Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
ORGANİZE OLMAYI BECEREMİYORUZ ...
Pazar, 13 Mart 2011


Sakaryaspor'umuz sahasında Pursaklarspor ile 1-1 berabere kalarak, bir puan daha aldı.

Hafta içi çalışacak saha bulamayan takımımızdan böyle bir sonuç bekliyordum.Bir puana da şükür.

Sakarya'mız Türkiye'nin ova Şehirlerinden biridir.Bu kadar düzlüğün olduğu Sakarya'mızda maalesef şehrin takımı çalışacak saha bulamıyor.

Sakarya'mız Büyük Şehir statüsünde.Belediyelerin Vergi gelirlerinden aldığı pay'ın %5 i kadarını spor tesisleri yapma mecburiyeti ve hakkı var.Ayrıca Gençlik ve Spor Müdürlüğünün tesis yapmak isteyen bölgelere ayırdığı fonlar var.Ayrıca Sakarya'nın iktidar Partisine mensup altı tane milletvekili var.Yani her türlü  imkan var.Organizasyon becerimiz yok.

Milletvekillerimiz Sakaryaspor ile ilgili hiç bir eylemde bulunmuyorlar.

Neden; Çünkü, futbol'u sevmiyorlar.Maçlara gelmiyorlar.Sadece Şampiyon olunca otobüse binip şehir turu atıyorlar.

Türkiye'nin ''FUTBOL ŞEHRİ' olarak anılırken, bu kadar potansiyel futbolcu gençleri varken, Sakaryaspor'umuz futbolcu transferleri nedeniyle 30 Trilyon borca sahip oluyor.
Bu borç neden ve kimler tarafından oluşmuş bunu herkes biliyor.Bilmiyenlere ben hatırlatayım.

Selahattin Aydın zamanında borç sıfır.Alacaklıyız.

Ömer Yazıcı döneminde içinde benim de bulunduğum yönetimde, hiç bir vergi ve sigorta yatırılmıyor.Habire yüksek transfer ücreti ödenerek elimizdeki gençlerden daha beceriksiz ve yeteneksiz futbolcular transfer ediliyor.Atanmış yöneticiler olarak bunun kulübe zarar vereceğini, ileride transfer yapamıyacak hale gelebileceğimizi hatırlatmamıza rağmen,''Parayı Belediye veriyor, hesabı sormak sanamı kaldı ''cevabı alınıyor.Kulüp bilinçsizce siyasete alet edilerek borçlandırılıyor ve Atılan bir imza ile TFF'yi de karşısına alan Sakaryaspor, küme düşüyor.

Süper Lig'den düştünüzmü gelir diye birşey yok.Doğrudan gelirleriniz de yok.O halde ne yapacaksınız.Belediye kaynağından Banka kredisi kullanarak kulüp yöneteceksiniz oh ne ala memleket.

Daha sonra Sabri Küçük ve ekibi ''Halkın Olacak Bu Sevda'' sloganı ile borca batmış Sakaryaspor'umuzu Belediyeden almaya kalkıyor.Zaten Belediyenin sırtında kanbur olarak DURAN Sakaryaspor'dan zamanın belediye başkanı nazlanarak adete yalvartılarak Sakaryaspor Belediyeden alınıyor.Borç 10 Trilyonken, eldeki futbolcuları gönderen Bülent Yılmaz yönetimi, kendi takımlarını kurararak imzalarını atıyorlar ve takım küme düşüyor.Bu yönetimde Ulusal Futbolcu meneceri yönetici olmasına rağmen.

Sakaryaspor küme düşüyor, Yönetimin biri gidip biri geliyor.Sakaryaspor'u kullanarak acaba ben de bir şeyler kazanabilirmiyim özlemi ile kulübümüzü yönetmeye talip olanlar borçlarımızı kar topu gibi büyüterek bu günlere getiriyor.

Sonra Kayyum geliyor.İlk zamanlarda bir ayda 400.000.-Tl toplanıyor.Umutlanıyoruz, Şimdi Sakarya organize olacak, bir araya gelecek diye.Ne mümkün ve Benzin bitiyor,  araba yolda kalıyor.Takımın Teknik Direktörü para bulmaya çalışarak futbolcularını takımda tutup, motive etmeye çalışıyor.

Ve 2 Nisanda kongre var.Borç yapılanamadığı için, Genel Kurul'a aday çıkmayacak gibi gözüküyor.Göz göre göre borçları yapılandırma fırsatı da kaçıyor.

Alemin Milletvekilleri, Bakanları ve Bürokratları,  borçlarını hallediyor, doğrudan gelir kaynaklarını buluyor, tesis yapıyor, Süper Lig'de şampiyon oluyor, Sakarya'mız gibi, altı iktidar Milletvekiline sahip şehirde efsane takım tarihe gömülüyor.

Buna benim yüreğim dayanmıyor.Sakarya'mızı ve futbol'u seven herkesin yüreğide kaldırmıyor.

Ey Sakarya'mızı yönetenler ve yönetmeye talip olanlar elinizi çabuk tutun.Bir el atın da Sakaryaspor'umuzu tarihe gömülmekten kurtarın.

Sakarya'mızın üç ana ve önemli sorunu vardır.

1- Hava ve çevre kirliliği
2- Ulaşım ve trafik sorunu
3-Sakaryaspor'umuzun içler acısı hali

Proğramında bu üç ana soruna çare bulmayı düşünmeyenler benden ve Sakarya'lılardan oy istemesin.

Organize olmayı becerebilecek, sorunlarımıza çare bulabilecek ve Hükümet'te Bakanlık yapabilecek kalitede adayı olacak siyasi Partilere verebileceğimiz bir çok oy'umuz vardır duyurulur.

Yeşil Siyah Sevgilerimle,


Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım