Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
OYNAYA OYNAYA GELİN ÇOCUKLAR!!!
Çarşamba, 23 Şubat 2011

Sakaryaspor'umuz; sahasında Adanademirspor'u 48.dakikada Berat'ın attığı gol ile 1-0 yenerek üç puanı aldı.

Çok güzel oldu bu çok güzel.İlk beş içerisinde yer alma mücadelemizde en yakın rakipten alınan üç puan aslında altı puan değerindeydi.
 
Hava güzel, zemin bozuk,fakat tribünlerde 6.000'e yakın Sakaryaspor sevdalısı hafta ortası olmasına rağmen takımlarını muhteşem desteklediler.
 
Rakip taraftarlar beş otobüs gelmişlerdi.Maç içerisinde sıkıntı yaşanmadı ama, şehri terkederken Emniyet Güçlerini bayağı uğraştırmışlar.
 
Maç'ın ikinci yarısına yetişmiştim.Şeref tribünün önünde, Oğuz Dizer ağabeyim sohbet ediyordu.Abi ilk yarı nasıl geçti dedim.Nasıl geçsin Bahattin'ciğim aynen düğüne gelmiş misafir gibi sohbet ettik.Anla artık sen dedi.
 
Evet, Sakaryaspor'umuz ilk yarılarda hiç iyi futbol oynamıyor.Rakibi ölçüp, tartıyor, yoruyor.İkinci yarıda işi bitiriyor.Aynen bu günkü maçta  olduğu gibi.
 
Bu günkü rakibimiz olan Adanademirspor boş takım değildi.Bizi bayağı zorladı.Hele 18 numaralı EFECAN (GS Alt Yapısındanmış)  bayağı iyi oynadı ve kalemizde tehlikeler yarattı.Fakat defansımızdaki Kendi ALT YAPI'mızdan gelen evlatlarımız Efecan'a geçit vermediler.
 
Maçın 48.Dakikasında korner atışımızdan gelen topu maçın yıldızlarından Berat rakip ağlara gönderince 1-0 öne geçtik.Daha bir çok pozisyon yakalamamıza rağmen değerlendiremedik.
 
Maçın son dakikasında Adanademirspor'un mutlak Gol'ünü kalecimiz Cüneyt köşeden çıkararak, üç puanı almamıza büyük katkıda bulunan oyuncularımızdan oldu.
 
Maçta en çok dikkatimi Mesut çekti.O kadar durgun ve verimsizdi ki, sahada lütfen yer almış gibiydi.Halbuki yaş ortalaması düşük ve tecrübesiz futbolcularımızı atacağı paslarla oynatacak, orta sahada oyun kuruculuğuyla takımı yönlendirecek tek oyuncumuzdu.
 
Mesut'un mutlaka verimli oynaması gerekli.İşte o zaman Sakaryaspor'umuz her maçını kazanır.Bu kadar iddalıyım.
 
Sahada yer alan ''ALT YAPI'' mızdan gelen evlatlarımızı izlerken geleceğimizin ne kadar teminat altında olduklarını gördüm ve çok mutlu oldum.
 
Lider ruhlu bir başkan ve geniş katılımlı bir yönetimle yakaladığımız bu jenerasyonu değerlendirebilirsek eğer, Sakaryaspor'umuz mutlaka ait olduğu Süper Lig'e yükselecektir.
 
Bu günkü maçta şeref tribününde yer alan kişiler, Sakaryaspor'umuz için bir araya gelseler yeter.Çünkü hepsi Sakaryaspor'umuzu heyecanla destekleyip, hop oturup, hop kalktılar.
 
Bu günkü maçtaki katılım ve heyecan beni çok umutlandırıyor.İnşallah 02.Nisanda yapılacak Genel Kurul'da Sakaryaspor'umuz layık olduğu yönetime kavuşur.
 
Yeşil Siyah Sevgilerimle,

Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım