Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
YILGIN,BİTKİN VE MAĞLUP...
Pazartesi, 15 Kasım 2010

Sakaryaspor'umuz kendi sahasında KonyaTorku Şekerspor'a 2-0 yenildi.

Yeni Teknik Direktörümüz Şaban Hocamız sahaya 4-3-3 düzeninde bir oyun anlayışıyla çıkarak, haftalardır polemik konusu yapılan tek santrafor konusundaki düşüncesini ortaya koydu.

Orta sahayı üç kişi ile oynama anlayışı, rakibin  ataklarını karşılayabilmemize katkıda bulunamadığı gibi,  hücum varyasyonlarımızda da rakibi baskı altına alacak oyun anlayışına katkıda bulunamadı.

Defansımız evlere şenlikti.Ne kademe vardı, ne de rakibi kovalayan.Rakip kalemize her geldiğinde rahatça ikiye bir paslarla gol pozisyonu buluyordu.

Oyunu yönlendirecek kaliteli futbolcumuzun olmaması nedeniyle organize atak başlatamadık.Topu ayağına alan futbolcumuz pas atacağı boşta bir arkadaşını bulamayınca top benden gitsinde nereye giderse gitsin düşüncesinde oynadılar.

Sanki futbolcularımızın ayaklarında pranga vardı.Topu yönlendiremediler, ayaklarına aldıkları her topu rakibe kaptırdıkları gibi, çok rahat pozisyonlarda bile basit oynayamadılar.Topu hep rakibe verdiler.

Aslında ilk on beş dakika maça fena başlamamıştık.Fakat ilerleyen dakikalarda oyundan tamamen düşünce orta saha dahil her alanda rakibe üstünlük sağlayamadık ve yaptığımız her hücümda kaptırdığımız toplarla kalemizde tehlikeli anlar yaşadık.

İlk yarının 31. Dakikasında rakip hücum oyuncuları ceza sahamıza ikiye bir pasla gelip, hiç bir dirençle karşılaşmadan Ali Melihin attığı golle Konya Torku Şekerspor'u1-0 öne geçmesini sağladılar.

Yediğimiz gol'den sonra aynı tas aynı hamam oyuna devam eden ekibimiz, rakibin sol tarafımızdan geliştirdiği atağında yapılan ortayı herkes seyredince 35. Dakikada Cafercan Aksu düzgün bir vuruşla topu ağlatımıza göndererek skoru 2-0'a getirdi ve devre bu sonuçla neticelendi.

İkinci yarıya acaba bu maçı çevirebilecekmiyiz düşüncesiyle ve umuduyla bakarken sahada değişen bir şey yoktu.Sadece İlhan,Muharrem,Görkem çıkıp yerlerine, Selim,Metekan ve Bünyamin oyuna dahil oldular.Yakaladığımız gol pozisyonları net olmamasına rağmen rakip kaleci kurtarışlarında başarılıydı.

Çıktığımız her hücumda kalemizde tehlikeli anlar yaşadık.Biraz Kalecimiz Harun'un başarısı, birazda rakip forvetlerin beceriksizliği ile açık fark yemekten kurtulduk.Yoksa maç 5-0 olabilirdi.

Sahaya çıkan kadro her zamanki kadromuzdu.Sadece sakatlık yaşayan Mesut yoktu.Mesut oynamayınca da orta sahada oyunu yönlendiremedik.

Paralarını alamadıkları için oynamadılar suçlamasına katılmıyorum.Fakat; yöneticilerimizin parasal sorunları çözmedeki Yılgınlığı, sahada mücadele eden futbolcularımızın bezginliği mağlubiyete etken olan sebepler olarak değerlendirilebilinir.

Taşıma suyla değirmen bu kadar döner.Şampiyonluk için geniş kadro şart, tıkır tıkır işleyen ödemeler ve şehirdeki heyecan mutlaka olmalıdır.

Moralimizi bozmayalım.Bu sene takımımızın sahaya çıkması bile büyük başarı.Eğer ben daha iyi yönetirim ve yönetmek istiyorum iddiasında olanalar var ise yönetmeye talip olmalılar.İyi veya kötü bu yönetimle yola devam etmek zorundayız.Çünkü alternatifimiz yok.Bu da bu Şehri yönetenlerin ayıbıdır.

Yeşil Siyah Sevgilerimle,


Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım