Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
TECRÜBE KAZANDI
Cumartesi, 22 Mart 2008
Hava sıcaklığı 20 derece.Günlerden Cumartesi, 
Maç'ın Televizyondan naklen yayınına rağmen, Tiribünlerde 6.100 seyirci var.Maç hasılatı 21.000 YTL.
 Sanırsınız ki, Kasaba takımı maç yapıyor. 
TATANGALAR'ımız da olmasa bu takıma kim sahip çıkacak? 
90 dakika durmadan takımımızı desteklediler.Tiribünlerde ŞAMPİYON oldular.

Lider takımın, özellikle Turkcell Süper Ligine bu kadar yakın olduğu dönemde, bu kadar az taraftar ve masrafları karşılayamıyan maç hasılatı ile oynaması, Şehirimizin heyecanın ve inancının tam tesis etmediği  fikrini ortaya çıkarıyor.

Pazartesi akşamı rakibimiz Eskişehirspor 16.000 taraftar sayısı, 200.000.-YTL hasılatı ile Şampiyon olmaya çalışırken, Şampiyonluğun en büyük adayı, Kadrosu en kaliteli takım olan SAKARYASPOR'umuzun maçlarını izleyen TARAFTAR sayısı ve maç hasılatının düşüklüğü,ASANSÖR TAKIM lakabı takılan takımımızın, LİDER olmasına rağmen,  Şehrimize Heyecan katamadığını göstermektedir.Çoğunluk çıksak ne olacak, yine düşeceğiz diyor.

Oysa ki , bu yıl TURKCELL Süper Ligine çıkıldığında, ekonomisini düzeltme şansı olan yüksek gelirlere kavuşacak SAKARYASPOR'umuzun, Çekirdek kadrosu ve Altyapısından gelen Futbolcuları ile Büyük bir fırsatı yakalabileceğini düşünüyorum.  

Yeni düzenlemeyle, Tahmini gelirin 15 milyon YTL olacağı gözüküyor. Buradan tüm SAKARYA'lılara sesleniyorum.Öncelikle SAKARYASPOR'umuzun hukuken Şirket olarak birinci derece sahibi Büyükşehir Belediyesi, Valilik, Şehir eşrafı, Sivil Toplum yöneticileri son bir destek ile Futbolcularımıza olan borçlarımızı ödemeliyiz. 
Ligin Başından beri söylüyorum.Bu takımın bileğini birtek şey büker. '' PARASIZLIK.'' Son yedi hafta'ya Futbolcu ödemelerini tamamlamış olarak girecek olan SAKARYASPOR'umuz, bu kadro kalitesi ile Ligin bitmesine son iki hafta kala ŞAMPİYONLUĞU'nu ilan eder.
 
Gelelim maça. Bu gün maçta agresif olan Futbolcularımızın, sahada kimin nerede oynadığı belli olmayan takım dizilişinin, isteksiz mücadelenin tek bir nedeni var. Paralarını alamıyan Futbolcuların akılları ve yürekleri sahada değildi.Havanın da sıcaklığı üstüne tuz biber ekti.
 
Kartalspor çok koşarak, klas Futbocuları  İSKENDER' e dayalı oyun düzeninde maç'a başladı.Zaman zaman baskılarımız neticesi bocalamalarına rağmen,  takımımız bundan faydalanamadı. İSKENDER'i ligin sonunda hemen almalıyız.Turkcell Süper liginde çok iş yapar. Maç'a gol pozisyonları ile başlayan takımımız BURAK ile kazandığı iki atak şansını, ortaların kalitesizliği nedeniyle GOL'e dönüştüremedi.

 Orta sahada basamadık.Erken gelen GOL' e hemen karşılık verdik ve devreyi FERDİ'nin attığı gol ile 1 - 1 berabere tamamladık.

İkinci yarıya takımımız, gereksiz telaş, isteksiz ve futbolcularımızın yerlerini kaybetmiş şekilde oynadığı oyun şablonunda maç'a başladı. Bizler tiribünde Kalp Krizi geçirmek Üzereyken Kaptan BURAK'ın söküp getirdiği ve iyi yere ortaladığı Topa, bu ligin Golcüsü TANER'in  mükemmel kafa şutu ile, skor 2 -1 oldu ve derin bir  OOH !!!  çektik.

Daha sonra Taraftarların oyuna girişine alkışları ile büyük destek verdiği MUSTAFA PEKTEMEK, oyuna girer girmez Kartalspor defansını allak bullak etti.

Kazandırdığı Penaltı'yı GOLCÜMÜZ TANER Direğe nişanlıyarak tiribünlere OH!!! dedittiremedi. Maçın son dakikalarında MUSTAFA PEKTEMEK harika Feyk'i ile Kartalspor defansının dengesini bozarak, günün GOLCÜ'sü FERDİ' ye alda at diye güzel bir pas vererek maçın skorunun 3 - 1 olmasını sağladı. Bir ara Tirübünlerde umutlar tükenmişken TECRÜBELİ Futbolcularımızın Maç'a ağırlığını biraz  hissettirmeleri nedeniyle, zor da olsa maçı kazandık. 

Maçtan sonra Doping testi için TANER ve SERKAN uzun süre stadyumda kaldı. Maçın Yıldızları; Defansta HÜSEYİN, SERKAN, VOLKAN ve sonradan oyuna giren ERCAN'dı. Orta sahamız maçta yoktu. Oyuna sonradan giren MUSTAFA PEKTEMEK ve İkinci golümüzde olağan üstü zorlamasıyla topu kapıp, güzel orta yapan BURAK, iki gol Atan FERDİ, Bir penaltı kaçırmasına rağmen TANER, Galibiyette önemli katkıları olan futbolcularımızdı.
Hakeme itiraz eden MURAT dört sarı kart limitini doldurduğu için, bu hafta GİRESUN deplasmanında yok. Oyundan düşen oyuncularımıza bu kadar sabreden teknik heyet, eğer değişiklikleri daha erken yapabilseydi, maçı  önceden koparacaktık.Heyecandan öldük, öldük dirildik. Bu hafta BAHAR'ın gelmesi ile, FUTBOLCULARIMIZ' a Isı farklılıkları nedeniyle düşen vücut direçlerini yükseltmelerini, mineral  ve su kayıpları nedeniyle yorgunluk ve oluşacak krampların önlenmesi için, iyi dinlenmelerini ve kendilerine bakmalarını tavsiye ediyorum.
 
İnşallah hafta'ya Futbolcuların ödemelerinin yapıldığı, yorgunlukların atıldığı, morallerin en üst seviyede olduğu şekilde GİRESUN'a gidip, oradan da Galibiyetle dönerek Şampiyonluğa bir adım daha yaklaşacağız.
 
Yeşil Siyah Sevgilerimle,  

Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım