Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Seferberlikçilere!
Pazartesi, 10 Mayıs 2010

           Aylardır bu takımın yalnızlığından dem vurduk durduk. Allah'ın kulu çıkıp ortaya "kim demiş sahipsiz diye. Koca şehrin takımı Sakaryaspor yalnız değil" demedi.Demek istemedi. Dedirtilmedi.
             Adına ne dersek diyelim sahipsiz kalan yalnız bırakılan Sakaryaspor ligde kalmak için son maçından mutlaka puan almak zorunda. Yalandan  ortalık yere çıkıp sahip çıkma moduna girenler vicdan azabından kurtulmak için böyle yapıyorlarsa bıraksınlar.
              Kaçan balık büyük oldu. Dün destek olmak için bir adım atmış olsaydınız şimdi  zirvede olacaktık. Ama geriye dönüş yok. Ligde kalmak için son maçtan puan almak zorunluluğumuz var. Zamanı geriye getirmeyi başarabilsek birçoğunuzun desteğine, liderlik yapmasına gerekte kalmayacak. Sizleri oturduğunuz koltuklara taşımayacaktı şehir halkı bu günlerin  geleceğini hissedebilseydi.
               Samimiyetinize inanmadığımdan sizlerin seferberliği de inandırıcı gelmiyor bana. Ama mecburiyetten susmak bildiklerimizi, şehir halkına aktarmak için susmak ve bir iki hafta daha beklemek zorundayız. Sakaryaspor'un menfaati için.
               Bu şehrin en büyük sorunu ŞEHİR MİLLİYETÇİLİĞİ. Bu sorunumuzu gideremediğimiz için iyi yöneticiler seçemiyoruz. Bizleri yönetecekleri iyi seçemediğimiz içinde başımız dara girdiğinde hep kurtarıcı arıyoruz. Oysa kenetlenmeyi başarsak, şehir için yapacaklarımızın olduğunun farkında olsak  kurtarıcıya ihtiyaç olmağını göreceğiz.
             Sürekli dile getiriyorum. Seçtiğimizi düşündüğümüz belediye başkanları aslında birilerinin ataması. Atanan bürokratlar siyasilerin emir eri olarak çalıştıkları için takım sahipsiz, şehir yapayalnız kalıyor. Erk sahiplerinin ortak derdi " biz ne dersek o yapılsın" olunca şampiyonluk türküleri yerine aman ligde kalalım ağıtlarına dönüşüyor.
              Seferberlik ilan edenlerin samimi olmadıklarını yazmam gerektiğini ancak takımın son hafta ciddi desteğe ihtiyacı olduğunu düşünerek günlerdir yazmamaya çalışıyorum. Oysa kalbim "son maça seferberlik ilan edenlerden kimse gelmesede sahada mücadele edecek oyuncular, gerçek taraftarın desteğiyle  ve kalitelerini ortaya koyarak 1 puan alırlar nasıl olsa" diyor.  Dolayısıyla yalandan hamlelelerle ekstra heyecana gerek yok.
            Sizler, seferberlik ilan eden beyler; Samimi olduğunuza yürekten inanmak istiyorum. Gecikmeli de olsa vereceğiniz destek son maçla sınırlı kalmamalı. Sakaryaspor'a ciddi bir ivme kazandırmak için varmısınız şehirden ortak bir yönetim oluşturup gelecek sezona hazırlamaya.
            
             


Güven Hasbaş hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım