Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Hedef, vizyon, misyon ve Sakaryaspor'umuz
Pazar, 25 Mayıs 2008

Bu yazımı 49 yaşında 6 yaşından beri Sakaryaspor'umuzun top toplayıcılığını yapmış, futbol'un içinde büyümüş, dört yıldır Sakaryaspor'umuzun içini dışını iyi bilen ve bu takımda yöneticilik yapmış, SAKARYASPOR'umuz için gözyaşı dökecek kadar takımına bağlı, seven bir SAKARYALI olarak yazmamın tek bir nedeni vardır.

''FUTBOL Şehr'i SAKARYAMIZDA VARLIK İÇİNDE YOKLUK ÇEKİYORUZ.''
HEDEFİMİZ: SAKARYASPOR'umuzun mevcut kadro yapısına , alt yapıdan gelen futbolcular ve tecrübeli bir kaç futbolcunun ilavesi ile,
koşan, mücadele eden,uzun vadede takımı taşıyacak öz kaynağından oluşan, geleceğin takımını kurmak olmalıdır.
VİZYONUMUZ: Mevcut kadromuzda bulunan, iki yıl önce mücadele ettiği PAF Liginde uzun süre lider olan, herkesin gıpta ile seyrettiği genç oyuncularımız;

Kalede : Cüneyt

Stoperler : Hüseyin Tok, Alişan Ural,

Sol Bek : Şaban Özel

Orta saha solunda : Mehmet Uslu

Orta saha santrf.arkası : Görkem Arslan, Gazanfer

Santrafor : Mustafa Pektemek
Mevcut Kadromuzdaki tecrübeliler: Volkan Başyurt, FERDİ Başoda, BORA, MARTİNEZ, GRAFF( Meksika Süper liginde 11 maçta 9 gol ile gol kralı)
Süper Gençlerimizden A takımda oynayabilecek kapasitedeki GENÇLER'in mevcudiyeti vardır.
Bu takım Karşıyaka ve Başiktaşın Süperlerini eledi.Salı günü TURGUTLU'da GALATASARAY ile oynayıp yarı finale kalacaklar.Belki de TÜRKİYE şampiyonu olacaklar.Bu çocuklar kendilerine ait tesisleri olmadan, orda burda nereyi boş bulurlar ise çalışıp, maddi olarak kıt imkanlar ile, eski otobüs ile seyehat, günü birlik deplasmanlar,yarı aç, yarı tok oynayarak bu günlere geldiler.Ara sıra iş adamı CAFER AZAKLI cep harçlığı verdi.
İşte bu takım; Sakaryalı, yöresini iyi araştırmış, ALTYAPI dinamosu İSMAİL ÖZ Hoca, Sakaryaspor'umuzda top oynamış ERCAN Hoca, ALTYAPI GENEL KOORDİNATÖRÜ ADEM Hocalarımızın ve bundan evvel ALTYAPIDA Çalışmış tüm hocalarımızın emek ve teşhisleri ile oluşmuş mükemmel SÜPER GENÇLER TAKIMI.
Stoperler : Hüseyin Güngör (1990 oğumlu) Stoperlerimizi bir çok takım izleyip, beğenmişlerdir.Transfer listelerinde yer almaktadır.
Berat Çetinkaya (1991 doğumlu)
Sol Bek : Salih Tokyay (1989 doğumlu)
Orta Saha : Onur Karakabak( 1992 doğumlu, U-16+ Milli Takım kaptanı)
Muharrem Efe (1990 doğumlu), Kerem Eryılmaz (1990 doğumlu)
Santrafor : FURKAN Aydın (1991 doğumlu) Bir çok takımın transfer listesindedir.Pivot santrafor özelliği vardır.
Yukarıda isimleri yazılı futbolcuların çoğu maçlarını izledim.İlk etapta A Takıma kazandırılması gerekenler şimdilik bunlardır.Seneye takımı tazeliyecek, alttan destekliyecek bir çok futbolcularımız yetişmektedir.Keşke hazırlamış olduğum ALT YAPI PROJEMİZ bir an evvel hayata geçseydi de, bu yetişen değerlerimizin sayısının ve kalitelerinin artması sağlanabilseydi.
MEDYA'da okuduklarımdan anladığım kadarı ile, bir çok genç futbolcularımıza teklifler geldiği gözükmektedir.Bu yıl satacağımız gençlerden elde edilecek gelirin dörtte birini ALT YAPI Tesislerine harcar isek, her yıl satabileceğimiz bir çok genç futbolcunun yetişmesine katkıda bulunuruz.
Değeri ve talibi olan futbolcunun hemen satılması taraftarıyım.Mesela HÜSEYİN TOK ile MUSTAFA PEKTEMEK talipleri varken satılmalıdır.Alt yapıdan gelenler ile yerleri doldurulur.Böylece devir- daim yaratılmış olur.
MİSYONUMUZ: Futbol Şehr'i SAKARYAMIZ'ın TÜRKİYE'mizde anıldığı ünvan'a yakışan,
FUTBOL' dan başka tanıtım ve moral kaynağı bulunmayan SAKARYAMIZ'a layık,
ÜLKE MİLLİ Takımlarına ve Ülke Futboluna bir çok şöhretli Futbolcu Kazandırmış SAKARYASPOR'umuzun yeniden yapılanmasını sağlamaktır.
Yukarıdaki mevcut futbolcularımıza Boluspor'un iki ÖMER'i ve İBRAHİM alındımı, geriye, PİVOT Santrafor olarak kalan eksiğimizi mutlaka tamamladığımızda SAKARYASPOR'umuz mükemmel bir takım olacaktır.
Bu yıl Yönetim Kurulumuz; ULUSAL MEDYA' da duayen olmuş SAKARYA' lı spor adamlarını ziyaret etmeli, eski Futbolcuları ve Futbol adamlarından katkılarını beklemeli, istişare etmeli, SAKARYA'lılık bilinci ile takımdaşlık duygularından istifade etmelidir.
Teknik Kadro'nun seçiminde aranması gereken kriterler ise,
- Önce SAKARYASPOR'lu olmalı
- Genç kadronun başarılı olacağına inanmalı ve gençler ile yola çıkacak kadar yürekli olmalı
- Modern futbol ilkelerine inanmış, kendisiyle barışık, yardımcılarıyla uyumlu, paraya değil başarıya motive olmuş, sosyal kişilikli, LİDER ve araştırmacı karaktere sahip olmalı
Ayrıca; SAKARYASPOR ALT YAPISINDA YETİŞMİŞ, halen Sakaryaspor dışında futbol oynayan, SAKARYASPOR formasının hasretini yaşamış, tekmeye kafa atacak kadar takımına bağlı, takıma ağabeylik yapabilecek, LİDER, örnek davranan bir futbolcumuzun acilen transferi gereklidir.Öyle zamanlarda takımı ateşliyecek bu tür futbolcuya saha içinde ihtiyacınız olur, maçı alırsınız.Takıma ruhunu vermeli.TUNCAY ve HAKAN ŞÜKÜR gibi.Bu tür futbolcu var.Adı ve soyadı İLHAN VAR. Kendisini çok iyi tanıdığım için önerdim.

Yeşil Siyah Sevgilerimle,


Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


Yorumlar (1)
RSS Yorumlar
1. 31-05-2008 19:51
Hakan Sükür..
Kim ne derse desin, mükemmel bir insan ve ülkenin gelecekteki büyük spor adami olacaktir. Üstelik Sakaryali. Sanirim Sakaryaspora el atmak için sabirsizlaniyor. Galatasarayin antrenör kaosundan çikarak sampiyonluga ulasmasinda en büyük pay sahiplerinden. Sakaryasporumuzun yeniden yapilanmasinda büyük rol alip, Türkcell 1'inci lig hasretine en kisa sürede son verebilecek tek adam. Birakin Sakaryasporu idare etsin. Birakin yillardir elde ettigi birikimlerini Sakaryaspor genç kardeslerimize asilasin. Hakan Sükür, Bülent Uygun'un Sivassporda yaptiklarinin kat be kat daha iyisini yaparak en kisa zamanda Sakaryasporumuzu Türkiyenin 4'üncü büyügü olarak ilan edebilir. Sakaryasporumuzu en iyi Sakaryali anlar... Sakaryasporumuzu en iyi bir Sakaryali yüklere uçurur. Haydi Hakan seni bekliyoruz....
Yazar mehmet (Üye)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım