaaa. Baba bak. Araba sallanıyor. Bizim araba niye öyle sallanmıyor" demiş.

Eşi ve kendisinin yedikleri boğazlarına dizilmiş. Apar topar toplanıp göl kıyısından ayrılmışlar.

Arkadaşım ailecek yaşadığı bu olayı bana anlattığında burnundan soluyordu.

Sapanca Gölü kıyısında yıllardır araç içinde yapılan seksin önüne kimse geçemedi. Herhalde bundan sonra da kimse geçemez.

Anladık... Açık havada güzel fantezi oluyor ama ya aileler ne olacak? Sizce de ayıp olmuyor mu?

Bu arada soralım bakalım beylere...

İnsanlara ailecek iki lokma bile yedirtmeyen 'açık havada seks' partilerine bakalım kim dur diyecek.

Sakaryaspor'un melekleri

Sakaryaspor yeni yönetim kurulu deneyimli bir ekibe görev verdi. Yerel bir gazetede Genel Yayın Müdürlüğü'nden ayrılan Günay Yazıcıoğlu ve reklam dünyasının önde gelen isimleri Huriye Bolazar ile Aysel Uzun Sakaryaspor Halkla ilişkiler ve Reklam biriminde göreve başladılar. Birbirinden profesyonel ve başarılı bu üç ismin yeni görevlerini kutluyorum.

Başkan Morgül ile Dr. İzmirli kutsal topraklardan geldi

AK Parti Sakarya İl Başkanı Şenol Morgül ile efsane Başhekim Dr. Cevdet İzmirli gittikleri Umre ziyaretinden döndüler. Kutsal topraklarda bol bol dua eden Morgül ile Dr. İzmirli, bugünler de kendilerini ziyaret eden dostlarını ağırlıyorlar. Umre'de çok duygusal anlar yaşayan ikiliye biz de ziyaretinizi "ALLAH kabul etsin "diyoruz


Hüseyin Cumalı hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım