Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Alişan, Kutluata'dan Destek İstedi
Pazar, 07 Mart 2010

SESOB Başkanı Hasan Alişan, Kocaali'de kongreye katılan MHP Milletvekili Münir Kutluata'ya yaşanan sıkıntılara değinerek, destek istedi.

Kocaali Esnaf ve Sanatkârlar Odası Olağan Genel Kurulu, Sakarya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Alişan'ın divan başkanlığında yapıldı.
Bahçem Düğün Salonunda yapılan genel kurula Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Münir Kutluata, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, Ortaköy Belediye Başkanı Cemal Angın, birliğe bağlı oda başkanları, kredi kefalet kooperatif başkanları ve çok sayıda esnaf katıldı. İstiklal Marşı'nın okunması ve saygı duruşunda bulunulmasının ardından başlayan genel kurulda odanın hizmet dönemlerine ait raporları okunarak üyeler tarafından ibra edildi.
Genel Kurulda yeniden aday olduğunu açıklayan mevcut Oda Başkan Ali Yılmaz kısa bir konuşma yaparak, Kocaali'ye ve esnafına hizmet etmekten büyük mutluluk ve gurur duyduğunu belirterek, " Her kesimi kucaklayan birlikteliği esas alan bir yönetim anlayışı ile hizmet ettim. Bu hizmete yeniden devam etmek istiyorum" dedi. Tek adayın olduğu Genel Kurulda SESOB Başkanı Hasan Alişan'da Kocaali Esnaf ve Sanatkârlar Odası Genel Kurulu ile 60. genel kurulu tamamladıklarını söyleyerek, " Genel Kurulları bizler bir fırsat olarak görüyoruz, sorunların tartışılacağı yer burasıdır. Esnaflarımızın sıkıntılarını bizlere daha fazla anlatmasını bekliyoruz" dedi.

Sakarya'nın tüm ilçelerinde hizmet vererek para kazanmaya çalışan esnafların sorunlarını dinlediklerini söyleyen Alişan, " Geyve, Hendek, Karasu, Taraklı, Ferizli ve birçok ilçemizde esnaflarımızın sorunlarını dinliyoruz. Ekonomi anlamında genel olsa da bölgesel olarak yaşanan bir takım sorunlarda var. Bunları dile getirerek çözüm bulma gayreti içindeyiz" dedi. Herkesin üzerine düşen görevleri yerine getirmesinin gerektiğini söyleyen Alişan, " Çiftçi hasadının parasını hakkıyla alırsa, fındıkçı zarar etmezse, işçide memurda para olursa esnaf ve sanatkârlarımızda kaliteli hizmet sunarak, iş yapmaya çalışır" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Münir Kutluata ise yaptığı son konuşmada, SSK ve vergi prim borçlarını yeniden yapılandırma taksitlerinin düzenli ödenmemesi neticesinde taksitlendirmenin bozulmasına dikkat çekerek, " Biz bu yasayı hazırlanırken, bazı eksikliklerin olduğunu üstüne basa basa mecliste ifade ettik. Ama bakın ki bu nasıl bir yasa, insanları daha da zor durumda bıraktı" diye konuştu. Esnaf ve Sanatkârların öneminden bahseden Kutluata, üreten, iş imkânı sağlayarak sanatkâr olan kesimin mutlaka korunması ve desteklenmesi gerektiğini kaydetti.
Konuşmaların sona ermesi ile odaya hizmet eden esnaf ve sanatkarlar teşekkür plaketi takdim edildi. 319 üyesi bulunan Kocaali Esnaf ve Sanatkârlar Odasının başlayan seçimlerinde ise mevcut Başkan Ali Yılmaz yeniden başkanlığa seçildi
Yönetim Kurulu: Mustafa Alemdar, Zeki Konyalı, Reşat Tank, Ziya Altay, Yakup Durmuşkaya ve İsmail Demir.
Denetim Kurulu: Rıza Ürkmez, Yusuf Kırçiçek ve İsmail Kalfa.


Sektör Haberleri hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım