Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Sakaryaspor'umuzun ruhu var!
Pazartesi, 06 Eylül 2010

Sakaryaspor'umuz kendi sahasında oynadığı maçta, ŞanlıUrfaspor'u 47.Dakikada Mesut ve 70. dakikada takım kaptanımız Levent'in attığı goller ile 2-0 yenerek üç puan aldı ve lig'deki toplam puanını 4'e yükseltti.

Deplasmanda geçen hafta oynadığı ligin ilk maçında Vanspor ile 1-1 berabere kalan Sakaryaspor'umuz dışarıda en az bir, içerideki maçlardan üç puan alarak serisine devam ettiği müddetçe ligin üst sıralarında daima yer alır.

Maça, daha 3.dakikada İlhan'ın kaçırdığı yüzde yüzlük gol pozisyonuyla başladık.

Tribünlerde her zaman olduğu gibi Tatangalar vardı. Sayıları 2.000 civarında olan Tatangalar yaptıkları tezahüratlarla 10.000 kişilik ses çıkararak takımlarını sonuna kadar desteklediler. Fakat, tezahüratların arasında özellikle ....koy,manyakmısın,nasıl koyduk gibi kelimelerin geçmesi nedeniyle maçın temsilci ve gözlemcileri bol bol not tuttular.İnşallah kör kuruşa ihtiyacımız olduğu bu günlerde TFF'den para cezası gelmez.Bir de mübarek kadir gecesinde edilen bu tezahüratlardan çok utandım. Protokolde takıma verilen desteğin olumlu, fakat aradaki küfürlü olanların ise hoş karşılanmadığı konuşuldu.Lütfen rakibimiz Kocaelispor ile uğraşarak onlara değer verdiğimizi göstermeyelim. Zaten beter olmuşlar, biz sadece takımımızı destekleyelim yeter.

Sakaryaspor'umuzun futbolcularına vereceği pirimler için eldeki tek kaynağımız maç hasılatlarıdır.Hiç olmazsa onbeş günde bir gelip takımımıza maddi katkıda bulunalım.Bu takım ve sahaya bu takımı sürme başarısı gösteren bu yönetim, bu desteği çok fazlası ile hakediyorlar.

Özellikle, ikinci yarıya gol ile başlayan takımımız,

69.dakikada Salih'in hakeme gereksiz itirazından takım arkadaşlarını sahada 10 kişi bırakmasına rağmen, hemen bir dakika sonra ikinci gol'ü bulmamız ve daha sonrası sahada verilen mücadele gözlerimi yaşarttı.Özellikle Altyapımızdan gelen ve tribünde geçen yıl oturtulan Berat kardeşimin sahada forması için verdiği mücadeleye hayran kaldım.Salih'in tecrübesizliğine yorduğum bu davranışını bir daha tekrarlamaması dileğimle kendisi acilen uyarılmalıdır.Kontrolsüz hırs ''Öfkeyle kalkan,zararla oturur''misali zararlıdır.

Yine Altyapımızdan gelen Şaban, Muharrem, Salih, Yasin Görkem mükemmel oynadılar.Sakaryaspor'umuza sahada verdikleri mücadele ile ruh kattılar.Özellikle teknik direktör'ümüz Murat Bölükbaşı'yı tebrik ediyorum.Çünkü bu gençlerimizi doğru mevkide oynatarak onlardan verim almasını bildi.Ayrıca sezon başı hazırlık kampında yapılan idmanlarda takımımız bayağı güçlenmiş, sahada 10 kişi kalmalarına rağmen maçı 90 dakika üst düzey mücadele ile tamamlamasını becerdiler.

Yöneticiliğimden beri bir iddiam vardı.

Alt Yapımızdan gelen futbolcularımızı sürekli oynatıp öz güvenlerini kazanmalarını sağlar isek eğer, ''FUTBOL ŞEHR'İ'' Sakaryamızın en büyük kaynağı olan insan kaynağının değerlendirmesiyle maddi sorunlarımızdan arınır ve başarılı oluruz.

Maç'ta özellikle kaptan Levent, İlkay ve kaleci Harun verdikleri mücadele ile gençlerimize ve takımımıza katkıda bulundular.Bu takıma gölcümüz Ercan da gelince daha çok gol atan takım olabiliriz.Mesut ile İlhan 90 dakikayı tamamlayacak kondisyona ulaştığında daha mükemmel olacağız.Maçlarda sıkıştığımız anlarda oyunu koparacak yetenekte olan Sertan kardeşimize bu maçta iş düşmediğinden sahada görev almadı.

-Futbolcularımıza primlerini zamanında verebilirsek,

-Yönetim ve iletişimde ahenkli olabilirsek,

-Şehrin tüm dinamiklerini harekete geçirebilirsek,

-Her maç tribünleri doldurur isek,

Sahada mücadele eden, forması için oynayan, terinin son damlasına kadar efor sarfeden bir Sakaryaspor'umuz olacaktır.Geçen haftalarda, bu takımın sezon açılışındaki Göztepe maçındaki skora aldanmayın ''UMUTLUYUM'' başlıklı yazımı yazmıştım.Bu maçtan sonra umutlarım daha da arttı.

Teşekkürler SAKARYASPORUM,

Teşekkürler ALNINDAN ÖPÜLESİ FUTBOLCU KARDEŞLERİM,

Teşekkürler Teknik Heyetimiz,

Teşekkürler bu takımı sahaya sürme ve bizlere izlettirme başarısını gösteren yönetim kurulumuz.

Yeşil Siyah Sevgilerimle,


Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım