Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
TEZGAH-TAR EVİN!!!
Salı, 11 Ekim 2011

Bu haftaki SPORYUM Proğram'ında konuk olan Sakaryaspor Kulübü Başkanı Halit Evin;

 
Resmen Sakaryaspor camiasıyla dalga geçti.
 
- Kongrede yokum dedi, canlı yayında görevden aldığı Şaban Yıldırım'ın yerine getirdiği Alt Yapı Hocasıyla, sezon sonuna kadar sözleşme yaptığını açıkladı.Zaten sözleşmeli hocaydı.
 
-Canlı yayında hakaret edercesine görevden aldırdığı Hocasına yine aynı canlı yayında toz kondurmadı. ''Kasamı teslim ederim'' dedi.
 
-Futbolcularımıza ödeme yok demişti.Şimdi ödeyeceğim dedi.
 
-Kulübün üyelerinden aidat ödemeyenlerinin üyeliklerini giderayak iptal edeceğini söyledi.Bunu da Mahkemelerde hesap vermeme adına yaptığını söyledi.Sanki şimdiye kadar bunun hesabı sorulmuş gibi.
 
-Maçlara bedava girildiğini söyleyerek,tüm Sakaryaspor taraftarlarını töhmet altında bıraktı.
 
-Kongre'de aday olması ihtimal kişilerin isimlerini açıkladı.Fakat bir önceki yönetim ibra edilmediği için,aday olamayacaklarını bile bile bunu söyledi.
 
-Transferin önünü açamayacaksam aday olmam dediPara kaynağı yaratacak kişilerle görüştüğünü söyledi
 
-Yaptığı görüşmelerin, önümüzdeki pazartesi neticeleneceğini belirterek, eğer olumlu gerçekleşirse aday olacağını söyledi.Madem aday değilsin, neden görüşmeler yapıyorsun. 
 
-Futbolculara olan borcun çok az olduğunu belirterek, gerçeği ; Kongrede açıklayacağını belirtti.Fakat futbolculara olan borcun miktarını söyleyemedi.Tutarsız rakamları telaffuz etti.
 
-Yayına sık sık bağlanan Başkan'ın yalaka gazetecisi Serkan Köse, yapılan proğram'ın çok mükemmel geçtiğini belirterek,proğram'a katılanları tebrik etti.Bakmayın Başkan'ın yokum demesine yine aday olabilir dedi.Çünkü yapılan bütün tezgahları Evin Başkan kendisiyle paylaşıyor.
 
-Sakaryaspor'umuza, parasını, mesa'isini vermiş, kimsenin aday olmadığı dönemde takımımızı yönetimsiz bırakmamış ve bu yüzden de takdir görmüş Halit Evin; güya mütevazi davranacağım derken,BİR ÇUVAL İNCİR'i berbat ederek, bu güne kadar yaptıklarını ziyan edercesine şımarık ve ukala'ca davranarak proğram'ı izleyenlerin öfkelenmesine neden olmuştur.
Proğram'ı sunan Oktay Sarı; konuğunu koruma altına alarak gelen eleştiri mesajlarını okumamış, telefonla bağlanmak isteyen taraftar temsilcilerini yayına almayarak,hafta'ya proğram'ında misafir edeceğini söyleyerek geçiştirmiştir.Reyting'in tadını alan Oktay Sarı, Türkiye Televizyon'larında çalıştığı Kurum'un reklamını yaparak Tezgah'a ister istemez alet olmuştur. Madem konuğunu koruma alışkanlığın var.Neden bağlanan yöneticinin niyetini anladığın halde kesip,ben ilkeli bir proğram yapıyorum,buna konuğumu alet edemem demedin.Çünkü Türkiye'deki bir ilki yakalamışken tadını çıkarıp,kanal'ındaki yerini daha da sağlamlaştırdın.
 
Sık sık Ali Ece'nin söylediği ve kendisiyle pek alakası olmayan''Bir Gün bu kanal'ın sahibi, sizi de canlı yayında işten el çektirir'' sözlerini;bizim kanalda böyle şeyler olmaz diyerek kanal sahiplerine övgüler yağdırması ve timsah gözyaşı dökmesi, vücut dilinden kendisini ele verdi.
 
''Tilkiye sormuşlar,Tavuk severmisin,Tilki gülmemden söyleyemiyorum diyerek cevap vermiş.Maalesef Medya'sı kurnaz Tilki, Başkanı dalgacı,şehir başını kuma gömmüş.Eh böyle bir şehirde koyunun olmadığı yerde keçi Abdurrahman Çelebi özdeyişi cuk oturmaktadır.
 
-Oğuz Dizer, Yavuz Köprülüoğlu ve Coşkun Demirbakan'a TEZGAH'çılar demişti ya.Kimin tezgah'cı olduğunu bu gece tüm Sakarya'lılar gördü.
 
Bu kadar hakarete ve ilgisizliğe sessiz kalamayız.Tarihi Kongre'ye aidatlarını ödeyen tüm üyelerin katılarak Halit Evin'e HADDİNİ bildirmesi farz oldu.Çünkü ben emekli maaşımla mevcut borcumu ödeyemiyeceğim.Galatasaray Kulübünün yıllık üye aidatı 100.-Tl, Sakaryaspor'umuzun 1.500.-TL.Maaşım kadar aidat'ı ödersem,geçimimizi neyle temin edeceğiz.Aidatlar makul seviyede olsa,kongrede herkes oy kullansa,daha sağlıklı olmazmıydı.Fakat amaç üzüm yemek değil,bağcıyı dövmek olunca,kongrelerde istediğin gibi seçilir,Sakarya ile dalganı geçersin.
 
İnşallah Ak-lı Selim Sakaryaspor'lular GAF'cı Başkan'a tahammül edemediklerini nezaketli bir şekilde bidirirler.
 
Yeşil Siyah Sevgilerimle,
 

Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım