Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
YENİ TAKIMIMIZI BEĞENDİM.
Pazar, 25 Mart 2012

Sakaryaspor'umuz sahasında Göztepe'ye 1-0 mağlup oldu.

Sahaya 21 yaş ortalaması ve İlkay hariç kendi özünden yetişmiş futbolcuları ile çıkan Sakaryaspor'umuz genel olarak beğenildi.
 
Bank Asya Liginde misafir olarak oynayacağımız maçlarda da, bu kadroda ile ısrar edilerek gelecek yılın takımını şimdiden hazırlamak doğru bir düşüncedir.
 
Özellikle böyle bir kadro'yu kurmaya çalışan Teknik Direktörümüz Yılmaz Vural Hocamıza teşekkürlerimizi arz ediyoruz.Her hafta futbolcuları hedefsiz kalmaması için lig'de kalma yolunda umut dağıtan Yılmaz Hocamız, artık acı gerçeği takım ile paylaşıp,gençlerimize Sakaryaspor'umuzu sizler yeniden şampiyonluklara taşıyacaksınız, bu nedenle çok çalışarak formayı kapmalısınız telkinlerinde bulunmalıdır.
 
Bazen dibe vurmak iyidir.Transferin önünün açılamaması Bank Asya Liginden düşmemize neden olmuştur.Bu durumdan vazife çıkartarak olumsuzluğu olumluluğa çevirmek için çok vaktimiz var.Bu nedenle öncelikle ALT YAPI TESİSLERİMİZ mutlaka önümüzdeki sezon öncesine yetiştirilmelidir.
 
B.Şehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu, Tesisleri yapacaklarını deklare etti ve bir umut yeşertti.İnşallah bir an önce temeli ataralar.Sakaryaspor'umuzun tek kurtuluşu ALT YAPI TESİSLERİ'dir.
 
Mevcut Alt Yapı Takımlarımızın çalışacakları sahaları yok,doktorları yok,beslenmeleri ve diyetisyenleri yok,adale yapısına göre idman yapamıyorlar, Teknik Direktörleri sorunları çözmeye çalışan futbol  emekçileri, Bu kadar imkansızlıklara rağmen Alt Yapımızdan yetişen gençlerimizin ,bu hafta sahada verdikleri mücadeleye saygı duyularak bir an önce imkansızlıkların önü açılmalıdır.
 
Taraftarlarımızın gençlerimize verdikleri destek çok önemli.Çünkü çok çabuk demorolize olacak yaştaki bu evlatlarımıza vereceğimiz destekle onları daha önce kazanabiliriz.Tabi ki ben oldum havasına girmemeleri şartıyla.
 
Sahada yer alan kadromuzun yaş durumları aşağıdaki gibidir.
 
Cüneyt Çelik (24),Hakan Toker (17), Onur Demir (23), Mustafa Bayramoğlu (18), Yasin Görkem Arslan (23), Hakan Çalışkan (20), Muharrem Efe (21), Kerem Eryılmaz (21) ,Muhammer Başoğlu (17) ,Ilkay Demir (25), Berat Ali Genç (18), Yas ortalaması : 21 

Yedek Kulübesi : Harun Avgın (30), Bünyamin Demir (20) , Aykut Duran (18) , Alaattin Hamza Ok (17), İbrahim Çağlar Ürdem (19) , Cihan Çimen (19) , Özgür Gedikli (18)
 
Genel anlamda bu takım Sakaryaspor'umuzu seneye ikinci Lig B'de temsil edecek gibi.Şimdi bu takımı Yılmaz Hocamızdan sonra yönetebilecek iyi bir Teknik Direktör  ile Lider bir Başkan ve çalışkan bir Yönetim Kuruluna acil ihtiyacımız var.Yoksa bu takımımız da ziyan olur.
 
B.Şehir Belediye Başkanımızın yapacağı Alt Yapı Tesislerinden yetişecek gençlerimizi ve mevcutlarımızı iyi değerlendirir ve bir gelir kalemi yaratabilirsek,oluşacak talep ile hem borçlarımızı öder hem de iyi bir takım ile çıkacağımız üst lig'lerde başarılı olabiliriz.
 
A takımı yönetenler ile, Alt Yapımızı Yönetenler arasında iyi bir güven ve işbirliği gerekmektedir.Çünkü Alt Yapı Tesislerimizin bütün ihtiyaçlarını B.Şehir Belediyemiz karşılayacaktır.
 
Sakaryamızda yöneticilerin şeffaf olmaması, muhasebe ilkelerine aykırı davranmaları nedeniyle Sakaryaspor'umuza maddi katkı sağlamak artık çok zorlaşacaktır.  Bu anlamda yeni gelecek Başkan ve Yönetim kurulunun sicili temiz kişilerden oluşması gerekmektedir.Yoksa bütünleşme yine sağlanamaz.
 
Sakaryaspor'umuzun iyi günlerini en kısa zamanda yaşamak ve paylaşmak adına, umutlarımızın yeşereceği bir Başkan ve Yönetim Kuruluna kavuşmayı doğru bir başlangıç olarak görüyorum.
 
Yeşil Siyah Sevgilerimle,

Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım