Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Engin Hoca Kurşunu Ayağımıza Sıktı!
Cumartesi, 10 Nisan 2010

Sakaryaspor'umuz kendi sahasında Gebzespor'a 3-2 mağlup olarak büyük fırsatı kaçırdı.

 
Rakibimiz Tavşanlı Linyitspor deplasmanda 2-1 mağlup olmuş iken sahamızda aldığımız bu sonucla kalan 6 maçımızın hepsini kazanmak mecburiyetinde kaldık.
 
Maça uzun sure futbol oynamamış, ağır, kendine güveni kalmamış Gökhan ile başlayan teknik heyetimiz ile 6.dakikada Levent'in direkten dönen şutu  günümüzün kötü biteceği habercisi gibiydi sanki.
 
Gökhan sahadayken, tribünlerde yanımızda Berat oturuyordu. Bir Gökhan'a bir Berat'a baktım.Gökhan kilolu, ağır ve topu ne yapacağını bilmeyen halde sahadayken, oynadığı sürece sahada elinden geleni yapan ve bence gelecekte iyi bir stoper olacağına inandığımız genç yeteneğimiz Berat ise tribünlerde maçı izleyerek tecrübesini arttırıyordu.
 
Rakip Gebzespor hafta içi idman yapmamış, futbolcuları paralarını alamamış bir takım olarak sahamıza gelmişti. Fakat; sanki sahadaki Sakaryaspor'umuz hafta içi idman yapmamış takım gibiydi. Zaten sahaya çıkan kadroyu görünce yanımdakilere 'Eyvah bu maçı kaybedeceğiz, Engin hoca yine fantazi peşinde' dedim. Takım sahaya çıktı, başında teknik direktörü yok. Meğer Tavşanlı maçından sonra hocamız tedbirli olarak ceza heyetine sevkedilmiş. 
 
Hava güzel, zemin güzel, tribünler Cumartesi günü olmasına rağmen dolu, futbol oynamaya elverişli bir ortam var.
 
Fakat sahaya çıkan Sakaryaspor'umuzda ne bloklar arası bağlantı, ne defansta kademe anlayışı, ne de ruh vardı. Sanki acemiler mangasıydık. Rakip Gebzespor kalecisinden forvetine oynadıkları oyunla sahamızda bizleri şaşırttılar.
 
Rakip Gebzespor; 18. dakikada penaltıdan Nail, 71.Dakikada Oktay ve 81.Dakikada Emre'nin golleriyle 3-0 öne gecince tribünler boşalmaya başladı. Skor 3-0 olduktan sonra, Sakaryaspor'umuz, 82.Dakikada Cem, 86.Dakikada Ercan'ın golleriyle skoru 3-2'ye getirdi fakat maçı kurtaramadılar.
 
Maçta sahaya çıkan kadrodan beklenen verim alınamayınca teknik heyetten değişiklikler bekledik. Özellikle maçın ilk yarısı 1-0 alehimize bitmiş ve ikinci yarıda mutlak galibiyet için oynamamız gerekiyor. Gebzespor bir kişi ilerde, gerisi defansta gömülü oynuyor, Sakaryaspor ise geride dört futbolcusu ile çakılı oynuyor. Buna rağmen tek kişi ile hucum eden Gebzespor'dan iki gol daha yiyoruz. Yedek kulübesinde İlhan Özbay oturuyor, taraftar maçı kurtaracak adamı oyuna sokması için teknik heyeti uyarıyor fakat teknik heyet İlhan'ı 74.dakikada maça alıyor. Defansta Gökhan dökülüyor, Şaban oyundan çıkıyor. Kulübeden sahaya giren Cem (46), İlkay(69),İlhan(74) futbolcularımız oyunu değiştirdiler. Rakibi baskı altına aldık. Fakat maçı kurtaramadık.
 
Yalova ve Zeytinburnu maçlarında Mahmut Hanefi, Bu hafta Gökhan fantazileri nedeniyle Engin Hoca ilk yarı karnesindeki bütün pekiyilerini zayıflattı.
 
Perşembe'nin gelişi Çarşamba'dan belli olur. Hafta içi ''Ben bunu odamdan kovdum'' diyerek, futbolcularına ismini verdiği yöneticisi Akın Aksakal'ı yiyen Engin Hoca maalesef hem kendini hemde Sakaryaspor'umuzu yemeğe devam etmektedir.
 
Başkan İsmail Gürses, Engin hoca tarafından yönetilmekte veya yanlış yönlendirilmektedir. Hocaya teslim olursanız olacağınız budur.
 
Büyük bir ihtimalle Engin Hoca önümüzdeki günlerde istifasını açıklayacaktır. Bunun hazırlıklarını yapıyor sanırım.
 
Yazık bu kadar ümitlenmişken, teknik heyetin ayağımıza sıktığı kurşunlarla ümitlerimiz başka bir bahara kaldı.
 
Yeşil Siyah Sevgilerimle,
 

Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım