Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
"Sakaryaspor Son Kurşununu Atacak"
Cuma, 09 Temmuz 2010

Murat Bölükbaşı:"Kurtuluş için tek şansımız Bank Asya 1. Lig'dir. Sakarya Yeni Haber gazetesini ziyaret eden Murat Bölükbaşı, Sakaryaspor maddi ve manevi olarak kurtuluşunun şampiyonluktan geçtiğini söyledi ve ekledi: "Kurtuluş için tek şansımız Bank Asya 1. Lig'dir. Sakaryaspor bu sene son kurşununu atacaktır."

Son şansımız
Sakaryaspor'un genç çalıştırıcısı Murat Bölükbaşı Sakarya Yeni Haber gazetesini ziyaret etti. Samimi açıklamalarda bulunan Bölükbaşı bu sezon için oldukça iddialı ifadeler kullandı. Sakaryaspor'un hedefinin kesinlikle Bank Asya 1. Lig olduğunu söyleyen Bölükbaşı, takımın geleceği için bu senenin son şans olduğunun da altını çizdi. Bölükbaşı şöyle konuştu; "Benim felsefemde başarısızlık yok. Hedefimiz Bank Asya 1. Lig. Sakaryaspor bu sene son kurşununu atıyor. Ya hedefi 12'den vuracağız, ya da karavana atacağız. Kurtuluş için tek şansımız Bank Asya 1. Lig'dir. Bu taraftarla bu oyuncularla şampiyon olacağımıza inanıyorum."
Şehir desteği olmalı
Hedefi şampiyonluk olarak belirleyen Teknik Direktör Murat Bölükbaşı bu hedefe şehirle birlikte el ele vererek ulaşacaklarını söyledi. Şehrin tüm dinamiklerinin hareket geçeceğine inandığının altını çizen genç hoca, "İnanıyorum ki Sakaryaspor'u izlemeye başladıktan sonra herkes şehrin takımına sahip çıkacaktır. Başarılar birlik ve beraberlikle yakalanır. Bende Sakaryalıların Sakaryaspor'a sonuna kadar sahip çıkacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.
3 Milyon TL yeterli
Sakaryaspor'u 3 Milyon TL'lik bir bütçenin rahatlıkla hedefe ulaştıracağını savunan Bölükbaşı şöyle konuştu: "Bu ligin kapasitesi bellidir. Bu eksende bütçenizi ona göre yapmalısınız. Sakaryaspor'a da 3 Milyon TL'lik bütçe yeterli olacaktır" dedi. Bölükbaşı ayrıca bütçe konusunda şehirden destek gelmesi gerektiğini savunarak, "3 Milyon TL'lik bütçeye her halükarda Sakarya halkından destek gelecektir. Ben böyle düşünüyorum" diye konuştu.
Kadromuz kaliteli
Teknik Direktör Murat Bölükbaşı takım kadrosuyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı; "Uyumlu ve birbirini tanıyan bir kadromuz var. TFF 2. Lig için kadromuz yeterli. Ercan, Görkem, Sertan, İlkay, Şaban, Mesut, Yunus gibi birçok futbolcu benim sistemime uyan isimler. O yüzden sorunsuz bir kadromuz var." Bölükbaşı 38 kişilik kadroyu Kızılcahamam kampı öncesinde 28'e indireceğini sözlerine ekledi.
Herkes keyif alacak
Bölükbaşı herkesin keyif alacağı bir takım izleyeceğini belirterek, "Lig'de savaşan, kazanmak için oynayan bir Sakaryaspor olacak. Herkesin mutlu olacağı bir takım olacak. Sakaryaspor izlenirken keyif verecek. Bir maçtan mağlup ayrılsak bile oynadığımız futbolla alkışlanan bir takım olacağız" dedi. Bölükbaşı kamp döneminin ardından 21 Ağustos'ta yapılacak olan Göztepe ile sezon açılışı maçında gerçek Sakaryaspor'un sahada olacağının altını çizdi.
Statü değişikliği önemsiz
TFF 2. Lig'in iki grupta 18'erli takımla oynanacağının kesin olduğunu söyleyen Bölükbaşı, "TFF 2. Lig eski sistemine döndü. Daha önceden de bu statüde oynanıyordu. Bizim hedefimiz belli olduğu için statü değişikliğinin önemi yok" dedi. Bölükbaşı TFF 2. Lig'de transfer konusunda yaprak kımıldamadığını söyleyerek, "Şuan sayısız kulüpte maddi sıkıntı var. Birçoğu kadro kurmakta zorlanıyor. Bu takımlar içinde en avantajlı olanı biziz. Çünkü bizim oturmuş bir kadromuz var" ifadesini kullandı.


Sakaryaspor hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım