Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Sakaryaspor'umuzu Bekleyen Tehlikeler!
Çarşamba, 14 Nisan 2010

Sakaryaspor'umuz Pendikspor deplasmanından son dakikada yediği gol ile puansız döndü.

 
Daha Cumartesi günü yaşadığımız şokun etkisi geçmeden ardından gelen Pendikspor mağlubiyeti,yaptığımız şampiyonluk hesaplarını alt üst ederek, şimdi de lig'de kalabilirmiyiz hesaplarına bizleri döndürdü.
 
Peki ne oldu da bu hale geldik.Başkan  İsmail Gürses ve ekibi çok zor zamanda Sakaryaspor'umuza sahip çıkarak, ellerinden geldiğince doğrudan gelirleri arttıracak projeleri bir bir uygulamaya koydular.Fakat kulübün hem hayatını idame ettirip, hemde şampiyonluğa oynayabilmesi için 750.000.-TL taze paraya ihtiyaç vardı.
 
Azda olsa İddiadan gelen paralara da haciz koyulunca eli kolu bağlanan Başkan, son çare olarak ilimizin Vali'sine durumun vahametini anlatarak kendilerine yardımcı olunmasını istedi.Fakat şehrin dinamikleri bırakın yardım etmeyi bir sürü engellemeler ile İsmail Başkanı bezdirdi.Hem cebinden para harcayacaksın, hem sosyal hayatından çaldığın vakitlerini harcayacaksın, hemde tirilyonlarca borcu olan kulübün borçlarına rağmen Başkanlığa aday olarak çoluk çocuğunun nafakasını riske atacaksın, üstünede bir sürü eleştiri alacak ve yardım çağrıların boş kalacak.İşte bu pisikoza giren Başkan çareyi istifa etmekte buldu. 
 
Şimdi ne olacak; sanırım yönetim kurulu Başkan İsmail Gürses'i istifa kararından vazgeçirmeye çalışacak,bu arada yönetim boşluğu yaratmamak için göreve devam edeceklerdir.Eğer Başkanı ikna edemezlerse olağan üstü Genel Kurul'a kadar göreve devam edip, yeni yönetime görevi devredeceklerdir.
 
Sakarya'mızda gerçekten Sakaryaspor'umuzu gönülden seven maddi manevi yanında olabilecek 10.000 kişi bir araya gelebilirse, mevcut borcu paylaşarak ortadan kaldırabilir.Borç 26 Trilyon.Adam başı düşen meblağ 2.600.-Tl yıllık 2.600 TL ödeme taahhüdünde bulunacak 10.000 kişi ile bu sorun çözülür ve Sakaryaspor'umuz ayağa kalkar.
 
Kimse ne tek başına ne de 22 kişilik yönetimi ile bu borcun altından kalkamaz.Geçen hafta çok sevdiğim Sakaryaspor'lu Fanatik Gazetesi yazarı sevgili Oğuz Dizer ağabeyim Yeni Sakarya Gazetesinde yazdığı 10.000 FORMA başlıklı yazısında ihaleyi bana yüklemiş.Oysa ben ne yapmışım.Yıllık 2.000 Tl.- üyelik aidatını ödemiş her maça iki oğluyla para ödeyerek girerek yıllık 2.500.-Tl katkıda bulunmuşum.Zaten üstüme düşen payı fazlası ile yerine getirmişim.Garf'ın transferini de bana yükleyerek Belediye yönetiminin tüm günahınıda bana havale ederek Sakaryaspor'umuzu halen daha Belediye'nin yönettiğini zanettiğimi belirtmiş.Daha üç hafta önce herkes şampiyonuk hesapları yaparken ''Sakaryaspor'muzu bekleyen Riskler'' başlıklı yazımda bu günleri yaşayacağımız riskini okuyucularımla köşemde paylaşmıştım.Olsun Oğuz Ağabeyim benim üzerimden tüm Sakarya'ya mesaj verdi.En azından beni vesile ettiği için kendisine olan saygım ve sevgimde en ufak bir azalma yoktur.İnsan sevdiğini yerden yere vururmuş.Çünkü kendisi Sakaryaspor'umuz için çok şey yapmış ve halen daha yapmaya çalışmaktadır.Fakat elimizden gelen başka bir şey yok ve bu yüzden şehirde birliği sağlama konusunda bir türlü başarılı olamadık.
 
Beğenmediğimiz bu lig'den de düşersek bir daha ayağa kalkmak çok zor.Bu nedenle Başta İlimizin Sayın Valisi olmak üzere tüm Sivil Toplum Örgüt Başkanları, Belediyeler,Taraftarlar birlikte hareket ederek 10.000 kişi olmalıyız.Her ay bir banka hesabına kredi kartımızdan talimat vererek 50.-Tl ödeme taahüdünde bulunarak Sakaryaspor'umuzu ayağa kaldıracak katkıyı yapmalıyız.Başka çaremiz yok.Hiç vakit kaybetmeden organize olmalıyız.Kalan maçlarımızdan en az üçünü kazanarak en azından bu yıl bu ligde kalmayı becerebilmeliyiz.Düşen sadece Sakaryaspor'umuz değil, tüm Sakarya olacaktır.  

Mevcut takımımızda oynayan futbolcular takımımızdaki bu boşlukta kaosa düşüp kendi dertlerine düşerlerse küme düşmemiz kaçınılmazdır.Bu nedenle futbolcularımıza bu takıma Sakarya şehrinin sahip çıkacağı hissini vermeliyiz.

Bu duruma gelmemize neden olan Yalovaspor, Zeytinburnuspor, Gebzespor,Pendikspor, maçlarındaki puan kayıpları Teknik Heyet hatalarından kaynaklanmış ve sportif başarının gelmemesi ile moralitemiz düşmüş ve başta Başkan İsmail Gürses olmak üzere tüm Sakarya şehri üzüntüsünden kahrolmuştur.Bu nedenle başarılı takımın kadrosunu bozarak seri mağlubiyetlere neden olan Teknik Direktör'ümüzün acilen istifa ederek görevinden ayrılması gerekmektedir.

Sakaryaspor'umuza kesinlikle sahip çıkmalıyız.Vakit geç olmadan akl-ı Selim davranmalıyız.
 
Yeşil Siyah Sevgilerimle,

Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım