Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Haberler
Çakar: Çiftçide Gübreleme Bilinci Gelişti
Salı, 01 Nisan 2008
Sakarya Tarım İl Müdürü Abdurrahman Çakar, kurum laboratuvarında gübreleme amacıyla yapılan analiz miktarının geçmiş yıllara göre, iki kat arttığını bunun da, analize dayalı gübreleme bilincinin geliştiğinin göstergesi olduğunu kaydetti.
     Çakar, yaptığı yazılı açıklamada, analize dayanmayan gübrelemeler sonucunda ürün verim ve kalitesinde bozulmalar olduğunu belirterek, bilinçsiz gübre kullanımının ekonomik kayıpların yanında çevre, toprak su bitki kirliliğinde en önemli neden olan nitrojen birikimine yol açarak insan sağlığını da önemli ölçüde tehdit ettiğini bildirdi.

İlk Yorumu Siz Yazın

Yazdır E-posta
Devamını oku...
 
Salihoğlu: Ücretsiz İnternet Zarar Veriyor
Salı, 01 Nisan 2008
Adapazarı Esnaf ve Sanatkar Odaları Başkanı Turhan Salihoğlu, ücretsiz internet hizmeti veren belediye ve kurumların, internet kafelere zarar verdiğini belirtti.
     Salihoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, internet işletmeciliği yapmak için iş yeri açmak isteyenlere, iş yeri ruhsatı, valilik izni, vergi levhası ve kamera sistemi zorunluluğu getirildiğini hatırlatarak, yasal yükümlülüklerini yerine getiren internet salonu işleticilerinin, zarara uğratıldığını kaydetti.

İlk Yorumu Siz Yazın

Yazdır E-posta
Devamını oku...
 
ATSO, KASİAD ile Bir Araya Geldi
Salı, 01 Nisan 2008
Adapazarı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) yöneticileri, Karasu İlçesinde Karasu Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) üyeleriyle bir araya geldi.
KASİAD'ın davetlisi olarak Karasu'ya giden ATSO yönetim kurulu, düzenlenen toplantıda Sakarya ve Karasu'daki sosyo-ekonomik gelişmeler ve geleceğe dönük beklentiler konusunda fikirlerini dile getirdi.

İlk Yorumu Siz Yazın

Yazdır E-posta
Devamını oku...
 
Emlak Satışları Durdu, Fiyatlar Düşüyor
Pazartesi, 31 Mart 2008
Küresel piyasalardaki gelişmeler, konut kredisi faizlerindeki artış emlak piyasalarında daralmaya yol açarken, fiyatları da aşağıya çekiyor.

9 MİLYON KİŞİNİN KREDİ BORCUNA İNDİRİM

İstanbul Emlak Komisyoncuları Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Ateş, bugün Amerika'dan başlayan ve Avrupa ülkelerine de sirayet eden tutsat kredilerinin geri ödenmemesi nedeniyle başlayan sıkıntının Türkiye'ye de yansıdığını savundu.

İlk Yorumu Siz Yazın

Yazdır E-posta
Devamını oku...
 
Akyazı Kredi Kooperatifi Mali kongresi
Cumartesi, 29 Mart 2008
Akyazı Esnaf Sanatkarları Kredi Kooperatifi, olağan mali kongresini Gözde Pizza Salonu'nda gerçekleştirdi. Kongre divan başkanlığı seçimi ve saygı duruşu ile İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından 2007 yılı çalışma raporu, gelir-gider cetveli, yönetime menkul ve gayrimenkuller üzerinde tasarruf yetkisi ile 2008 yılı tahmini bütçesi yapılan oylamayla kabul edildi.

İlk Yorumu Siz Yazın

Yazdır E-posta
Devamını oku...
 
<< Başa Dön < Önceki 31 32 33 Sonraki > Sona Git >>

Sonuçlar 280 - 288 Toplam: 295

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım