Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
GÜVEN BUNALIMINI AŞMALIYIZ.
Pazar, 02 Ocak 2011

Sakaryaspor'umuzun son Genel Kurulu 1 Ocak 2011 tarihinde yapılmış ve çoğunluk sağlanamadığından seçim gerçekleşememiştir.

Divan kurulu mevcut yönetimi istifaya davet etmiş, önceleri bu karara direnen Başkan Batuboylu, daha sonra istifa ettiklerini bu gün açıklamıştır.

Şimdi ne olacak?

Bir kısım Kayyuma kalmayı Kulübümüze yakıştıramamaktadır.Fakat gerek borçların büyük miktar olması, gerekse Sakaryaspor'umuzun doğrudan gelirlerinin bulunmaması nedenleriyle, kulübümüzü yönetmeye kimse talip olmamaktadır.Olanlar ise dertlere derman olacak güçleri olmamasına rağmen, madem Batuboylu yönetimi parasız bu işe talip olup yönetmeye çalıştı,  pekala bizde yapabiliriz diye kendilerinde bu cesareti bularak adaylıklarını açıklamışlardır.

Paralı yönetim ararken beş parasız insanlar yönetici olmaya aday olmaktadırlar.Bu kadar ciddiyetsizlik ve fütursuzluk aklıselim taraftarlarımızı isyan noktasına getirmiştir.

Evet Sakaryaspor'umuz Kayyuma kalmalıdır.Kalmalıdır ki, Sakaryaspor'umuzun başında herşeyi kayıt altına alacak, Devletin memurlarının bulunduğu bir dönem başlamalı, öncelikle yeni çıkacak borçların 7 yıl taksite bağlanacağı yasa beklenmeli ve bu yasadan faydalandıktan sonra da, daha önce yöneticilik yapmış, Sakarya'mızın değerli iş adamlarından oluşan yönetim iş başına gelerek takımımızı yönetmelidir.Kulübümüz Kayyum'da kaldığı sürece Sakaryaspor Gönüllüleri adı altında mevcut futbolculara ödenecek acil 500.000.-Tl bulunmalı, her hafta bir sponsor takımımızın giderlerini karşılamalıdır.

Kayyum dönemi sağlıklı bir geçiş dönemi olarak değerlendirilmeli, mali yapı düzene girdikten sonra da;

Divan Kurulu yeniden  siyasi taraf olmayan duayenlerden kurulmalıdır.Sakaryaspor'umuz siyasetten tamamen arınmalıdır.
Başımıza ne geldiyse siyasetin kulübümüze bulaşmasından gelmiştir.

Borçlarını düzenli ödeyen kulüp olabilmemiz için elimizdeki insan kaynaklarını akıllıca kullanmalıyız.Sakarya'mız Türkiyenin futbolcu tarlasıdır.Bu tarladan yeşerecek yeteneklere imkan verecek tesisler yapılmalıdır.

Sakaryamızda Büyükşehir ve Merkez Belediyesi vardır.Sakaryamızda yaşayan herkes dolaylı veya dolaysız olarak bu belediyelere ödeme yapmaktadır.Belediyeler ise topladıkları bu paralar ile yatırım yaparak Halkının mutlu yaşamasına imkan hazırlarlar.

Sakaryaspor'umuzu sevenler işte bu Belediyelerimizden Gençlerimizin spor yapacağı modern tesisler yapmalarını istemektedirler.Zaten Belediyeler halkın bu tür isteklerini lütuf olarak algılamamalı, görev adletmelidirler.

Modern tesislerden yetişecek gençlerimiz Sakaryaspor'umuzda kendilerini geliştirerek değerlenecek ve kulüplerine para kazandırarak transfer olacaklardır.Tamamen kendi evlatlarımızdan oluşacak takımımızın transfer yapmasına gerek kalmıyacak ve aynı zamanda parasal israf ve giderimiz oluşmayacaktır.

Sakaryaspor'umuzun borçlarının büyük kısmı Futbolcu transferleri, bu transferlerden oluşan vergiler, sigorta primleri, futbolculara ödenmeyen maç başları ve primlerden oluşmaktadır.Bu sarmaldan kurtulmalıyız.

Birileri parayı versin ben yöneteyim düşüncesi, Halkın olacak bu sevda yalanları,taraftarların yönetime etkin olma çabaları Sakaryaspor'umuz kaos'a götürmüştür.

 '' İnsanlar Layık Oldukları muameleye maruz kalırlar.''  Özdeyişi Sakaryamızda gerçekleşmiş, duygusal ve siyasi entrikalar ile bu duruma gelmişizdir.

Sakaryaspor'umuzun layık olduğu muamele;  Türk futbol gündemine A milli takımına futbolcular kazandıran Misyon'umuzu yeniden  ortaya serecek Vizyon Planlarıyla iş başına gelecek yöneticiler tarafından yönetilmektir.

Yeşil Siyah Sevgilerimle,


Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım