Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
BEN BUYUM!!!!
Çarşamba, 13 Ekim 2010

Sakaryaspor'umuz kendi sahasında puanları dağıtmaya devam ediyor.Ekibimiz Eyüpspor karşısında bir puanı oyuna 61.dakikada dahil olan tecrübeli futbolcumuz Selim'in 83.dakikada attığı şık gol ile aldı.

Sahaya;  Harun,Levent,Aytaç,Salih,Şaban,Gökhan,Muharrem,Mesut,İlhan,Yasin Görkem,İlkay onbiri ile çıkan ekibimiz maalesef daha önceki maçlarda olduğu gibi oyuna tutuk başladı.
Bunda rakibimizin sahaya yayılışı ve ayağa top oynayarak topa daha çok sahip olması etkili oldu.Sanki deplasmanda oynayan Sakaryaspor'umuzdu.Takımımızda ofansif oynayacak oyuncu sayımız çok azdı.Defansif oyuncularımız topu oyuna sokamadıkları gibi, uzun top oynayarak her topu rakiplerine verdiler.Koca ilk yarı boyunca tek tehlikeli atağımız 30.dakikada gerçekleşti.İlkay'ın mükemmel vuruşunu Eyüpspor kalecisi Serdar kendisine göre sağ tarafından uzanarak topu kornere atarak kurtardı.Bu atağımız sonucunda, rakip kalemize gelir gelmez 31.dakikada ibrahim ile gol'ü buldu.Atamıyana atarlar özdeyişi yine gerçekleşti ve ilk yarı 1-0 alehimize bitti.
 
İkinci yarıya aynı kadro ile başlayan takımımızda değişen bir şey yoktu.Maç ilk yarıdaki gibi devam etti.Teknik direktörümüz oyuna ilk müdahalesini 61.dakikada yaparak Salihin yerine Selim'i oyuna aldı.Defanstan bir adam alarak defansın önündeki ikiliden Gökhan'ı defansa çekti.Bu değişiklikle biraz kıpırdanan takımımız cılız ataklarla rakip kalede pozisyon bulmaya başladı.Dakikalar 76'yı gösterirken Leventin yerine Yunus oyuna dahil oldu.Orta sahada sayıca fazlalaşan takımımız rakibimizin 1-0 önde olmasından dolayı topu boş alanda gezdirmeleri nedeniyle çok koşarak topa sahip olmaya çalıştı fakat kazandığımız topları etkili kullanamadık.Oyuna ikinci yarıda dahil olan Selim'in 83.dakikada İlkay ile yaptığı ikiye bir paslaşmasından attığı şık gol ile skor 1-1 oldu.
 
Rakip galibiyetten beraberliğe gelince zamana oynamaya, sık sık yerde yatarak vakit çalmaya başladı ve takımımız oyundan iyice düştü.Son çabalarımız maalesef skor'u değiştirmeye yetmedi.
Sahamızda Telekom, Ofspor ve Eyüpspor'a toplam yedi puan vererek önemli bir avantajımızı kaybettik.Şampiyon olacak takım sahasında bu puanları vermemeli.Demekki Sakaryaspor'umuz şampiyonluğa oynayacak bir takım değil.Bu nedenle kendimizi kandırmayalım ve bu ligde orta sıralarda yer alacak takım olduğumuzun farkına varalım.Bu tesbit Sakaryaspor'umuzun gelecek yıllarını planlamasında olumlu ve mantıklı kararlar almasına neden olacaktır.
 
Şöyleki; önümüzdeki yıl Sakaryaspor'umuzun TFF'deki dosyaları nedeniyle transfer yapma hakkı olmayacaktır.Elimizdeki tecrübeli futbolcuların mukaveleleri bu yıl bitecektir.
 
Bu nedenle maçı beraber izlediğimiz Alt Yapı Sorumlumuz sayın; Mustafa Özbey'e '' hocam seneye enaz altı futbolcuyu Alt yapımızdan A takıma çıkarmalısın'' dedim.Kendisi bana turfanda oyuncu yetiştirmiyoruz en az üç sene sonra bu dediğin gerçekleşecek diye cevap verdi.Fakat Sakaryaspor'umuzun üç sene beklemeye tahammülü yok mutlaka sahaya çıkacak takımı kurma mecburiyetimiz var.A takımımızda oynamaya aday futbolcular tesbit edilmeli ve  ilk onsekize alınarak maçlarda kısa süreli de olsa oynatılarak tecrübe sahibi olmaları sağlanmalıdır.
 
Yazımın başlığında kullandığım kelimeler; 83.dakikada takımımızın beraberlik gol'ünü atan tecrübeli oyuncumuz Selim tarafından attığı gol'den sonra, şeref tribününün önüne gelerek formasını öperek haykırdığı sözlerdi.Onur mücadelesi vermeye çalışan emektar futbolcumuzun hırsını diğer oyuncularımızda ve gençlerimizde maalesef göremedim.İnşallah Selim abilerini örnek alarak Ben değil Biz diyerek ve takımdaşlıklarını ilerleterek formalarını terletirler.
 

Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım