Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Nihayet!
Pazar, 24 Ocak 2010

        Sakaryaspor’da nihayet gündem değişti. Nihayet demek zorundayım. Çünkü; Lisans krizi sona erdi.

         Bundan sonraki maçlarda nihayet eksik ve yetersiz kadro mazeretlerinin arkasına sığınılmayacak. Nihayet bu sorunu bizden başkası çözemez diyenler susacak.

          Umarım yönetenlerde nihayetlendirir kendi aralarındaki kısır çekişmeyi. Yüksek Divan Kurulu Üyeleri de Erkal Etçioğlu gibi davranır.  Muhalefet şehir milliyetçiliği adına şehrin simgesine destek verir.

         Artık yönetimdekilerin işlerini yapıp yapamıdıklarına, teknik heyetin takımı iyi hazırlayıp hazırlamadıklarına ve sahaya çıkan oyuncuların gerekli gayreti gösterip gösterilmediklerine bakılacak.

          Klasman Ligi’nin ilk maçı nihayetlerin ardından gelen ilk maç ve ilk galibiyet oldu.  Bundan sonra görevlilerin görevlerini iyi yapıp yapadıklarına bakacağız.

           Ligin ilk maçında yenilerin gösterdikleri gayret geçer not aldı. Eksileri olanlara rağmen genelde yeniler iyi olunca, takviyenin işe yaradığı gözlendi.

           Ligin ilk maçı olmasından dolayı herşey yanıltıcı olabilir. Ancak ortada bir gerçek var. Kalan haftalarda yeniden futbol konuşulmaya başlanacak. Sakaryaspor ile ilgilenmekten vazgeçenlerin yeniden ilgisi çekilmiş oldu.

           Yapılan transferlerin bile doğruluğu tartışılmadı bu dönem. Canımız çok yanmıştı eksik kadrodan dolayı. Şimdi nihayet alternatifleri olan bir takıma sahip olduk.

            Zeytinburnu maçıyla birlikte “Bu ligde kalıcı değiliz” mesajının verildiğini düşünmek istiyorum ben artık. Yeni transferlerin hepimizi umutlandıran mücadelesiyle liderle aramızdaki 9 puanlık farkı önemsemiyorum. Klasman Ligi’nde önütmüze geleni yenerek zirveye doğru tırmanışa geçmemiz lazım.

             Teknik Direktör Engin Korukır’ın daha iyisini bulmak için çok çalışması gerekmekte. Zira savunmada görev verdiği Aytaç’ın bizi üzecek davranışlarını sergilemesine izin vermeden önlem alması gerekiyor. Sürekli gündemde tutulan kaleci transferinin ardından Erol’un kendini maçlara hazırlayamadığını düşünüyorum. Sanırım bu sorunuda giderecek adım atılacaktır.

              Yönetim öyle ya da böyle üzerine düşeni yaptı. Çözülmesi imkansız gibi görünen lisans sorununu şimdilik çözdü. Takımı maçlara yedek oyuncusuz çıkmaktan kurtardı. Teknik heyet belki tam istedikleri oyuncuları değilse bile yeni isimlerle oyuncu kadrosunu güçlendirdi. Artık alternatifli bir kadroya sahip.

              Şimdi bizlere Sakarya’da yaşayan insanlara düşen görevler var.   

              Takımımıza sahip çıkarak havaya girmelerine olanak sağlamak birinci görevimiz olmalı. Ardından söz sahibi yetkili insanların takımın menfaatine birkaç adım atması şart. Ekonomik katkı için zor şartlar zorlanarak bu takımın para sıkıntısı yaşamaması sağlanmalı.

               Sonrası mı? Sonrası sahada mücadele edeceklerin işi. Lider ile aramızdaki 9 puanlık farkın kapanması için oyuncular var güçleriyle mücadele edecekler. Puan sıralamasında bizden yukarıda olan takımlarla oynanacak maçlarda kayıp vermemek için uğraş verecekler.

               Ve önemlisi bu şehirli herkesin artık “bu ligde misafiriz” sloganına kendilerini alıştırmak gibi bir misyon üstlenmesi lazım.  İşe inanarak başlayalım ne dersiniz?          


Güven Hasbaş hakkındaki diğer yazılar


Yorumlar (1)
RSS Yorumlar
1. 06-02-2010 22:17
nihayet
slm güven abi yorumlarının hepsini okudum benim ikinci takımım sakarya spor inşallah sakarya için hayırlısı olur
Yazar (Misafir)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım