Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Fırsatları değerlendiremedik
Pazar, 19 Eylül 2010

Sakaryaspor'umuz sahasında oynadığı T.Telekomspor ile 1-1 berabere kaldı.

Sahaya; Harun, Berat, Şaban, Mesut, Gökhan, Yunus, Yasin Görkem, İlkay, Levent, İlhan, Muharrem onbiri ile çıkan Sakaryaspor'umuz maalesef maç'a iyi başlayamadı.Rakip T.Telekom hucum ederek ilk onbeş dakika takımımızı baskı altına aldı.Defansta Gökhan Kök hem yavaş,hemde topa ilk müdahalelerinde yetersiz kaldı.Orta sahamızda Mesut ve İlhan'ın getirdiği topları ilerde oynayan Yasin Görkem ve İlkay olumlu değerlendiremedi.Daha önceki maçlarında ayağa pas yaparak,ileride basarak oynayan takımımız bir türlü istediği oyunu sahaya koyamadı.Bunda rakip takımın oyun anlayışı da etkili oldu.Özellikle daha çok ayağa pas yaparak oynayan rakip,ileride basınca bir türlü oyun hakimiyetini ele geçiremedik.

Maçın 34.Dakikasında Gökhan Kök'ün yanından top'a çok sert vuran 54 numaralı futbolcu Sakarya'lı Sinan Pektemek (Mustafa Pektemek'in abisi) T.Telekomspor'u 1-0 öne geçirdi.

İlk yarı bu skor ile bitti.İkinci yarıya daha derli toplu başlayan Sakaryaspor'umuz, maçın 54.dakikasında Yasin Görkem'in düşürülmesi ile kazandığımız penaltı atışını İlhan'ın gol'e çevirmesi ile skorda eşitliği sağladı.Maç 1-1 berabere iken, rakip futbolcu Necati'nin 64.dakikada ikinci sarı karttan gördüğü kırmızı kartla takımını on kişi bırakmasıyla daha baskılı oynamaya başladık.Birçok gol pozisyonu yakalamamıza rağmen birtürlü topu kale çizgisinin içine atamadık.Skor 1-1 olunca rakip skor'u koruma amaçlı oynamaya başlarken 72.dakikada rakip ceza sahasında kendine yapılan şarjla penaltı yaratmak isteyen İlhan'ı maçın hakemi ikinci sarı karttan saha dışına gönderdi ve iki takımda sahada onar kişi kaldı.

Özellikle T.Telekom kalecisi Mehmet'in vakit geçirme yönündeki davranışları taraftarların tepkisine neden oldu ve bol bol küfür yedi.Fakat bu küfürler kulübümüze para cezası olarak geri dönecek.Her yazımda tekrar ediyorum.Öfke ile kalkan zararlar oturur diye.Tribünlerden edilen küfürleri hiç hoş karşılamıyor ve edenleri Sakaryaspor düşmanı ilan ediyorum.Kör kuruşa ihtiyacımızın olduğu bu günlerde TFF'nin kasasına Sakaryaspor'un parasının girmesine neden olan küfürlerin kime faydası var.Tribün liderlerinin bu konuda taraftarlarımızı eğiterek takımımıza olan desteğin düzgün tezahüratlarla gerçekleşmesini bir an önce sağlamalıdırlar.

T.Telekom Başkanı da şeref tribününde maçın hakemine küfredince ortalık karıştı.Rauf Başkan maçın son 15 dakikasını yerinden ayrılarak aşağıda seyretti.

Maç kaçan birçok gol pozisyonundan sonra 1-1 berabere olarak sona erdi.

İlk üç maçında iyi sonuçları oynadığı iyi futbol ile alan Sakaryaspor'umuz maalesef bu günkü maçta beklediğimiz oyunu sergileyemedi.Sahada mücadele vardı ,fakat ayağa pas yaparak, rakibe ileride basan ve alan daraltan Sakaryaspor'umuzdan bu maçta eser yoktu.Saha zemininin maç başlamadan önceki görüntüsü gayet güzeldi.Daha sonra çimlerde kalkmalar olunca pas yapmak zorlaştı.Belki bu nedenle pas yapamamış olabiliriz.Eğer rakibin bastığı anlarda pas yapabilseydik, topu rakip alanda daha fazla ve etkili oynayabilirdik.

Maçın ilk yarısında 1-0 geriye düşünce Teknik Direktörümüz Murat Bölükbaş oyuna hemen uzun bir sakatlık döneminden çıkan Ercan'ı aldı, Muharrem'i çıkardı.İleride İlkay,Ercan ve Görkem ile gol aramayı düşündü fakat orta sahamızda çok koşan ve süpriz şutları ile uzaktan gol atma şansı olan Muharremin oyundan çıkması ile bu olasılıkta ortadan kalkmış oldu.Maçı galip bitirmek için alınan tüm risklere rağmen bu maçı çeviremedik.Sadece sahada mücadele etmek yeterli olmadı.Özellikle topu ileriye taşıyan İlhan'ın oyun dışı kalması da takımımız için handikaptı.

Yine de sahamızdaki maçtan bir puan alarak ayrılmamız moralleri bozmamalı.Maçtan sonra Taraftarlarımız takımımızı tribünlere çağırıp moral vermesi güzel bir davranıştı.

Bu maç'a taraftarlarımızın yeteri kadar ilgi göstermemesi hayal kırıklığı yarattı.Takımımıza taze para sağlayacak maç hasılat beklentimizin olumlu gerçekleşmemesi yönetimi üzdü.Halbuki deplasmanda kazanmış ve üst sıralarda yer alan Sakaryaspor'umuza daha fazla tribün desteği verilmesi gerekirdi.

Yeşil Siyah sevgilerimle,


Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım