Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Sakaryaspor'da 'Altın Koltuk' Uygulaması
Pazartesi, 12 Aralık 2011

Sakaryaspor'un Kasası "Altın Koltuk" Uygulamasıyla Dolacak... Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Sakaryaspor'un yönetimi tanesi 10 bin liradan satılacak 200 koltukla kulübe 2 milyon lira gelir sağlamayı amaçlıyor.

Tunç, gazetecilere yaptığı açıklamada, Atatürk Stadı'ndaki şeref tribünün arka tarafında düzenleyecekleri alanda 200 kişi kapasiteli yeni bir bölüm oluşturacaklarını kaydetti.

"Altın koltuk" uygulamasının birçok stattaki localar gibi olduğunu ifade eden Tunç, "Altın koltuk uygulaması üzerinde çok çalıştık. Aslında bazı şeyleri söylerken, kolay söyleniyor ama uygulamak, hayata geçirmek o kadar kolay olmuyor. Altın koltukla ilgili bilet satışlarımız Çarşamba gününden itibaren başlayacak. Birçok iş adamı ve çeşitli kuruluşlarla konuştuk, görüştük, onların da bu uygulamaya destek olacağını düşünüyoruz. Aslında olanakları olan herkesin bu projeye destek olması gerekiyor" dedi.

Sakarya içinde ve dışında birçok önemli ismin bulunduğuna dikkati çeken Tunç, var olan dinamikleri harekete geçirmeye çalıştıklarını söyledi.

İş adamlarına "Gelin Sakaryaspor'a sizin de bir desteğiniz olsun. 10 bin lira karşılığı bir altın koltuk alın" diye seslenen Tunç, şöyle konuştu:

"200 kişiye 10 bin liradan koltuk sattığınızda ortaya 2 milyon lira gibi bir rakam çıkıyor. Üstüne yönetim olarak, siz de kaynak bulup ekleme yaptığınızda çok önemli geliriniz oluyor. Aslında bu uygulamaya ilk taraftarlardan yanıt geldi. Kendi aralarında belirli rakamlar toplayıp, bir 'altın koltuk' almak istiyorlar. Sakaryaspor çok önemli bir isim. Hatta Sakaryaspor, Sakarya'nın en önemli markası. O nedenle bu markayı hep birlikte iyi yerlere getirmeliyiz. Altın koltuk uygulaması da önemli bir proje. Sakaryaspor iyi yerlere geldiğinde bundan şehir de etkilenecek. Düşünsenize Süper Lig'de mücadele eden bir Sakaryaspor... Bunun tüm şehre katma değeri olur. Yaptığımız, yapacağımız her şey Sakaryaspor için. Kim istemez Atatürk Stadı'nda Süper Lig'de oynayacak bir Sakaryaspor'u- O nedenle A'dan Z'ye herkesi Sakaryaspor etrafında birleşmeye davet ediyorum. Çarşamba gününden itibaren birçok kurum ve kuruluşa 'altın koltuk' ile ilgili ziyaretlerimiz olacak."


Sakaryaspor hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım