Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
SEVİYORUZ SENİ....!!!
Pazar, 10 Nisan 2011

Sakaryaspor'umuz kendi sahasındaki en farklı yenilgisini Balıkesirspor'dan aldı,1-4.Maçta tek gol'ümüzü emektar Selim 51.dakikada attı.

Sahaya; Cüneyt, Şaban,Salih,Berat,Gökhan, Muharrem, Yunus, Mesut,İlkay, Selim,Levent onbiri ile çıkan ekibimiz, maç'a bir türlü motive olamadı.Rakip daha fazla koştu ve haklı bir galibiyet aldı.

Bazen futbol takımları gününde olmayabiliyor, bu gün de böyle bir gündü.Takımda iyi oynayan bir tek futbolcumuz yoktu.Bu nedenle bu günkü mağlubiyeti bir iş kazası olarak görmeliyiz.

Nitekim maçın sonunda Taraftarlarımız muhteşem ''Seviyoruz Seni'' şarkısıyla takımımıza büyük destek ve moral verdi.Şeref tribününde Balıkesirspor yöneticileri oturuyorlardı.Biz böyle şey görmedik, inanılr gibi değil, helal olsun taraftarlara, zor günde taraftarlık böyle olur diyerek, Sakaryaspor'umuzu sevenleri gıyabında kutladılar.

Bense tribünde bu olayı göz yaşlarımla izlerken tarftarlarımızla bir kez daha gurur duydum.Benim arzuladığım taraftarlık anlayışı bu.Demoralize olmuş futbolcularımızı bir sonraki haftaya ancak böyle bir destek hazırlayabilirdi.Bence haftaya kesin galibiz.Çünkü futbolcularımız bu desteğin altında kalmak istemez, cevabı deplasmandan üç puan alarak verirler.

Bu mağlubiyet yeni iş başı yapan yönetimin şevkini kırmamalı.Bazen kötü başlangıçlar, mutlu sonlarla biter.İnşallah Play-of müsabakalarına kalarak, BankAsya ligine çıkacağız.

Bu kadar kısıtlı kadroya rağmen çoğunluğu kendi Alt Yapımızdan gelmiş evlatlarımızla mücadele eden takımımız var.Bu takıma sahip çıkarak zor günleri atlatacağız.

02.Nisanda yapılan kongrede iş başı yapan yönetimi pek sağlıklı bulmayanlar var.Çünkü kongre öncesi hazırlanan listede daha güçlü ve birleştirici yöneticiler vardı.Fakat bazıları son dakikada Batuboylu yönetimini ibra etmiyeceklerini belirterek,

Özellikle Sakaryaspor sevdasından hiç şüphe etmediğim ve maddi,manevi her zaman Sakaryaspor'umuzun yanında yer alan Vedat Yaşlıca'nın yeni yönetimde yer almasının engellenmesi morallerimizi bozdu.Birbirimizle uğraşmaktan, kişisel nefretlerimizden arınamamaktan dolayı olan Sakaryaspor'umuza oluyor.Bu düşüncede olanları aramızda barındırmamalıyız.Bir an evvel yeni yönetime bütünleştirici ve maddi kaynak sağlayacak Sakaryaspor sevdalıları katılmalıdır.

Yeni yönetimde bence en önemeli görev Alt Yapı'nın başına geçecek yöneticimizdedir.Bu görevi alacak yöneticimiz sağlayacağı kaynak ile elimizdeki tek gelir kaynağı olan Alt Yapımıza  sahip çıkarak geleceğimizi kurtarabilir.

B.Şehir Belediye Başkanımızın tesis sözünü yerine getirmesiyle buradan çıkacak gençlerimizle geleceğimizi kurtarabiliriz.En ucuz kaynak insan kaynağıdır.Akılcı yatırımlar ile bu ucuz kaynaktan yetişecek gençler değer artışları ile Sakaryaspor'umuza gelir kazandıracaktırlar.

Bu anlamda yeni yönetimin görev dağılımı çok önemli.Eğer adaletli görev dağılımı gerçekleşmezse, yönetimden ayrılmalar gündeme gelebilir.

Yeşil Siyah Sevgilerimle,


Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım