Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Massa Ölümden Döndü (VİDEO)
Pazar, 26 Temmuz 2009

Formula 1'de Macaristan Grand Prix'i sıralama turlarında kaza geçirerek komaya giren Ferrari'nin Brezilyalı pilotu Felipe Massa'nın durumunun iyiye gittiği açıklandı.

Dün yapılan sıralama turları sırasında Brawn takımının pilotu Barichello'nun aracından kopan 800 gramlık bir yayın kaskına çarpması sonucu kontrolünü kaybeden Brezilyalı pilot, bariyerlere çarptı.

Kazanın hemen ardından acilen kaldırıldığı AEK Askeri Hastanesi'nde kafatasında kırık tespit edilen Massa, ameliyata alındı. Başarılı geçen ameliyatın ardından gece boyunca uyutulan başarılı pilot sabah saatlerinde uyanarak, kendini iyi hissettiğini söyledi.

Toyota takımının İtalyan Doktoru Riccardo Ceccarelli, Radyo Rai'de yayınlanan demecinde, "Ferrari takım doktoru Alessandro Biffi ile görüştüm. Massa uyandı ve kendini iyi kissediyor" diye konuştu.

Bugün Massa'nın genel kontrolünün ardından Ferrari'nin bir basın toplantısı düzenleyerek genç pilotun sağlık durumu hakkında detaylı bilgi vereceği açıklandı.

Bu arada Brezilya'dan Massa'nın babası Luis Antonio Massa, annesi Ana Massa, beş aylık hamile eşi Rafaela Massa ve özel doktoru Dino Altmann, pilotun yattığı AEK Askeri Hastanesi'ne geldi.

Felipe ve Rafaela Massa çiftinin, Felipe Jr. adını verecekleri ilk çocuklarının doğumunun Kasım ayı sonunda olmasının beklendiği öğrenildi. Eşinin kaza haberiyle şok geçiren Rafaela Massa'nın ve bebeğin sağlık durumunun da hastanede kontrol altında tutulduğu bildirildi.

MASSA'NIN KAFASINDAKİ KASKA YAKLAŞIK 1 KİLO AĞIRLIĞINDAKİ ÇELİK YAY ÇARPTI

Formula 1'de sezonun 10. yarışı olan Macaristan Grand Prix'sinde dün yapılan sıralama turlarında, kaza yapan Ferrari'nin Brezilyalı pilotu Felipe Massa'nın, kafasındaki kaska yaklaşık 1 kilogram ağırlığındaki bir çelik yayın çarptığı açıklandı.

Aracından güçlükle çıkarılarak Budapeşte Honved Hastanesi'ne kaldırılan ve burada kafatasından ameliyat geçiren 28 yaşındaki Brezilyalı pilotun kafasına çarpan çelik yayın nereden geldiği bilinmiyor. Yarışmayı düzenleyen Macar yetkililer, çelik yayın Rubens Bericello'nun otomobilinin arka tekerlerinden kopan bir amortisörün olduğu görüşünde birleşiyor. Baricello'nun otomobilinden kopan amortisörün saniyelerce pistte zıpladığı ve Massa'nın kafasına çarptığı açıklandı.

Brezilyalı pilotun 240 kilometre hızla seyrederken bu çelik yaya çarptığı için direksiyon hakimiyetini kaybettiği ve 190 kilometre hızla lastik bariyerlere çarptığı bildirildi.

Brawn-Mercedes takımının patronu Ross Brawn, çelik yayın Baricello'nun otomobilinden nasıl koptuğunu anlayamadıklarını, daha önce böyle bir şeyle karşılaşmadıklarını açıkladı.

MASSA'NIN ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA BİR AMELİYAT DAHA OLACAĞI İDDİA EDİLDİ

Formula 1'de sezonun 10. yarışı olan Macaristan Grand Prix'sinde, dün yapılan sıralama turlarında kaza yapan Ferrari'nin Brezilyalı pilotu Felipe Massa'nın önümüzdeki hafta bir ameliyat daha olacağı ileri sürüldü.

Massa, sıralama turunun 2. bölümünde 4. virajda kaza yaparak yüksek hızla bariyerlere çarpmıştı. Aracından güçlükle çıkarılan Massa, ambulansla hastaneye kaldırılarak Budapeşte Honved Hastanesi'nde kafatasından başarılı bir ameliyat geçirmişti.

Macaristan medyası, Massa'nın önümüzdeki hafta bir ameliyat daha geçireceği iddiasında bulundu.

Williams-Toyota Teknik Müdürü Sam Michael, yaptığı açıklamada, şimdi Felipe Massa'nın sağlığından başka bir şey düşünmediklerini, Massa'yı bir an önce yeniden aralarında görmek istediklerini söyledi.

McLaren-Mercedes takımının patronu Whitmarsh ise yaptığı açıklamada, Massa'nın dün geçirdiği kazada kalıcı bir hastalığın olmamasını ümit ettiğini belirterek, “Massa'nın kazasını monitörden sonuna kadar izlemem çok üzüntü vericiydi. Massa'nın bir an önce iyileşmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

 

 


Video Haber hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım