Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Ne Zaman Gelecek O Büyük Gece...
Cuma, 20 Mayıs 2011

Pazartesi gecesi tur atladıktan sonra mecburen engelli kardeşimin tedavisi için Adapazarı'na geri dönmüştük. Bu sefer Perşembe sabahı Sevgili komşum Hasan Ür oğlu Oğuz Ür, kardeşim Sadettin ile düştük yine Antalya yollarına.

 
Bu sefer geri dönmemek üzere Antalya'ya gittik. Rezervasyonlarımızı Pazar akşamı finale göre yaptık. Çünkü sahada mücadele eden takımımızın buradan şampiyon olarak Adapazarına döneceğine çok inanmıştık. Bir an bile şüphe etmedik. Taraftarları, eski yeni yöneticisi, Belediye başkanı ve tüm Sakaryaspor sevenleri bütünleşince oluşan sinerji takımımıza olumlu yansıdı. Tribünlerde bir pankart vardı.''İNANANLAR BAŞARIR'' Tatangalarımızın inancı, takım ruhu, herşeyiyle bütünleşmiş şehri başarının temel unsurlarıdır.
 
Maçtan sonra Sayın B.Şehir Belediye Başkanımızın kimse yarını beklemesin bu günden vereceği katkıyı versin deyip, başlangıcı 100.000.-Tl ile başlatıyorum demesi beni çok mutlu etti. Herkes takımımıza maddi manevi desteği şimdiden vererek, onlara ne kadar güvendiğimizi göstersin ki, futbolcularımızın kendilerine ait sorumlulukları artsın.Zaten çok sorumlu davranıp, terlerinin son damlasına kadar mücadele ediyorlar.
 
Maç'a gelince; ilk gol'ü bize atanı attığına pişman edip elediğimizden, yediğimiz gol'e hiç üzülmedim. Şeref tribünündeki yüzler asılınca, hiç merak etmeyin bizim takımımız bu turu da geçecek. Ben Bank Asya ligine çıkacağımıza çok inanıyorum. Sakın ha inancınızı kaybetmeyin dedim. Zaten TATANGALAR hiç bozulmadan takımımıza müthiş desteklerini vermeye devam ettiler. Bu destek hemen karşılığını gördü. Attığımız gol ile morallenen takımımız oyuna hakim oldu.
 
Maç'ın son dakikalarında direkten dönen top'umuz, üç futbolcumuzun boş kaleye atamadığı pozisyonlardan sonra maç uzatmaya kalınca, ''GENÇLER''imizin enerjisi ve azmi ile bu tur'u zorda olsa geçeceğimize olan inancımızdan bir an bile kayba uğramadık.
 
Penaltı atışlarına gelince maç içersinde direkten dönen topumuz vardı. Bir direk alacağımız var, penaltı kaçıran elenecek düşüncemi yanımdakiler ile paylaştım. Gerçekten rakibin attığı ikinci penaltı direkten döndü. Mesut'un attığı son penaltı ile mutluluğumuzun resmi oluştu. Ağlayanlar, kendinden geçenler ne yapacağını bilemiyenler ortalık yıkıldı.
 
TATANGALAR'ımız ile takımımızın ''SEVİYORUZ SENİ'' parçası eşliğindeki bütünleşmesini göz yaşlarıyla izlerken, taraftarı ve takımı ile buradan çıkmaya en layık takımın Sakaryaspor'umuz   olduğu gerçeği bir kez daha ortaya çıktı.
 
Devre arasında eski hocamız Metin Yıldız ile yaptığım sohbette Sakaryaspor'umuzun ilk maçtaki futbolu herkesi mest etmiş halen daha o maçtan bahsederek, futbolcularımızın sahadaki arzulu mücadelelerini ve kazanmayı çok isteyen eylemleri nedeniyle fovari'nin yine Sakaryaspor'umuzun olduğunu söyledi.
 
Maçı izlemeye gelen eski futbolcular ve yeni hocalar; Özellikle, ''ALT YAPIMIZ''dan gelen gençlerimizi bana sık sık sordular.Bu soruları cevaplandırırken ''FUTBOL ŞEHRİ'' Sakaryamızın yeniden Türkiyenin gündemine oturduğunu gururla dinledim ve izledim.Yeterki bu şehrin futbol takımımına ''ALT YAPI TESİSLERİNİ'' kuralım, bu şehrin çocukları hem takımımızın borcunu öder, hem de şampiyonluklara abone olur.
 
Sakaryaspor'umuz, Şeref tirübününde TFF mali as başkanı Tuncay Karartı ve B.Şehir Belediye Başkanımız ile desteklenirken, final maçımıza diğer yöneticilerimizi de bekliyoruz.
 
Maç'ı TRT3'ten izleyen Sakaryalılar, özellikle maçı yorumlayan zat'ın , Sakaryaspor alehine yaptığı yorumlar nedeniyle tarafsız olması gereken TRT'yi kınadıklarını ve protesto ettiklerini belirttiler.
 
Maçtan sonra  ''NE ZAMAN GELECEK O BÜYÜK GECE'' şarkısı eşliğinde Maraton ve Şeref tribünü karşılıklı olarak bütünleştik. 
 
İŞTE GELDİ O BÜYÜK GECE, HAZIRLAYIN ÇARK CADDESİNİ, SÜSLEYİN SAKARYA'MIZI ŞAMPİYON GELİYOR ŞAMPİYON!!
 
Taraftarlarımız yine muhteşemdi, fakat onlardan ricam var.Ne olur başka takımlar ile uğraşmayınız.Kendinize olan hayranlığı, küçük düşünceler ile zayıflatmayınız. Final maçına gelebilecek herkesin imkanlarını zorlayarak gelmelerini rica ediyorum
 
Yeşil Siyah Sevgilerimle,

Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım