Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Mevcut Kadro Korunacak!
Salı, 08 Haziran 2010

Sakaryaspor Yüksek Divan Kurulu yeni oluşumda yer alacak olan isimlerle bir araya geldi. Kongre öncesinde futbolcularla görüşme yapacak 5 kişilik komite oluşturulurken 20 Haziran'da Sakaryaspor'un güçlü bir yönetime teslim edileceği açıklandı.

Toplantı 1 saat sürdü
Sakaryaspor'da Yüksek Divan Kurulu ile yeni oluşumun içinde bulunan isimler dün akşam kulüp idari binasında bir araya geldi. 1 saat süren ve basına kapalı olarak yapılan toplantıya
Sabri Küçük, Erkal Etçioğlu, Muammer Güneş, Aydın Zengin, Tuncer Tepe, İsmail Gürses, Gültekin Oba, Metin Dirim, Erdinç Şehit, İlhan Peksan, Yavuz Köprülüoğlu, Rauf Batuboylu, Ferit Şahin, Coşkun Bilir, Ömer Yazıcı ve Muzaffer Güneş katıldı. Sakaryaspor'da yeni sezon öncesinde acil yapılması gereken konuların toplantının ana gündemi oldu. Sakaryaspor'da yapılması gereken ilk iş futbolcu kadrosunun korunması olarak belirlendi.

Komite oluşturuldu
Toplantı sonrası Divan Kurulu adına açıklama yapan Muammer Güneş, futbolcularla görüşmek üzere 5 kişilik bir komite oluşturulduğunu belirterek, "Bu komite de benimle beraber Erkal Etçioğlu, Muzaffer Güneş, Ferit Şahin ve Erdinç Şehit görev aldı. Bu komite federasyona giden 7 futbolcunun başvurularını geri almaları ve kalan futbolcuların federasyona gitmemeleri için görüşmelerde bulunacaklar. Bu görüşmelerde futbolcularımıza tamamı olmasa da paralarının büyük kısmını ödeyerek, onları ikna etmeye çalışacağız. Tek bir futbolcumuzu elimizden kaçırmak istemiyoruz" dedi.

Güçlü bir yönetim
Sakaryaspor'da 20 Haziran'da yapılacak olan genel kurul öncesinde yönetim çalışmaları devam ediyor. Bazı isimler dışında toplantıya katılan herkesin yeni yöentimde görev alacağı öğrenildi. Muammer Güneş yönetim çalışmaları hakkında ise yaptığı açıklamada şöyle konuştu: "Sakaryaspor sahipsiz değildir. Çok güzel bir yönetimle genel kurula gidecektir. Muzaffer Güneş başkan olmasa da bu oluşumun içindedir. 20 Haziran Sakaryaspor için yeni bir başlangıç olacaktır."

Ziyaretler olumlu geçti
Geçtiğimiz hafta Vali Mustafa Büyük, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli'ye yapılan ziyaretleri de değerlendiren Muammer Güneş, tüm görüşmelerin olumlu geçtiğinin altını çizdi. Güneş, "Sayın Valimiz, Sakarya'yı Sakaryaspor ile tanıdığını ve bu markaya sahip çıkılması gerektiğini söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanımız ise bugüne kadar yaptıkları desteğe ilave olarak Sakaryaspor altyapısına da destek sözü verdi" şeklinde konuştu. (Sakarya Yeni Haber)


Sakaryaspor hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım