Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Sakarya'yı Dünya'ya tanıtacak
Perşembe, 09 Mart 2017

Sakarya'yı Dünya'ya tanıtacak organizasyon.. Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin himayesinde yapılacak olan Uluslararası Dağ Bisikleti Maraton Yarışları’nın tanıtım gerçekleştirildi.

Uluslararası Dağ Bisikleti Maraton Yarışları'nın tanıtımında konuşan Başkan Toçoğlu, "Şampiyonanın Sakarya'da gerçekleşecek olması sadece şehrimiz adına değil aynı zamanda ülkemiz adına da büyük önem taşımaktadır. Şehrimizin marka değerine artı katacak bu uluslararası organizasyon aynı zamanda geleceğin sporcularının yetişmesine de katkı sağlayacaktır" derken Vali Coş, "Şampiyonaya ev sahipliği yapacak olmamız hem şehrimiz hem de bisiklet sporumuz adına çok önemli" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin himayesinde yapılacak olan Uluslararası Dağ Bisikleti Maraton Yarışları'nın tanıtım gerçekleştirildi. Sen Otel'de gerçekleştirilen lansmana Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, SATSO Meclis Başkanı Akgün Altuğ, Vali Yardımcısı Mehmet Fatih Çiçekli, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Büyükşehir Bürokratları, basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.

Ülkemizi ve şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz


Lansman Sakarya'da bisiklet sporuna yönelik yatırımları içeren sunumla başlarken, şehirde bisiklet sporuna yönelik yeni çalışmalarında gerçekleştirildiği ifade edildi. Ardından Büyükşehir Belediyesi Bisiklet Takımı sporcuları Zeki Kaygısız ve Deniz Deniz duygularını paylaştı. Antrenör Aziz Sırnaç ise; "UCI takımının başındayım. Ülkemizi ve şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz? derken; 2016 MTB Şampiyonu Anton Zyntsov, ?Burada olduğum için çok mutluyum. Sakarya'ya tekrar kazanmak için geleceğim" dedi.

Bisiklet şehirlere hareket katar


Lansmanın ilk konuşmasını yapan Erol Küçükbakırcı, "Sakarya 2020'ye kadar hep gündemde olacak. Büyükşehir Belediyemizin de bu projenin içerisinde yer alması çok önemli. Bildiğiniz üzere bisiklet hayatımızın her alanına girmeye başladı. Bisiklet şehirlere hareket katar. Sağlıklı şehirler ortaya çıkar. Sakarya'nın bu yarışları hakettiğini düşünüyorum. Çok değerli sporcular buradan çıktı" diye konuştu.

Marka değerimizi arttıracak

Başkan Zeki Toçoğlu, "Büyükşehir Belediyesi olarak, 2020 Dağ Bisikleti Maratonu Dünya Şampiyonasının şehrimizde gerçekleşmesi adına yoğun çaba içerisinde olduk. Sayın Valimizin destekleriyle, bisiklet dünyasının değerli temsilcilerinin de desteğini arkamıza alarak bu hedefimize ulaşmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Şampiyonanın Sakarya'da gerçekleşecek olması sadece şehrimiz adına değil aynı zamanda ülkemiz adına da büyük önem taşımaktadır. Uluslararası medyada Sakarya'nın, Türkiye'nin ev sahibi olarak görülmesi son yıllarda her alanda adımızdan söz ettirmenin bir tezahürü olarak nitelenebilir. Şehrimizin marka değerine artı katacak bu uluslararası organizasyon aynı zamanda geleceğin sporcularının yetişmesine de katkı sağlayacaktır" diye konuştu.

Spor kültürüne katkılar sunuyoruz

Başkan Toçoğlu, "Son yıllarda spora önemli düzeyde destekler sağlamaktayız. Gerek tesis gerekse sporcu yetiştirmeye dönük yoğun çalışmalar yapıyoruz. Şehrimizin simgelerinden Sakaryaspor'un altyapısının tüm sorumluluğunu üstlendik. Sentetik sahalar ve spor kompleksleri inşa ettik, etmeye devam ediyoruz. Sakaryaspor'a maddi manevi katkılar sağlıyoruz. Profesyonel basketbol takımımıza şampiyonluk yolunda destekler sunuyoruz. Dünya şampiyonu karatecilerimize olan desteğimizi hiçbir zaman azaltmadık. Amatör spor kulüplerimize malzeme konusunda ciddi destekler sağlıyoruz. Spor kulüplerine özel araçlar tahsis ediyoruz. Yürüyüş alanlarını, spor sahalarını, bisiklet yollarını yaygınlaştırmanın gayreti içindeyiz. Kısacası bir spor şehri olan Sakarya'da spor kültürünün artması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" ifadelerini kullandı.

Örnek bir ev sahipliği yapacağız

Başkan Toçoğlu konuşmalarını şu şekilde sonlandırdı; "Uluslararası şampiyonaların şehrimizde gerçekleşecek olmasını çok önemsiyor ve gereken desteği de sağlıyoruz. 14 Mayıs'ta Sakarya'da yapılacak Sakarya dağ bisikleti kupasının şehrimiz için güzel geçmesini temenni ediyorum. Biz şehir olarak sporu çok seviyoruz. Her zaman sporcunun yanında olduğumuzu bir kez daha belirtmek istiyorum. Sakarya'nın nasıl bir ev sahipliği yapacağını dünya spor kamuoyu yakından görecek. Hep birlikte daha sağlıklı bir hayat için pedal çevirmeye devam edelim diyorum."

Önemli organizasyon

Lansmanın devamında konuşan Vali Hüseyin Avni Coş, "Bugün çok mutlu ve heyecanlıyım. Bu önemli organizasyonun şehrimizde yapılmasında emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Bu şampiyonaya ev sahipliği yapacak olmamız hem şehrimiz hem de bisiklet sporumuz adına çok önemli. Şehrimizin tanınmasından ziyade sporun sevilip, bu alanda sporcuların yetişmesini sağlayacaktır. Bisiklet, macera ve doğayla baş başa kalmak demektir. İnşallah bu organizasyonu tüm hemşerilerimize anlatarak, geniş bir katılım sunmak için çalışacağız" diye konuştu. Lansman sonunda hediye takdimi gerçekleştirildi.


Haberler hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım