Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
SAKARYASPOR'UMUZU BEKLEYEN RİSKLER!!!..
Pazar, 07 Mart 2010

Sakaryaspor'umuz seyircisiz maçta kendi sahasında Bozüyükspor'u 3-1 yenerek galibiyet serisine devam etti.Eğer Pendikspor maçı da oynanabilseydi tahminim 8 de 8 olurdu.

Üst sıraları yakaladık.Bundan sonra liderlik mücadelesi yapacağız.Bu haftayı Bay olarak geçireceğiz.Şansımıza rakiplerin maçları zor maçlar olacak ve puan farkı fazla açılmayacak.

Deplasmanda oynayacağımız Yalovaspor ve Zeytinburnu maçlarını da 6 puanla geçip, bence ligde oynayacağımız final maçı olacak olan Tavşanlıspor maçını da kazanarak açık ara bu ligi bitiririz.

Play-Oflara kalacak takım üç maç kazandımı ver elini Bank Asya Ligi.Bu mevcut kadro bu başarıyı yakalayacak genişlikte ve kalitededir.

Fakat Bank Asya Ligi için yeterlimidir? Cevap hayır.

TFF'den geçici transfer iznini alan yönetim akıllı davranarak yeni transferlerimize 1.5 yıllık imza attırarak önümüzdeki yılın transferlerini de yaptılar.Takımın kilit oyuncusu olan Mustafa Sevgi'nin kontratı bu yıl bitiyor.Bence ilk olarak bu futbolcumuzun sözleşmesinin şimdiden uzatılmasını sağlamalıyız.Mevcut takımımızı korumak zorundayız.

Önümüzde bizleri bekleyen riskleri şimdiden belirleyip başarılı olmamızı engelleyecek problemleri tesbit ederek yeni bir strateji oluşturmalıyız.

-Sakaryaspor'umuzun doğrudan gelirleri bulunmamaktadır.

-Üstelik Vergi Borçlarından dolayı hesaplarına Devlet'in Maliyesi tarafından Haciz koyulmuş ve nakit akış dengesi bozulmuştur.

-Bir futbol takımının en iyi transferleri paraları zamanında ödenen mevcut futbolcularıdır.Bu anlamda tüm Sakarya'mızın futbolcu prim ve maç başlarının ödenmesi için katkıda bulunması gerekmektedir.Kulübümüzü yönetenlerin masrafları cebinden karşılayacak maddi güçleri bulunmamaktadır.Hazırlanan projelerden gelecek gelirler ile ne Devlete ödenecek borçlar kapanır ne de mevcut takımın masraflarını karşılayabilir.

-Eğer maddi problemler çözülmez ise bu başarılı takım dağılır ve Bank Asya Ligine çıkmak hayal olur.

-Sakaryaspor'umuzun maç başı ücretleri, primler ve seyahat masrafları ile günlük giderleri tahmini aylık 250.000TL'dir.Yani bu sezon sonuna kadar nerden baksan 750.000TL nakit paraya ihtiyacımız var.Bu paranın bulunması için neler yapılması gerekiyor bellidir.Bu parayı Sakarya'nın dinamikleri bulur ve ortaya koyarsa Bank Asya Ligi'ne çıkmamız kolay.Yoksa işimiz zor.

Bu gün takım 7 de 7 yapmış sen neler yazıyorsun diyen okurlarım olacaktır.

Yıllardır günlük başarılar ile avunurken kulübümüzü bekleyen tehlikeleri göz ardı ede ede bu günlere geldik.Bundan sonra daha planlı olmak zorundayız.

Devamlı ve kalıcı başarılar elde etmek istiyorsak Yönetimlerde, Teknik Heyette ve futbolcularda sürekliliği sağlamalıyız.Süreklilik için para ve akıl gereklidir.

İnşallah aklıselim davranip bu güzel gidişatı bozmayız.

Yeşil Siyah Sevgilerimle,


Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım