Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Sakaryaspor Yönetimi İstifa Etti
Pazar, 02 Ocak 2011

Sakaryaspor kulüp başkanı ve yönetim kurulu üyeleri görevlerinden istifa ettiklerini açıkladı. Sakaryaspor Kulüp Başkanı Rauf Batuboylu, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, görevlerinden istifa ettiklerini söyledi.

Dün gerçekleştirilen ve yeterli katılımın sağlanamaması nedeniyle iptal edilen olağanüstü genel kurulda istifa etmemesiyle ilgili basında bazı yanlış haberler yer aldığını ifade eden Batuboylu, 'Genel Kurul çoğunluk sağlanamaması nedeniyle iptal edildikten sonra, yönetim kurulundaki arkadaşlarımla bir araya geldim ve bana söylenenleri arkadaşlarımla paylaştım. İstifa edilmesine arkadaşlarım itiraz etmedi. Ancak bilindiği gibi, Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) giderek, garanti alacaklarını talep eden futbolcularımız var. Yönetim kurulundaki arkadaşlarım bu konuyu sordular. Yüksek Divan Kurulunun acil olarak yapılması gereken futbolcu ödemeleri konusunda çözüm ürettikleri takdirde istifa edeceğimize karar verdik' dedi.

Batuboylu, Yüksek Divan Kurulu üyeleriyle yeniden bir araya geldiklerini belirterek, 'Toplantıda aynı şekilde futbolcu sorunlarını masaya yatırdım. 'Halledebiliyorsanız, hemen şimdi istifa ederiz' dedim. 'Bu konuyla ilgili ne yapılması gerekiyorsa yapmalıyız' diye vurguladım. Israrla futbolcu konusunda çözüm beklediğimi söyledim ancak hiçbir çözüm önerisi olmadı. Yüksek Divan Kurulu üyeleri şartlar ne olursa olsun istifa edilmesi gerektiğini tekrar söyledi' diye konuştu.

Nihai kararı yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıyla birlikte verebileceklerini ifade eden Batuboylu, 'Dün Sakaryaspor takımının ikinci devrede dağılmadan ligde varlığını göstermesi için verdiğim savaştan kimse bugün bahsetmiyor. Tek çözüm kayyum yönetimi olarak gösterilirken bu süreçte futbolcuların dağılacağı olasılığını hesap eden yok' şeklinde konuştu.

Batuboylu, açıklamasını şöyle tamamladı:

'Şu anda tek yapılması gereken, ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımın istifa etmesi olarak söyleniyorsa futbolcularla ilgili sorunların önemi yoksa, daha da önemlisi Sakaryaspor'un gelecekteki yeri bizim istifa etmemizle değişecek ve her şey daha iyi olacaksa Yüksek Divan Kurulu, taraftarlarımız ve basın mensuplarımız bundan sonra doğabilecek sorunların sorumluluğunu kabul ediyorsa ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımız istifa ediyoruz.'

Dün görevinden istifa ettiğini açıklayan Yüksek Divan Kurulu Başkanı Erkal Etçioğlu ise Batuboylu'nun istifasıyla ilgili olarak, 'Hayırlı olsun. İstifa tek taraflı bir şey. Muhatabı genel kuruldur. Yeni bir yönetim gelene kadar ya da kayyum atanana kadar mevcut yönetim, görevinin başında demektir' dedi.


Sakaryaspor hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım