Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Bu ne sevgi ahh
Pazar, 25 Mayıs 2008

Önce şartlara bir bakalım...

50 metrekarelik 125 adet ev...

2 bin 500 YTL peşin...

Ayda 100 YTL taksit...

15 yıl sabit fiyat garantisi...

TEFE...

TÜFE...

Banka yok...

Faiz yok...

Ekonomik kriz yok...

Yan yattı... Çamura battı derdi hiç yok...

Hendek Belediyesi Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında, Turanlar Mahallesi' nde yaşayan Romanlar için yaptırılan 125 adetlik konuttan bahsediyorum.

Önceki gün Hendek'te yapılan temel atma törenine katıldım... İnanın Başkan Ali İnci'yi kıskandım... İnci'nin ne parasını, ne makamını, ne de karizmasını kıskandım... Başkan İnci'nin tek kıskandığım yanı bu denli sevilmesidir...

Abi, olmaz böyle bir sevgi... Yıllardır İnci'nin Romanlara olan yakınlığını ve yardımlarını bilirim. Onlara her zaman kol kanat germiştir. Ama dün gördüğüm sevgi, menfaat sevgisinden ileriydi. Başka... Bambaşka bir sevgiydi. Temiz ve yürekten gelen sevgiydi... Sizin de görmenizi isterdim.

Romanları seven vardır, sevmeyen vardır. Ben harbiden severim. Yanlış yapanları çok... Ama mert, samimi ve insanı insan gibi sevenleri de çok...

Neyse...

Gelelim şu her belediyeye nasip olamayan Sosyal Sorumluluk Projesi' ne... Bir belediyenin işi, çöpleri toplayıp, yama asfalt atıp, iki kaldırım yapmak değil... Bunu zaten herkes biliyor. Biliyor ama böyle sosyal projelere de nedense birçoğu el atmıyor. İki kurs, iki seminer, iki sandalye, al sana aslan gibi sosyal sorumluluk.

Yemezler canım... Ya da ben yemem... Terliyim...

Sakarya'nın ilçe belediyelerine Sosyal Sorumluluk Projesi çercevesinde bu güne kadar ne yaptı? Kim sorumluluğunu ne kadar yerine yetirdi? Bir anket yapsak acaba bu halk, bu belediyeleri sosyal sorumluluk dersinden geçirir mi?

Nah geçer...

Alayı sınıfta kalır...

Bence birçok belediye başkanı, İnci' den feyiz almalıdır. Bunu söylerken inanın bu belediye başkanlarını pasifize etmek, onların beceriksiz olduğunu ima etmek için söylemiyorum. Ama İnci'nin farkını da kabul etmek lazım. Sonuçta Ali İnci de bir ilçe belediye başkanı, öteki de bir ilçe belediye başkanıdır.

Aradaki fark, hizmet farkıdır.

Eeee...

Sizin o makama gelmeniz için oy verenler, sizden hizmet bekliyor. Şimdi birileri, "Bize işimizi öğretme dingil" diyebilir. Doğru, ben size işinizi öğretmeyim. Ama sizin de işinizi ne kadar öğrendiğiniz ortada...

İlçe belediye başkanlarını daha fazla kızdırmadan, böylesine anlamlı ve örnek bir projeye destek veren AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Yıldırım, Hendek Kaymakamı Harun Kaya ve AKP İl Başkanı Yusuf Alemdar ile böylesine güzel bir projeyi hayata geçiren Hendek Belediye Başkanı Ali İnci' yi kutlarım.

Tebrikler beyler...

Teşekkürler

19 Mayıs törenlerinde kullanılan renklerin tesadüf mü olduğunu kaleme aldıktan sonra, kimliği meçhul (!) kişilerin yönlendirmesiyle öğrencilerin ve bazı kişilerin bana attığı küfür dolu e-mailleri iki gündür yazıyorum. Dün yine e-mailler aldım. Bu kez küfür yerine bana destek veren dostlardan gelen e-maillerdi bunlar. E-mail atan, telefonla arayan ve bizzat ziyaretime gelerek destek veren herkese teşekkür ederim.


Hüseyin Cumalı hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım