Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
BBP'den Bahçeli'ye Eleştiri
Cuma, 16 Mayıs 2008

 BBP Genel Başkan Yardımcısı Metin Gündoğdu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi eleştirerek, Bahçeli'nin ülkücü camiayı refleksiz hale getirdiğini savundu.

Gündoğdu, Milliyetçiyim diyen bir liderin milli reflekslerini aldılar. Bu lider ülkücü kader birlikteliği yaptığı arkadaşlarına göstermediği ilgiyi DTP'lilere göstererek misyonunu, yeni yol haritasını belirlemektedir" dedi.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Gündoğdu yaptığı açıklamada, partisinin Hrant Dink cinayeti, Akdeniz Üniversitesi'ndeki olaylar ve Sakarya'daki linç girişimleriyle ilişkilendirilmesine tepki gösterdi. Türkiye'de işlenen siyasi cinayetlerin arkasında yabancı istihbarat servislerinin bulunduğunu ifade eden Gündoğdu, şunları kaydetti:
    "Bazı kesimler BBP ve Alperen Ocaklarına karşı çamur at izi kalsın mantığıyla yaklaşıyor. Gerek Hrant Dink cinayeti, gerekse Akdeniz Üniversitesi'ndeki olaylar gerekse Sakarya'daki linç girişiminin arkasında istihbarat servislerine hizmet eden kişilerin bağlantısı belirlenmesine rağmen ısrarla BBP ve Alperen Ocakları'nı hedef tahtası yapıyorlar. 15, 16, 17 yaşlarındaki çocukların bu tür cinayetleri işleyecek kapasiteye sahip olmadığını herkes biliyor. Bu suçlamalar tam da milli duruş ve sivil siyaset ilkesiyle hareket eden BBP'nin toparlanma sürecinde meydana geliyor"

"ÜLKÜCÜ CAMİANIN REFLEKSİNİ ALDILAR"
İsim vermeden MHP Genel Başkanı Bahçeli'yi de eleştiren Gündoğdu, Bahçeli'nin ülkücü camiayı refleksiz hale getirdiğini iddia etti. Gündoğdu, "Türkiye'de anında tepki koyan ülkücü camia vardı, onu da bu tür olaylarla etkisiz hale getirmeye çalışıyorlar. Milliyetçiyim diyen bir liderin milli reflekslerini aldılar. Bu lider ülkücü kader birlikteliği yaptığı arkadaşlarına göstermediği ilgiyi DTP'lilere göstererek misyonunu, yeni yol haritasını belirlemektedir. Her gün şehit cenazesi gelirken kimse ses çıkarmayacak. Konuşmayacak ve tepki göstermeyecek. Bunu kabul etmemiz mümkün değil. Demokratik tepkiyi her zaman koymak gerekir. Kanunların izin verdiği her türlü tepki koyulmalıdır" dedi.

-"ERGENEKON YAPILANMASI EMPERYALİZMLE KOLKOLA"
Türkiye'deki Ergenekon yapılanmasının arkasında da dış güçler olduğunu savunan Gündoğdu, soğuk savaş döneminde komünizmi "kızıl tehlike" görerek hedef yapan ülkelerin, bugün "yeşil tehlike" diyerek Türkiye'deki "milli ve islami yükselişi" hedef tahtasına oturttuğunu kaydetti. Gündoğdu, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
   "Dolayısıyla dün Amerikan çıkarları doğrultusunda komünizme karşı mücadele veren gladyo türü yapılanmalar, şimdilerde islami ve milli uyanışlara karşı mücadele ediyorlar. 'Ergenekon' yapılanması da Amerikan ve Batı Emperyalizmine karşı halkın milli ve İslami direnişini kırmak için bu karmaşık ilişkilerde yer alabiliyorlar. Bu illegal yapılanma içinde dikkat ederseniz, kendilerini ulusalcı kabul edenler, Kuvva-ı Milliyeci'yiz diyenler, dinci geçinenler ve cuntacı zihniyet mensupları kol kola yürüyebiliyorlar ve ortak düşman olan 'yeşil tehlike'ye karşı her türlü mücadeleyi mubah görebiliyorlar"


Ulusal Haberler hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım