Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
SAKARYA UYUMA,TAKIMINA SAHİP ÇIK!!!!
Pazar, 30 Ocak 2011

Sakaryaspor'umuz kendi sahasında Tarsusuidmanyurdu'nu 1-0 yenerek üç puanı aldı.

Üç haftada 9 puan alan Sakaryaspor'umuz ligin ikinci yarısında istikrarlı yükselişini sürdürdü.
 
Sahaya; Cüneyt, Şaban, Berat, Salih, Gökhan Kök, Mesut, Levent, Bünyamin, Yasin Görkem, İlkay, Selim onbiri ile çıkan Sakaryaspor'umuz,
 
Maçın ilk yarısında;  Sakaryaspor'umuz,  rakibinin ayağa pas oyun anlayışına karşın, pek etkili oyun sergileyemedi.Uzun toplarla ileride etkili olmaya çalışan ekibimiz, rakibinin ilk yarıda çok koşup yorulması neticesi, ikinci yarıda daha diri gözüktü.Kalecimiz Cüneyt yaptığı kurtarışlarla ilk yarıda rakibe gol şansı vermedi ve maçın ilk devresi 0-0 berabere bitti.
 
İkinci yarıya rakibini baskı altına alarak  başlayan Sakaryaspor'umuz, taraftarlarının da desteği ile maça ağırlığını koydu.İlk yarıda çok koşup yorulan rakibin, sahanın ağır şartları nedeniyle etkisiz hale gelmesinin avantajını iyi kullandı.
 
İkinci yarının 62.Dakikasında sağ taraftan Leventin güzel ortasına Selim'in vurduğu kafa şutu, kalecinin solundan ağlarla buluştu.Durum 1-0 oldu.
 
76.Dakikada İlkay çıktı yerine Yunus oyuna dahil oldu. 85.Dakikada maçın tek gol'ünü Atan emektar Selim yerini genç oyuncumuz İbrahim Çağlar'a bırakarak alkışlarla sahayı terketti.90. dakikada maçın tek gol'ünün ortasını yapan ve çok koşan Levent'in yerine, oyuna yine genç oyuncumuz Muharrem dahil oldu.
 
Sakaryaspor'umuz; kendi ALT YAPI' sından çıkardığı futbolcuları ile yıllardır özlemini çektiğimiz takımına kavuştu.Bu futbolcularımız ile bir çok zaferler kazanacağız.Yeterki  yönetim ve Teknik Direktör istikrarını sağlayabilelim.İlk yarıda sahada yer alan takımımızda ''ALT YAPI' mızdan yetişmiş sekiz futbolcumuz vardı.İkinci yarı oyuna dahil olanların hepsi kendi alt yapımızdan gelen futbolcularımızdı. Bu tablo beni çok mutlu ediyor.Bu evlatlarımıza sahip çıkalım.Maç içerisinde yaptıkları hataları hoş karşılıyalım.Attıkları şutların sonucu ne olursa olsun mutlaka alkışlıyalım yani onlara özgüvenlerini kazanmaları için destek olalım. 
 
Maçın son dakikasında bir kontratağımızda rakip takımın kalecisi İsmail ceza sahası dışında, futbolcumuz Yasin görkem'i düşürdü ve kırmızı kartı görerek takımını on kişi bıraktı. Maçta başka gol olmayınca 1-0 skorla üç puanı alan takım Sakaryaspor oldu.
 
Hava soğuk ve yağışlı, saha zemini ağırdı.Tribünlerde 4.000 civarında taraftarlar yerini almıştı.Attığımız gol'den sonra  meşale yakan taraftarımızı buradan uyarmak istiyorum.Yaktığın meşale Sakaryaspor'umuza 1.500.-TL kaybettirdi. Çıkardığı zehirli duman ve görüş mesafesini azaltması nedeniyle futbol sahalarında meşale yakılmasını taraftar ve futbolcu sağlığını olumsuz etkilemesi nedeniyle yasaklanmasına rağmen, halen daha meşale yakmanın mantığını anlamış değilim.Bu tür taraftarlarımızı lütfen tribünlerde uyaralım ve meşaleyi yakar yakmaz söndürelim.  
 
Sakaryaspor'umuz; Şaban Yıldırım hocamızın takımın başına geldiği günden beri, takımımıza aşılamaya çalıştığı sabırlı, rakibini kontrol eden oyun anlayışı nedeniyle kalemizde fazla gol pozisyonu görmeden, attığımız gollerle üç maçta üç galibiyet aldık.İlk yarıda rakibini koşturan Sakaryaspor'umuz, ikinci yarının 60.dakikalarından sonra rakibine öldürücü darbeyi vurmaktadır. Taraftarlarımız ve futbol takımımız sabır ettiği sürece ligin sonunda Play-of müsabakalarına katılma başarısını yakalıyacaktır.
 
Sadece yönetim handikabı ve para sorunumuzun halledilmesi durumunda bu başarıya ulaşacak olan Sakaryaspor'umuza ''SAKARYA'NIN SAHİP ÇIKMASI'' yetecektir.
 
Bu anlamda, yapılacak Genel Kurulda aday olacak yönetim için bir lider gereklidir.Bu Lider,  herkesin güvenebileceği siyasi bağı olmayan bir kişilik olmalıdır.
 
Böyle vasıflara sahip Lider etrafında aynı Kayyum yönetiminde olduğu gibi tüm işadamlarımız ve Sakarya'mız bütünleşirler.
 

Yeşil Siyah Sevgilerimle, 


Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım