Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
BAŞKAN,YÖNETİM KURULU,GENEL KURUL ÜYELERİ VE TARAFTARLARIMIZ..
Cuma, 09 Eylül 2011

Sakaryaspor'umuzun tek sahibi, yukarıdaki yazımın başlığında yer alanlardır.Bu anlamda sevdamıza sahip çıkmamız için olması gereken sorumluluklarımızı bir bir yerine getirmeliyiz.Ancak o zaman taşlar yerine oturacaktır.Fakat her nedense asıl problemlerimiz dururken,kendi kendimize problemler yaratarak enerjimizi tüketiyoruz.

Bu nedenle öncelikle problemlerimizi alt alta yazalım,sonra da çözümleri için görüşlerimizi bildirelim.

- Sakaryaspor'umuzun birinci problemi yönetilememek.

                 - Son yapılan Genel Kurulumuza katılan üye sayısı 76. Kulübümüzün kayıtlı üye sayısı 362.Yani üyelerimizin %20'si.Genel Kurula katılmış.

Katılımın az olmasının birinci nedeni, Genel Kurul öncesi Divan Başkanı tarafından yapılan aidatlarını ödemeyenler oy kullanamıyacaklar çağrısıdır.Bu çağrı bilinçli yapılmaktadır.Ellerinde 40 üyesi olan Başkan adayı koskoca Sakaryaspor'umuzun Genel Kurulunu ipotek altına almakta ve istedikleri başkan ve Yönetim Kurulunu seçmektedirler.
                   -Seçilince her sene üye sayısının %10 kadar üyeyi kulübe kaydetme haklarını kullanarak,gelecek Genel kurulu da ipotek altına almaktadırlar.
Bir önceki Genel Kurul'umuz maalesef hastahanede yatan bir başkanı, Onursal Başkan gibi davranan ve hakim üyeleriyle listeleri kendi düzenleyen eski Başkan Gürses tarafından seçim resmen yönetildi.Hatta bir önceki yönetim kurulu ibra edilmeyip, liste verecek olan gerçekten Sakaryaspor sevdalısı,maddi-manevi her şeyini samimi bir şekilde harcayan sayın Vedat Yaşlıca'nın önü kesildi.Eğer Genel kurulumuza 300 civarında katılım olsaydı, Genel kurulumuz ipotek altına alınamazdı.

Çözüm 1 :Bu nedenle önümüzdeki Genel Kurula tüm üyelerimizin katılımı gerçekleşmelidir.
Çözüm 2 : Rauf Batuboylu yönetiminin İBRA'sı gündeme alınmalı ve ibra edilmelidir.
Çözüm 3 : Gündem ve listeler günler öncesinden hazırlanmalı, apartman Genel Kurulu gibi amatörce son dakikada A4 kağıdına isimler yazılıp,listeler hazırlanmamalıdır.
Çözüm 4 : Parasını yatırmış üyelik için baş vurmuş,tribünlerden gelen gerçek taraftarlarımızdan halen daha üyeliği yapılmayanlar var.Bu üyelikler hemen kabul edilmeli.Sadece Genel kurulu ipotek altına almak için kendi adamlarını üye yaptırmanın sonu, Gurupçuluktur.Sonu çok kötü olup,Kulübümüze zarar verecektir.

İnşallah Sakaryaspor'umuza yakışan sağlıklı bir Genel Kurul yapılır.Tüm şehri birleştirebilecek karakter ve yetenekte Başkan ve Yönetim Kurulu seçilir.Vaktini,projesini,

maddi-manevi gücünü harcamıyacak olanlar sakın ha aday olmasınlar.Sakaryaspor'umuzun Doğrudan Gelirlerini arttırabilecek,borçlarını ve taahhütlerini yönetebilecek vizyonlu kişilerden oluşan Yönetim Kurulu ve Lider bir başkana çok ihtiyacımız var.Gelir gelmez ziyaretler yapıp,siz parayı verin ben yöneteyim tarzı düşünceler Sakaryamızda destek görmez.Önce verecen,sonra isteyecen.Bak ozaman destek nasıl geliyor.

Bank Asya Ligine hoş Geldin parasından 160.000.-TL'nin TFF'deki Taraftarların neden olduğu cezalar nedeniyle kesildiği Başkan tarafından söylendi.
Yöneticiliğimde ve taraftarlığımda şahit olduğum bir biletle iki kişi maça girenler,maalesef hasılattan kayıp yarattıkları gibi, eylemleri ile de üstelik kulübümüzün ceza almasına neden olarak çift taraflı zarar vermektedirler.
Çözüm 1 : Taraftarlarımız maç'a gelirken ve dönerken mutlaka oto kontrolü sağlamalı,kulübümüze zarar verecek eylemleri büyümeden önleyecek tedbirler alınmalı .Çünkü kulübümüzün zararını hepimiz çekiyoruz.Kesinlikle bir biletle iki kişinin maça girmesine tepki koymalıyız.Yeni Sporda Şiddet Yasasında çok ağır maddeler var.Bu nedenle küfür ve çirkin tezahürat ile sahaya yabancı madde atılması konusunda çok dikkatli olmalıyız.Meteliğe kurşun atarken TFF'nin kasasını cezalar nedeniyle doldurmayalım.

Çözüm 2 : İlk Hafta oynanacak Tavşanlı Linyitspor Maçına bilet alarak girersek ve tribünleri doldurursak.160.000.-Tl maç hasılatı oluşacaktır.Bu sıcak para futbolcularımıza yapılacak ödemeler için ilaç olacaktır.Madem Kulübümüze faydalı olmak istiyoruz, o halde bari maçlara gelip bilet alalım.Bedavacılarla mücadele edelim.

Son Televizyon konuşmasında,''Bizden daha iyi yapacaklar varsa,bırakmaya hazırım '' diyen Halit Evin Başkan şehrimize mesaj vermiştir.Bu günden itibaren Genel Kurul Hazırlıklarına başlanmalı, yoksa, Recep Özcan gibi Sakarya'lı olmayan veya Sakarya dışında yaşayan kişilerden oluşan bir yönetim kurulu oluşur.Futbol'da yaşanan kaos ortamlarında kulübümüzün ismi bol bol geçmeye başlar.

Yeni Sezon'a başlarken ''MADE-İN SAKARYASPOR'''muza yürekten inanıyorum.Teknik Direktör Şaban Yıldırım ve ekibi komutasındaki ordumuz, bir çok zaferler kazanacaktır.Alt Yapı Tesislerimizin yapımı geciktikce, borçlarımızı ödeme şansımızda azalmaktadır.Süper Lig'de Anadolu'dan çıkacak Şampiyon Takımlar arasında ismimizin yer alması için,''FUTBOL ŞEHRİ'' Sakaryamızın, Stadyuma değil, Alt Yapı Tesislerine ihtiyacı var.Sevgili B.Şehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu önderliğinde tesis hamlemizin bir an evvel başlatılmasını tüm şehir olarak çok arzuluyoruz.Yıllar boyu konuşulacak bir hizmeti yapmayı rabbim inşallah Zeki Toçoğlu Başkanımıza nasip eder.

Yeşil Siyah Sevgilerimle,

Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım