Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
DERSLER ÇIKARMALIYIZ!!!
Pazartesi, 04 Ekim 2010

Sakaryaspor'umuz kendi sahasında OFSPOR'a 3-2 yenildi.

Bu hafta puan cetvelinde üst sırada yer alan takımlardan fethiyespor deplasmandan üç puan almış, diğer rakiplerin maçları nispeten kolay maçlar olarak gözükmekteyken ,Sakaryaspor'umuz üst sıralardan kopmamak adına OFSPOR'u mutlaka yenmeliydi.
 
Maç'a Harun,Berat,Gökhan,Salih,Yunus,Onur,Muharrem,Levent,Mesut,Görkem,Ercan tertibiyle başlayan ekibimizin hızını maç başlar başlamaz TATANGALAR tribününden atılan konfetiler kesti.Saha temizlenirken maç üç dakika durdu ve takımın motivasyonu bitti.
 
Taraftarlık ve tribün kültürünün yüksek olduğu iddia edilen Tatangalar'ın bu konfetileri atmaktaki amaçlarını, takımlarına getirisinin ne olacağını veya  hangi maksatla atıldığının bir açıklamasını özellikle tribün liderlerinden bekliyorum..Show amaçlı ise takım sahaya çıkarken atılır, hem maçın durmasına neden olmaz, hemde TFF'den ceza almazdık.Bu nasıl tribün kültürü anlamadım.
 
Maçın başından sonuna kadar aynı tempoda bir sürü alakasız, ölümlü, koymalı, saldırmalı kelimelerden oluşan şarkılar ile eğlenmek takımını desteklemek değildir.Maçı sessiz izlerken rakip veya hakemi etki altına alacak hep bir ağızdan çıkacak ıslık veya tepki sözleri etkili olur.Gol yiyoruz Ayağa kalkmayan körfezli olsun tezahüratı yapılıyor.Bu tezahüratın takıma katkısı ne olacak.Tatangalar maç içersinde takımlarını nasıl destekliyeceklerine dair yeniden stratejiler üretmeli ve tribün liderleri tribünlerine hakim olmalılardır.Rakipleri ve hakemi baskı altına alamadığımız gibi en ufak hatalarında sahaya yabancı madde atarak zaten yok olan parasal kaynağımızın TFF kasasına ceza olarak gitmesine neden olmak taraftarlık değildir.Rakip takımları sahamızda oynarken baskı altına almalıyız.
 
Maç'a gelince; antremanlarda bile böyle kolay gol yenmez.Sanki bütün defans afyon yutmuş gibi rakiplerini izledi, 3.dakikada Fatih Aktaş hayatının en kolay golünü attı.
Skor 1-0 alehine,defansta gençler ağırlıklı futbolcularımız ve başlarında futbol zekası bitik Gökhan abileri olan futbolcularımız bir türlü topu kalelerinden uzaklaştıramadıkları gibi, topu oyuna sokamadılar.Sanki ayaklarında prangalar vardı.Topu ileriye taşıyamayınca rakip topla oynamaya ve sahamızda bizi baskı altına almaya başladı.Allahtan bir sürü gol pozisyonuna girip ikinciyi atamadılar.
Bir ara toparlanan takımımız biraz top yapınca 37.dakikada Mesut'un şık vuruşuyla maçı 1-1 'e getirdik.İlk yarı bu sonuçla kapandı.
 
İkinci yarıya daha derli toplu başlayacağını umduğumuz takımımızda kulübede oturan İlhan ve İlkay'ın ikinci yarıya sahada yer alarak rakibi baskı altına alacağımızı tahmin ediyorduk.Fakat değişen bir şey yoktu.Ta ki ikinci gol'ü yiyinceye kadar.Rakibin 65.dakikada kullandığı korner atışına ters vuruş yapan Onur'un gol'ü ile 2-1 yenik duruma düştük.
 
Murat Bölükbaşı hocamız 61.dakikada Yunus ve Levent'i çıkarıp, yerlerine İlkay ve İlhan'ı aldı.Daha maç'a ısınmadan 2-1 yenik duruma düşen takımımızı bu değişiklikler kurtarmaya yetmedi.78.dakikada uzun bir sakatlık döneminden yeni çıkmış ve bu sezon ilk defa sahaya sürülen Sertan bu durumda maç'ı çevirecek zamanı yakalayamazdı.
 
Rakip 2-1 önde olmanın verdiği rahatlıkla arkasına maraton tribünün önündeki yan hakemi ve maçın orta hakemini de alarak oyunu kontrolü altında tuttu ve kalemizde tehlikeler yaratmaya devam etti.Nitekim 85.dakikada Sezai'nin 30 metreden attığı sert şut gol olunca 3-1 geriye düşerek beraberlik umutlarımızı da yeşil çimlere gömdük.
Dakikalar 90'ı gösterirken oluşan karambolde Mesut hem kendinin hemde takımımızın ikinci gol'ünü attı ama maçı kurtarmaya yetmedi.Maç bu golle 3-2 alehimize bitti.
 
Bu gün hem Teknik heyet, hem taraftarlarımız,hem de sahada görev alan futbolcularımız gününde değildi.Bu günkü skor'u unutup, yapılan hatalardan herkes kendine ait dersleri çıkarmalıdır.
 
Sol bekte Şaban'nın sakatlığı takım tertibini çok etkilemiş.Özellikle Gökhan Kök, Yunus,Muharrem,Salih,sahada gününde değildiler.Dönen topların tamamını rakip aldı.Pas yapamadık,son vuruşlarda etkisizdik, kalecimiz acemice çıkışlar yaptı,hücumda çoğalamadık.Bu nedenle maçı kazanmamız zordu.
 
Maç'ın hakemi tüm kararlarını deplasman takımına vererek Gözlemcilerin gözüne girmeye çalıştı.Özellikle iki pozisyonda avantaj kuralını işletmeyerek gol olabilecek ataklarımızı kesti.Tabiki maçın sonucunu hakeme bağlamak doğru değildi ama.Bu gün bütün aksilikler bizi buldu.
 
Bu hafta geçen haftaya göre seyirci sayımız biraz fazla idi ama yeterli değildi.Taraftarlarımızın maçlarımıza daha fazla ilgi göstermeleri için her şey müsayitti.Pazar günü saat 15.00,hava kapalı böyle bir günde maç'a gidilmezde ne yapılırdı.
 
Hemen toparlanmalıyız.Çünkü uzak deplasman olan Adanademirspor maçına gidip, çarşamba günü maç yapacağız.İnşallah bu maçtan en kötü beraberlikle dönerek,takımımızın kendine olan güvenlerinin kaybolmamasını sağlarız.
 
Yeşil Siyah Sevgilerimle,  

Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım