Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Sakaryaspor Divan Kurulu Toplandı
Çarşamba, 26 Mayıs 2010

29 Mayıs Cumartesi günü yapılacak olan olağan genel kurul öncesinde Yüksek Divan Kurulu, Kulüp Başkanı İsmail Gürses ve bazı yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek, durum değerlendirmesi yaptı.

Toplantıya Divan Kurulu Başkanı Sabri Küçük, Divan Kurulu üyelerimiz Erkal Etçioğlu, Doğan Uluç, İbrahim Müftüoğlu, Aydın Zengin, Tuncer Tepe, Muammer Güneş, Coşkun Bilir, Gültekin Oba, Rauf Batuboylu, Ömer Yazıcı, İlhan Peksan, Birol Öner katıldı. Kulüp Başkanımız İsmail Gürses’in yanında toplantıda yönetim kurulu üyelerimiz Cavit Tokpınar, Rahmi Şengül, Bünyamin Müftüoğlu, Selami Atioğlu ve Fatih Buruşoğlu’da hazır bulundu.

Basına kapalı olarak yapılan toplantının ardından açıklama yapan Divan Kurulu Başkanı Sabri Küçük, 10 kişilik seçilmiş olan Yüksek Divan Kurulu’ndan 5 kişinin ayrıldığını ve onların yerine genel kurulda 5 kişinin yeniden seçileceğini belirterek, şunları söyledi;

“Tüzük gereği Divan Kurulu’ndan 5 kişinin yenilenmesi gerekiyor. Yani 5 kişi ayrılıp yerine 5 kişi seçilecek. Bunun için kendi istekleri doğrultusunda Divan Kurulu’ndan Nihat Gün, Hasan Alişan, Birol Öner, Mehmet Erdoğan ve Aydın Sarı ayrıldı. 10 kişilik seçilmiş üyelerden ise Coşkun Bilir, Muammer Güneş, Gültekin Oba, Rauf Batuboylu ve İlhan Peksan kaldı. Bunun yanında uzun zamandır kamuoyunun gündeminde olan üyelik aidatı var. Daha önce 5 bin TL üyelik aidatı verenlerin oy kullanabilmelerinin önünü açmak için genel kurulda yeni bir oylama yapılması gerekiyor. 5 bin TL yatıran üyeler için 1 dönem yerine, yanlışlıkla 1 yıl yazılmış. Genel kurulda bunun asıl olması gereken 1 döneme çevrilmesi için oylamaya sunacağız. Kabul görürse 5 bin TL yatıran üyelerimiz genel kurulda oy kullanabilecekler.”

Sabri Küçük, genel kurul sonrası yeni yönetimin elimizdeki futbolcuları kulüpte tutabilmesi için acil olarak 250 bin TL’ye ihtiyacı olduğunu da belirterek, “Yönetimin işbaşına geldiği gün ilk olarak bu parayı verip, futbolcuları elde tutması gerekiyor. Gelen yönetim bunu göz önünde tutmalı” dedi.

Toplantı sonrasında Kulüp Başkanlığına aday olan Rauf Batuboylu’da, adaylığı konusunda herhangi bir sıkıntı olmadığını söyledi.


Sakaryaspor hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım