Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Sakaryaspor'da Kayyum Ödemeleri Yaptı
Cuma, 21 Ocak 2011

Kayyum heyeti Şanlıurfa maçı öncesinde futbolcuların tamamına ödeme yaparak moralleri üst seviyeye yükseltti. Kayyum heyetinin tüm futbolculara ödediği rakam 210 bin TL.

210 bin TL'lik ödeme
Sakaryaspor'a 7 Ocak'ta atanan kayyum heyeti, yaptığı ödemeler ile futbolculara biraz olsun nefes aldırdı. Daha önce federasyonluk oyunculara ödeme yapan kayyum heyeti dün de tüm futbolculara para dağıttı. Futbolculara 210 bin TL'lik ödeme yapan kayyum heyeti Urfa maçı öncesinde takımın moralini arttırmış oldu.
Ödemeleri yaptık
Sakaryaspor'da yaşanan gelişmelerle ilgili olarak dün basın toplantısı düzenleyen kayyum heyeti kamuoyunu bilgilendirdi. Toplantıda konuşan Halit Evin, "Göreve geldiğimiz günden buyana kapı kapı dolaşıp ödemeler için kaynak oluşturduk. Bu görüşmelerden çok olumlu sonuçlar alamasak da 210 bin TL para topladık. Ve bu parayı federasyonluk oyuncunlar başta olmak üzere dün tüm takıma dağıttık" dedi.
Destek verenler
Kayyum heyetine futbolcu ödemeleri için 100 bin TL Metro Turizm, 35 bin TL Orhan Kocabıyık, 10 bin TL Gültekin Oba, 10 bin TL Yavuz Köprülüoğlu, 20 bin TL Evin Tur, 10 bin TL İsmail Gürses, 12.500 bin TL otopark ve 12.500 TL ismi söylenmeyen bir iş adamı olmak üzere toplam 210 Bin TL maddi destekte bulundu. Ayrıca Gültekin Oba'nın 30 bin TL daha vereceği belirtildi. Kayyum heyeti Sakaryaspor'a destek olan tüm isimlere teşekkür etti.
İstediğimiz destek olmadı
Kayyum heyeti maddi destek için çaldıkları birçok kapıdan eli boş döndü. Şehirden destek bulamadıklarının altını çizen Halit Evin, "Birkaç kişi dışında görüştüğümüz isimler akıl vermekten başka bir iş yapmadı" dedi. Evin destek için 1.OSB ile görüşme yaptıklarını fakat sonuç alamadıklarını söyledi. 2. ve 3. OSB'den önümüzdeki hafta 50'şer bin TL alacaklarını belirten Evin, İsmail Gürses'in verdiği sözü tutacağını sözlerine ekledi. Geçtiğimiz hafta Belediye Van maçında toplanan tribün hasılatının çok utanç verici olduğunu da belirten Evin, "Sakaryaspor buşehrin tek markası. Takımımızı ayağa kaldırmak için herkesin destek vermesi gerekiyor" dedi.
Temeller sağlam atılmalı
Sıkıntıları aşma adına çalışıldığını belirten Evin 5 Şubat'ta yapılacak olan kongreyle ilgili olarak şunları söyledi: "Yaklaşık 1 yıldır devamlı şekilde bir yönetim bulamadık. Şimdi iyi bir yönetimle Sakaryaspor düzlüğe çıkabilir. Devletin vergi yapılandırması iyi değerlendirilmelidir. Çünkü şuan ki mevcut borçlar hemen hemen yarıya düşecek. Bu fırsat tepilmemelidir ve sağlam temeller atılmalıdır."
Metro Turizm açılımı
Sakaryaspor'a sponsorluk için ismi gündemde olan Metro Turizm projesine de açıklık getiren Evin, "Metro Turizm'e Sakaryaspor konusunda düşüncelerimizi ilettik. Ancak şuan herhangi bir şey net değil. Hesaplar incelendikten sonra onlarda kararlarını verecekler. Önümüzdeki hafta bu konuyla ilgili olarak ciddi bir görüşme yapacağız" dedi. Evin Metro Turizm'e zorlu süreçte Sakaryaspor'a yapmış olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti.(Sakarya YeniHaber)


Sakaryaspor hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım