Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
SÜPER OLDU BU SÜPER!!!!!
Pazar, 31 Ekim 2010

Sakaryaspor'umuz; rakiplerinin maçlarını kazandığı bu haftada, Selim'in 90+2'de attığı şık golle Fethiyespor'u 1-0 yendi ve zirvedeki yerini korudu.


Sahaya; Harun, Levent, Gökhan, Aytaç,Şaban, Yunus, İlhan, Mesut, Yasin Görkem, İlkay, Sertan onbiri ile çıktık.

Bundan önceki maçlara nazaran daha atak oynayan, defansta hata yapmayan bir oyun tarzımız vardı.Özellikle yeni teknik heyetimiz maç'a iki forvet ile başlayarak, tek forvet kavgasını bitirdi.Hatta ikinci yarıda forveti dörtleyerek maçı kurtardık.

Bir takım kendi sahasında ne olursa olsun maçı kazanmaya oynamalıdır. Hele ki bu takım Sakaryaspor ise hiç mazeretiniz yoktur.

İşte maça bu anlayış ile başlayan takımımız;

sahaya iyi yayılan, koşan, mücadele eden bir rakip karşısında bir çok gol pozisyonu yakaladı.Bu pozisyonlardan çoğu forvet oynayan futbolcumuz İlkay tarafından kullanılamadı.Bu kardeşimizin mükemmel bir kondisyonu var ama tekniği hiç yok.Sadece koşup mücadele ediyor.Ayağının dışı ile top stop etmeye çalışan,çalım atamayan, top süremiyen, topu aldığında ne yapacağını bilmeyen bir yetenek yoksunu. Kaderimiz onun atacağı bir gol'e kaldığında tribünlerde maçı izleyen bizler kahroluyoruz.Bu kardeşimizin eksikliklerini tamamlaması için extra idman yapması gerekmektedir.Eğer bu eksikliklerini tamamlama yönünde çaba sarfederse bence takımın en değerli futbolcusu olur.

Emektar Sertan sakatlıktan yeni çıkmış, 37 yaşında bir futbolcu için elinden gelenin fazlasını yapmaya çalıştı.Çok takdir ettim.

Yine defansımızın sağında oynayan Levent özellikle ikinci yarı rakibin sol tarafından yaptığı bindirmeler ile hücumlarımızı başlatan oyuncumuzdu ve sahada verdiği mücadeleye saygı duyup kenara alınırken ayakta alkışladım.

Hava güzel,sahamız futbol oynamaya elverişli, maç bilet fiyatları makul düzeyde iken tribünlerde 4.000 taraftarın yer alması Sakaryaspor'umuzun şehir tarafından yalnız bırakıldığını göstermektedir.Demekki potansiyel seyircimiz bu kadarmış yazık çok yazık.

Maçın ilk yarısı; orta saha mücadelesi şeklinde geçti.Zaman zaman girilen gol pozisyonları her iki takım tarafından değerlendirilemedi ve 0-0 berabere bitti.

Maçın devre arasında Federasyon Mali As Başkanı Sayın, Tuncay karartı ile konuşma fırsatı yakaladım. Tesis anlamında müjdeleri oldu. Buna çok sevindim.Kendisine bir Sakarya'lı olarak şükranlarımı sunuyorum. Kritik yerlerdeki Sakarya'lı hemşehrilerimizin Sakaryaspor'umuza sahip çıkmaları beni çok mutlu etti.

İkinci yarıda, yeni Teknik heyetimiz; rakibimizin futbolcusu Uğur'un Mesut'a yaptığı sert hareketinden dolayı ikinci sarı karttan atılması ile 57.dakikada on kişi kalması ile ilk değişikliğini yaptı. 70. dakikada İlhan'ın yerine sakatlıktan yeni çıkan forvetimiz Ercan oyuna dahil oldu. Fakat rakibimiz on kişi kalmasına rağmen oyunu başabaş mücadele ederek götürdü.

75.Dakikada Sertan çıktı yerine Selim girdi.İlkay'ı sağ açığa, Görkem'i sol açığa alıp,Ercan ve Selim'i bir birine yakın oynatarak forvetimizi dörtleyen Teknik Heyetimiz,

sahadaki futbolcularımıza bu maçı kazanmamız gerektiği mesajını verdi. Nitekim sağlı sollu ataklar ile rakibi baskı altına aldık. Fakat rakip en ufak faullerde bile yerde yatarak zamandan çalmayı tercih etti.

Artık maç berabere bitecek gibiyken emektar Selim 90+2'de çok güzel bir gol atarak maçı 1-0 galip bitirmemizi sağladı.Gol'den sonra tribünlerin sevinci, Futbolcularımızın bütünleşmesi, maçtan sonraki birliktelik, bu havamızın devamını sağlayacağı umudunu verdi. Belliki futbolcular yeni gelen Teknik Heyeti kabullenmişler ve giden hocanın prangalarından kurtuluş sevincini yaşamaktadıydılar.

Yeni hoca aramamalıyız. Maç'a müdahaleleri ve sahaya çıkarttığı kadroya verdiği oyun anlayışı taktiği ile yeni Teknik heyet şimdilik sınıfı geçti.

Gençliğimizin idol futbolcusu ''Deli Nezihi'' çok akılane bir kenar yönetimi gösterdi. Gözümün önüne futbol oynarken yaptığı yumruk şovları geldi. Nezihi'nin özel 5.000 seyircisi vardı. Şimdi bu yaşı ilerlemiş taraftarlarımızı tekrar tribünlere bekliyoruz.

Yeşil Siyah Sevgilerimle,


Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım