Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Adil Öksüz 157 adreste arandı
Çarşamba, 10 Ağustos 2016

Adil Öksüz'ü yakalamak için Sakarya'da 157 adres arandı.. 15 Temmuz darbe girişiminin kara kutusu olarak aranan Adil Öksüz için Sakarya'da 124'ü yayla evi olmak üzere 157 adreste arama yapıldığı açıklandı

Valilik'ten yapılan açıklama şu şekilde:

FETÖ/PDY terör örgütü üyesi ve yöneticisi Adil ÖKSÜZ isimli şahıs 15 Temmuz 2016 tarihinde yaşanan darbe girişiminin ardından 16 Temmuz 2016 tarihinde yakalanarak gözaltına alınmış ve 2016/2063 sayılı soruşturma kapsamında 18 Temmuz 2016 tarihinde Ankara'da çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakılmıştır.

Müteakiben, şahıs hakkında "Silahlı Terör Örgütü Kurma ve Yönetme", "Anayasal Düzeni Ortadan Kaldırmaya Teşebbüs Etme", "Anayasal Düzeni Ortadan Kaldırmaya Teşebbüs Etme Suçunun Beraberinde Başka Suç İşleme", ve "Bir Suçu Gizlemek veya Başka Bir Suçun Delillerini Gizlemek ya da Yakalanmamak Amacıyla Öldürme" suçlarından Ankara Batı 1'inci Sulh Ceza Hâkimliğince 19 Temmuz 2016 tarihinde yakalama kararı çıkartılmıştır.

Şahsın yakalanabilmesi için istihbarat unsurlarına ilave olarak, sivil ve resmi personel farklı noktalarda görevlendirilmiştir. Hakkında yakalama kararı çıkartılmasından sonra, firari Adil ÖKSÜZ'ün saklanabileceği değerlendirilen yerlerde gerekli aramalar yapılmış, kaçabileceği güzergâhlarda tedbirler alınarak hareket kabiliyeti engellenmiştir.

Bu süreçte ağırlıklı olarak Akyazı bölgesinden olmak üzere (97) adet ihbar alınmış olup, bu ihbarlara İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığına bağlı Asayiş, İstihbarat ve TEM Şube Müdürlüğü ekiplerince koordineli olarak (226) adet faaliyet planlanarak icra edilmiştir.

İcra edilen bu faaliyetler esnasında (33) farklı adreste arama yapılmış, (15) yayla, (124) yayla evi ve ormanlık alan içinde barınmaya müsait alan kontrol edilerek aranmış, bu esnada (839) şahıs ile mülakat yapılmıştır.

Dikkatli ve duyarlı vatandaşlarımızdan gelen ihbarlar titizlikle değerlendirilerek, Milletimizin birliğine kastetmiş olan hainlere, hak ettikleri cezanın verilebilmesi için İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri koordineli olarak hassasiyetle çalışmalarına devam etmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.


Haberler hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım