Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
İYİ BAŞLADIK....
Pazar, 16 Ocak 2011

İYİ BAŞLADIK....

Sakaryaspor'umuz sahasında ligin ikinci yarısının ilk maç'ında,  Belediye Vanspor'u 2-0 net skorla yenerek üç puanı aldı.

Sahaya; Cüneyt,Berat,  Salih,  Gökhan Kök,  Şaban,  Yunus,  Mesut,  Bünyamin,  Levent,  İlkay,  Sertan  onbiri ile çıktık.

Maçın ilk yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Heyecansız, futbolsuz geçen ilk yarıda kayda değer pozisyon olmadı. Belli ki, Belediye Vanspor sahaya bir puan almak için çıkmış ve oynatmamaya yönelik markajlı bir futbol anlayışı ile mücadele etmeyi düşünmüş. Bu anlamda ilk yarıda amaçlarına ulaştılar. İlk yarının 10. Dakika'sında sakatlanan Gökhan'ın yerine, oyuna Onur Demir başladı. Böylece, defans hattımız yirmi yaşındaki genç '' ALT YAPI''  Futbolcularımızdan oluşmuş oldu.

İkinci yarıda; Sakaryaspor'umuzun maç'ı kazanma isteği ile organize atak girişimleri ve biz bu maçı kazanacağız düşüncesi maç'a damgasını vurdu. Nitekim maç her iki tarafın kontrollü oyun anlayışı ile devam ederken,

78. dakikada Şaban Özel'in sol ayaklı olmasına rağmen 35 metreden kimsenin beklemediği anda attığı mermi gibi giden şutunu sadece ağlarda görebildik. Bu sezonun en muhteşem gol'ünü atan Şaban'a nazar değdi. Maç'a  ayağına bandaj sararak başladığını duyduğumuz genç oyuncumuz, aynı sakatlık geçirdiği ayağına aldığı darbe ile sahadan sedye ile ayrılmak zorunda kaldı. Pazartesi günü sakatlığı ile ilgili net bilginin doktorlar tarafından verileceği haberini maçtan sonra,  Şaban Yıldırım hocamızdan aldım. İnşallah önemli bir şey yoktur. Zaten kampta bu ayağından darbe almış ve sahaya sakat ve bandajlı çıkarak özveri göstermişti. Bu haliyle maç'a damgasını vurdu. Kendisine acil şifalar diliyor ve bu tarz gollerini uzaktan şut denemelerini bekliyoruz. Sol ayağı ile attığı gollere şahit olmuştum ama bu golde sağ ayağını kullanmasına rağmen vuruş ve vurma düşüncesi mükemmeldi.
Bu tür futbolcular orta saha mücadelesi şeklinde geçen veya rakibin kapandığı maçlarda, uzaktan atacakları şutlarla maçı lehimize çevirecek GOL' leri atabilir. Bu anlamda şut atan futbolcularımızı sonuç ne olursa olsun alkışlayarak cesaretlendirmeliyiz.

Attığı muteşem gol'den sonra sakatlanıp sahayı sedye ile terkeden futbolcumuz Şaban'ın yerine oyuna,  Yasin Görkem dahil oldu.

Şaban'ın gol'u takımımıza moral verdi, rakip oyunda beraberliği yakalamak için açılınca maç'ın son onbeş dakikası çok zevkli geçti.Üç topumuz direkten döndü.Hele Leventin serbest atışta vurduğu füze gibi giden top kaleceden döndüğünde Sertan gol yapabilseydi maç daha farklı olacaktı.

Yine İlkay'ın rakip kaleci ile karşı karşıya iken vurduğu bir şut vardı ki üst direkten döndü.

Rakibini bunaltan Sakaryaspor'umuz taraftarlarımıza kaçırdığı gol'ler nedeniyle, saç baş yolduran fakat iyi niyetle sahada mücadelesini sürdüren futbolcumuz, İlkay'ın, maçın 86.Dakikasında kötü yaptığı vuruş top yere çarpınca rakip ağlarla buluştu ve skor 2-0 oldu. Maç bu skorla sona erdi.

Kalecimiz  Cüneyt,  oynadıkça kendine güveni artmış, yüzde yüzlük üç topu kurtararak maç'ın yıldızlarından biri oldu.

Orta sahamızda Mesut mükemmel oynadı. Rakip takımın üç oyuncuyla kendisini kontrol etmesine rağmen, Sakaryaspor'umuzu karşı kaleye taşıyan futbolcumuz olarak sahada yıldızlaştı. Bu kardeşimizin takımda kalması çok iyi oldu. Allah nazardan korusun.

Teknik heyetimizi; yaşanan onca kaos'a rağmen sahaya takımımızı mental yönden iyi hazırlamaları ve mükemmel yönetmeleri nedeniyle tebrik ediyorum.

Maç'a taraftarlarımızın ilgisi havanın soğuk olmasına rağmen yine de azımsanmıyacak sayıdaydı. Tahminen 3.000 civarında taraftar maç'ı izledi. Taraftarlarımız kötü tezahürat yapmayarak, sahaya yabancı cisim atmıyarak ve takımlarını destekliyerek görevlerini layıkı ile  yaptılar.

Şeref tribününde uzun zamandır maçlarımıza gelmeyen eski yöneticiler ve misafirlerimiz vardı. Genel anlamda herkes alınan sonuçtan memnun olarak tribünlerden ayrıldı

.Maçın sonunda Futbolcularımız tribünlere gelerek taraftarlarımızın alkışlarına karşılık verdiler.

Attığımız her gol'den sonra Taraftarlarımızın ''SAKARYA'Ll TAKIMINA SAHİP ÇIK '' Mesajları çok anlamlıydı.

İnşallah,  Sakaryaspor'umuzu sevenler bir araya gelerek sağlıklı bir yönetim kurarlar ve Sakaryaspor'umuza tüm Şehir halkı olarak sahip çıkarız.

Bu şehirde Futbol adına hertürlü kaynak var. Tek eksiğimiz organize olamamak. Borçlarımızı uzun vadeye yayarak insan kaynağını değerlendirebileceğimiz tesisler yaparak, kulübümüzü borç batağından kurtarabiliriz.

Sahada mücadele eden ve külübede yeralan futbolcularımızın on tanesi ALT YAPIMIZ' dan yetişmiş kendi evlatlarımızdı bunu unutmayalım.

Yeşil Siyah Sevgilerimle, 


Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım