Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Sakaryaspor'umuzun Sorunları!
Perşembe, 24 Haziran 2010
SAKARYASPOR'UMUZUN SORUNLARI..!!!
 
Yeni seçilen Rauf Batuboylu başkanlığındaki yönetimin çözmesi gereken sorunları;
 
-Sakaryaspor'umuzun doğrudan gelirleri bulunmadığı gibi, bundan sonra yaratılacak gelir kaynaklarının da,  Kulübümüz üzerindeki hacizler nedeniyle sıcak para akışına katkıda bulunamıyacağı aşikardır.
 
-TFF'ye başvurmuş takımın çekirdek kadrosundan şu an yedi futbolcu var. Bunları yeniden takıma kazandırmak için 400.000-TL acilen gereklidir.
 
- Sezon başı kampı için kamp masrafları tutarı tahminen 70.000-TL acilen gerekli. Takım hacizler ile boğuşurken hiç bir otel peşinat almadan rezervasyon kabul etmez.
 
-Alt Yapı hocalarının bir çoğu yetersiz ve acilen değişmesi gerekiyor. Çünkü futbol Şehri Sakarya'mızdan Alt Yapı Hocalarının yeterli bilgileri ve çalışacak sahaları bulunmadığından en değerli kaynak olan insan kaynağından verim alınamamaktadır. Alt Yapının başına Ekrem Hoca'nın Genel Koordinatörlüğünde Sakarya Üniversitesinde en az bir ay eğitilmiş yeni hocalar görevlendirilmelidir. Gençleri vücut yapılarına göre antre edebilecek, alt kültürlerine katkıda bulunabilecek, hocalar acilen göreve getirilmelidir.
 
-Yönetim en az 250.000-TL'yi kendi arasında toplayıp, takıma katkıda bulunabilecek kişi ve kurumlara "Biz veriyoruz, haydi sizde katkıda bulunun" diyebilecek moraliteyi ve motivasyonu sağlamalıdır.
 
-Takımın başına gelen hoca ile ilgili daha ortada hiç birşey yokken olumsuz eleştirilerde bulunmaması gereken Taraftarlar ve Medya'mızın hocamızı yıpratmaması için önlem alınması gerekmektedir.
 
-Rüstemler tesisilerimizdeki iki antreman sahasının yeniden drenajı ve çiminin acilen yapılması gereklidir.
 
-Alt Yapı takımlarımızın çalışacabileceği sahalar tespit edilerek saha sahibi kurumlardan şimdiden izin alınmalıdır. Futbol okulu açılarak yeni yeteneklerin Sakaryaspor Alt Yapısına girişleri sağlanmalıdır. Maalesef çoğu amatör kulüpler Futbol okullarını açmış ve yeni yetenekleri avlamaya başlamışlardır.
 
-Şehrimizdeki tüm amatör takımlarını Sakaryaspor'un Alt Yapısı ilan edilerek öncelikle Sakaryaspor'umuza futbolcu yetiştirmeleri ve yapılacak transferlerden yetiştiren kulüplerinde pay almalarını sağlayacak sözleşmeler yapılarak Kazan/Kazan yöntemi ile motivasyonlar sağlanmalıdır.
 
-Adapazarı Belediyesinin söz verdiği Alt Yapı sahasının bir an önce yapılması ile ilgili ziyaretler programa alınmalı, eğer yapamayacaklar ise Alt yapı Tesislerinin yapımı için Şehrimizin müteaahitlerinden ayni yardımlar ile kollektif katkının yapılması sağlanmalıdır.
 
-Kombineler çıkarılmalı, 13.500 koltuk kapasiteli stadımızın kombine kartı bedelleri ortalama 50 TL'olacak şekilde fiyatlandırılarak, 700.000.-TL gibi sıcak paranın Sakaryaspor'umuzun kasasına girmesi sağlanmalı ve sezon boyunca maç bileti satılmayacağı ilan edilmelidir.
 
-Stadımızın kesilmiş olan su ve elektiriğinin Sayın Valimizin de desteği alınarak acilen açılması sağlanmalıdır.Yazın sıcağında yanacak çimlerin yeniden döşenmesi 1.500.000.-Tl'yi bulacağından göz göre göre çimlerin bozulmasına seyirci kalınmamalıdır.
 
Bu kadar büyük sorunlarının olduğunu bilmelerine rağmen Sakaryaspor'umuzu yönetmeye talip olan yönetimi kutluyor ve başarılar diliyorum. İnşallah kendilerine tüm Sakarya yardımcı olur. Çünkü tek başlarına sorunları çözmelerini kendilerinden beklemek büyük haksızılık olur.
 
Yeşil Siyah Sevgilerimle,

Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım