Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Tümsiad, Karasu'lu İşadamlarıyla buluştu
Perşembe, 19 Nisan 2012

Tümsiad Sakarya Şube Başkanı Karasu’lu İş adamlarıyla buluştu. Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Sakarya Şubesi Yönetim Kurulu Karasu’lu İş adamlarıyla bir araya geldi.

Tümsiad Sakarya Şube Başkanı Murat Kesik ve yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Karasu’lu iş adamlarıyla bir araya gelerek Karasu için nelerin yapılacağını konuştular. Karasu Plaj caddesinde bir restauranta bir araya gelen Tümsiad Sakarya şubesi  Yönetim Kurulu ve Karasu’lu iş adamları ön Tümsiad la ilgili kısa bir tanıtım filmi seyrettiler.ilk oarak Tümsiad Sakarya Şube Başkanı Murat Kesik  konuştu.

Kesik "Tümsiad 2005 yılında kurulmuş olup şu anda 12 bin üyesi olan bir iş adamı derneğimiz, bu sektör itibariyle bakıldığı zaman Ticaret odası secimleri çalışmasının içerisinde bütün sektörlerde iş adamları olan bir dernek statüsündedir. Bu iş adamlarının derdi Türkiye’yi ileriye götürmek istihdama katkı sağlamaktır. Bu gün herkesin gözü kobilerin üzerinde, ama bu kobilere bir yol gösteren bir hedef tutan  iş adamları derneklerine ihtiyaç var. Yol göstericilere ihtiyaçlar var. Tümsiad  bu iş adamlarının bir araya gelmesi  hedefe ortak kitlenmesi  ortaklık kültürüyle  bir araya gelip büyük bir parçanın küçük ortaklarıyla Dünyada yarışır rekabetci kuralları olan ekonomik şartlarda faaliyet gösteren güçlü Türkiyeyi temsil eden  ve Türkiyenin markalarını çıkartmaya çalışan bir iş adamları olmak üzere yola çıkmış bir iş adamları derneğidir. Türkiye biliyorsunuz çok hassas noktada olan bir ülke  Pergelin bir ucunu Türkiyeye koyduğunuz zaman  4 saatlik bir uçuş mesafesi ile 56 tane Ülkeye temas edebilecek bir konumdayız. Böyle bir coğrafyadayız. Bu söylediğim alanda 9 tirilyonluk ekonomik büyükler var pasta var. Bu pastanın biz mevcut gidişatımızda baktığımız zaman  işletmelerimizde  bu pastadan ne kadar pay alabiliriz. Rekabetin artmasıyla birlikte biliyorsunuz Devletimizin yatırımcının gözü buralarda Karasu İlçesinde, yatırımcıların Karasuya bakış acılarını dana etkin bir hale getirmek için hep birlikte hareket etmeliyiz.Biz Karasu’nun gelişmesi noktasında sizlerin bilinçlenerek kendi topraklarında yatırım yapabilecek kalitede birliktelikte bir olma ruhunda ortaklık kültürüyle beraber hareket edebilecek insanlar olabilmeniz için bizler buraya gelip gideceğiz" dedi.

Eski Belediye başkanı Ahmet Genç "Karasu yatırımlarla kalkınacaktır".
Karasu Eski Belediye başkanı ve İş adamı Ahmet Genç toplantıda bir konuşma yaparak "Karasu İlçesi yatırımlarla daha iyi kalkınacaktır" dedi.

Genç, "Bizler sanayi ile daha kucaklaşamadık ve bu bilinç bizde daha oluşmadı. Çünkü bizler ekmeğimizi hep topraktan ve daha sonrada inşaat sektöründen almaya başladık. Şu anda Karasu ‘a en iyi iş adamı en iyi insaat sektörünü yürüten adamdır. Şuraya gelecem biz inşaatı küçümsemiyoruz  yap sat’ı küçümsemiyoruz  ançak bu gececi bir iştir. Önemli olan artık yatırımlarımızı bundan sonra  sanayiye doğru kaydırmamız lazım. Artık Karasudaki iş adamlarımız sanayi ile tanışması gerekmektedir. Bununda en iyi öncülüğünü yapacak olan ve bizim önümüzü açacak olan sivil toplum örgütleridir. Yani bizleri ziyarete gelen Tümsiad’ır bunlar iş adamlarımızın önünü açacaklardır iş adamlarımız buralara üye olacaklardır ve bizlere sanayi konularında bilgiler vereceklerdir. Bu konuda bilinçli olark hep beraber hareket etmektir. İş adamlarımız bu konularda kendilerini daha iyi yetiştireceklerdir ve eksik bilgilerini tamamlayacaklardır. Karasu’da yapılacak olan yatırımlar tabiî ki İlçemizi daha iyi ileriye dönük olarak iyi yerlere getirecektir. Burda  tekrar söylüyorumki birlik beraberlik içerisinde çalışırsak bizler başarılı olacağız" dedi.

Karasu Esnaf Odaları Başkanı İlyas Balcı "Birlikten Kuvvet Doğar".
Karasu Esnaf Odaları Başkanı ve İl genel meclis Üyesi İlyas Balcı yaptığı konuşmada, "Bizleri ziyarete gelen çok değerli Tümsiad başkanına ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Burda bizlerin fikirlerini dinleyip hep birlikte neler yapılabilir diyerek bizleri bilgilendirdiler. Tabiki Karasu İlçemiz kalkınmamaktadır. Limanıyla OSB siyle daha iyi hedeflere ulaşmak için yatırımların geldiği bir ilçedir. Bizlerde İş adamları olarak dernekleşmek tabiî ki iyi bir şeydir. Bir dernekle çalışmalar daha iyi olacağını düşünüyorum tabiî ki bizlerin eksiklerini dernekler vasıtasıyla gidermiş olacağız fikin alış verişi yapacağız. Burası Kalkınan bir ilçe olarak bizlerde burada gerekli olan yatırımlarda olsun sanayileşmede olsun hep birlikte hareket edeceğiz" dedi.

Toplantıya  Tümsiad Sakarya şube Başkanı Marat Kesir, Başkan Yardımcısı Ahmet Ölmez, Şube Genel Sekreteri Ferhat Ateş,Başkan danışmanı Gökhan Gürler, Karasu Eski Belediye başkanı Ahmet Genç, Karasu Esnaf Odaları Başkanı İlyas Balcı ve çok sayıda işadamları katıldılar.

Haber: Mehmet Karakaş




 


İlçe Haberleri hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım