Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
KAZANAN TAKIM BOZULMAZ!!!
Çarşamba, 31 Mart 2010

Sakaryaspor'umuz kendi sahasında Pendikspor'u net bir skorla 3-1 yendi.

Maç'a daha önce başarılı olmuş kadro yapısıyla başlayan Teknik Direktörümüz Engin Korukır, netice olarak üç puanı alan taraf oldu.
 
Yalovaspor ve Zeytinburnuspor maçlarında özellikle defans düzenindeki oynamalar sonucu kaybolan beş puan'a umarım, tüm Sakaryalı'lar gibi ,Engin Hocamız da yanıyordur.Fakat bazen antremanlardaki performanslardan teknik direktörler yanılabilir.Asıl burada önemli olan şey;
 
Uzun süredir maç oynamayan futbolcuyu özellikle defans bölgesinde maç'a başlarken oynatmak bir teknik Direktörlük riskidir.Madem futbolcuyu kazanmak istiyorsun son 15 dakikalarda oyuna alarak maç eksikliklerini giderirsin.İnşallah bundan sonra bu tür hatalar yapmayız, çünkü hata yapma lüksümüz yok.
 
Bu anlamda seri galibiyetler alarak başarılı olmuş Teknik Direktörümüzü de bir kalemde silemeyiz.Mantıksız aldığı risk nedeniyle sadece eleştirebiliriz.Kendisi bizden daha fazla üzülmüş veya pişman olmuştur.İnşallah bir daha boyle riskler alıp hem kendisine, hem de futbolcusuna zarar vermez.
 
Maç'a gelince; Pendikspor atak başladı, sağlı sollu ataklar ile saldıran Pendikspor,6.dakikada gelen  Levent'in gol'üyle1-0 yenik duruma düşmesine rağmen atak oyununu sürdürdü.Sakaryaspor ise bulduğu penaltı ile 2-0 öne geçmesine rağmen Pendikspor oynuyor golleri Sakaryaspor atıyordu.Skor 2-1 olunca acaba maç elden gidermi diye düşünürken yine maç'ın adamı Kalecimiz Erol sayesinde maç'ı 3-1 kazandık.Mustafa Sevgi biri penaltıdan attığı iki gol ile ön planda olan futbolcumuzdu.İlk gol'ümüzün sahibi Levent, Kalecimiz Erol, tecrübeli Sertan ve Aytaç maçın ön planında olan diğer oyuncularımızdı.
 
Bu Pendikspor ile İstanbul'da bir maçımız daha var.Bence bu maç çok zor geçmeye aday.Bu gün kazandığımız 3-1'lik skora aldanmamalıyız.
 
Yönetimin maç biletlerine aşırı zam yapmasına, hafta içi olmasına rağmen uzun süredir takımına hasret taraftarlarımız yine de maça ilgilerini eksik eylemediler.
 
Bundan iki yazım öncesi yazdığım ''Sakaryaspor'umuzu bekliyen riskler ''başlıklı yazımda belirttiğim mali sorunlar sıkıntı vermeye başladı.Maalesef hafta içi UMBRO firmasından gelen haciz işlemi morallerimizi bozdu. Yönetim bu hafta açtığı Stor mağazasından iki günde 15.000 TL gibi bir hasılat elde etti.Yapılan Sakaryacell, iddia sitesi anlaşmaları ile doğrudan gelirlerini arttırma yolunda adım atan yönetim sıcak paraya müthiş ihtiyaç duymaktadır.Özellikle maç başılar, primler için lazım olan nakit parayı bulamaz isek genelde para için oynayan ve takıma faydalı olan futbolcularımızla sıkıntılarımız olabilir.
 
Tavşanlıspor'un Bozüyükspor'a 1-0 yenilmesi ile zirve ile olan puan farkının kapanması bu hafta oynayacağımız Tavşanlıspor maçının önemini kat be kat arttırdı.Eğer deplasmandan üç puan alabilirsek işimiz gayet kolay olacaktır.Üç puan alamaz isek bile enazından alınacak bir beraberlik bile artı olacaktır.Önemli olan zirveden kopmamaktır.
 
Tavşanlı maç'ı için rakip taraftarlara 50 kişilik bilet tahsis edilmiş.Bu nedenle maça gitmeyi düşünen taraftarlarımız, derneklerinin yapacağı organizasyona saygı göstermeli, maça gitmeyerek fedakarlık yapmalılardır.Özellikle bu maç'a gitmeyi çok istememe rağmen ben de gitmeyeceğim.Ne olur haftalar azaldıkca tribün desteğimizi sunarken takımımıza zarar vermiyelim.
 
TFF'de sabıkası olan takım olarak tüm gözler üzerimizde, bu nedenle çok iyi organize olmalı, kafamıza göre davranışlarda bulunmamalıyız.Nasıl olsa maç'a gireriz diye organizasyonlar yapmamalıyız.Özellikle başka şehirlerden veya Üniversitelerden yapılacak organizasyonlarda Taraftarlar Derneğimizin haberi mutlaka olmalıdır.
 
İyi ve neşeli geçmesini umduğum bir hafta sonunu yaşamak üzere,
 
Yeşil Siyah Sevgilerimi sunuyorum. 

Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım