Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Yeterli Katılım Sağlanamadı
Cumartesi, 01 Ocak 2011

Sakaryaspor'un ikinci kez toplanan genel kurulu, yeterli katılım sağlanamadığı için gerçekleştirilemedi. Kulüp Başkanı Rauf Batuboylu'nun görevinden istifa etmemesi üzerine, Yüksek Divan Kurulu üyeleri istifa ettiklerini açıkladı.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nda (SATSO) gerçekleştirilen genel kurulda, daha önce adaylıklarını açıklayan ve yönetim kurulu listesi oluşturan Sinan Panta ve Nihat Bölükbaşı adaylıktan çekildiklerini açıkladı. Genel kurulda 76 kişilik çoğunluk sağlanamadığı için oturum iptal edildi.

Kulüp yönetiminin kayyuma kalması gerektiğini belirten Yüksek Divan Kurulu Üyeleri, mevcut Kulüp Başkanı Rauf Batuboylu'nun görevinden istifa etmeyeceğini açıklaması nedeniyle, görevlerinden istifa ettiklerini açıkladı.

Sakaryaspor Yüksek Divan Kurulu Başkanı Erkal Etçioğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, genel kurulda 76 kişinin bulunması gerektiğini kaydederek, yeterli çoğunluk sağlanamadığı için genel kurulun ikinci kez iptal edildiğini söyledi.

Kulüp başkanı Batuboylu'nun kulübün kayyuma gidebilmesi için görevinden istifa etme sözü verdiğini öne süren Etçioğlu, 'Biz de bunun üzerine kongredeki taraflarla görüşerek, kongreye iştiraki sağlattırmadan, kongreyi bitirdik. Kongrenin bitiminden hemen sonra, istifa edeceğini söyleyen Batuboylu istifadan vazgeçti ve bizden süre istedi. Biz daha önce kulübün kayyuma gitmesi gerektiğini açıklamıştık. Aksi taktirde işlerin daha zor olacağını söylemiştik. Böyle bir şey olmadığı taktirde de istifa edeceğimizi söylemiştik. Yüksek Divan Kurulu olarak istifamızı verdik' dedi.

Mevcut yönetimin istifa etmemesi nedeniyle kulübün kayyuma devredilemediğine dikkati çeken Etçioğlu, yönetimin karmaşık bir hal aldığını belirterek, ödeme yapılamaması nedeniyle kampta bulunan futbolcuların takımdan ayrılabileceklerini söyledi.

Kulübün hesaplarını incelediklerini ifade eden Etçioğlu, 'Futbolculara çok az para verildiğini gördük. Başarısızlığın nedeninin futbolcu motivasyonu olduğunu düşünüyoruz. Bundan sonrası Batuboylu ve yakın mesai içinde çalışan kişi ve kuruluşlara ait olacak. Olağanüstü genel kurulda ibra edilmesi gerekli konular vardı. İbra yapılmadığı için yönetim zor duruma düşebilir' şeklinde konuştu.

Yönetim kurulu listesi oluşturan ve Yüksek Divan Kurulu'nun isteği üzerine son anda adaylıktan çekilen Sinan Panta ise Sakaryapor'un menfaatleri için aday olduklarını belirterek, Yüksek Divan Kurulu'nun ricası üzerine hazırladığı listeyi geri çektiğini söyledi.

Kulübün yaklaşık 22 milyon liralık borcu bulunmasına ve futbolculara gerekli ödemelerin yapılmamış olmasına rağmen, yönetime talip olan kişiler olarak suçlu ilan edildiklerini savunan Panta, şöyle konuştu:

'Bu, gerçekten çok üzücü bir olaydı. Bugün de zaten Nihat Bölükbaşı da liste yaptı. Beraberce aldığımız kararda, 'ortak menfaatimiz Sakaryaspor'un kurtulması yönünde' dedik. Divandaki ağabeylerimizle konuştuk. 'Batuboylu yönetiminin istifa etmesi gerektiğini, kurtuluş kayyum olacaksa, kayyuma kalması için listelerimizi geri çekeriz' dedik. Batuboylu divana istifa edeceğine dair söz verdi. 'Ben istifa ediyorum' dedi. Bizler de bunun üzerine hazır olan listelerimizi geri çektik. Sakaryaspor'un menfaati için listemizi geri çektik' dedi.


Sakaryaspor hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım