Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Derin operasyon ve düşündürdükleri
Çarşamba, 04 Haziran 2008

Sakarya gündeminde günlerdir konuşulan operasyonda son nokta dündü. Savcılıktan alınan 4 günlük gözaltı süresi bitmesiyle beraber 31 zanlı İstanbul'a sevk edildi.
 
Sakarya kamuoyunun böylesine merak ettiği bir konuyu yerinde izlemek için biz de gazetemiz köşe yazarı Murat Uygun, Show Tv Sakarya Muhabiri Nurettin Eryılmaz, muhabir İlker Zeren ve teknolojiyi parmağında oynatan Kadri Yıldırım' la beraber sabah saat 05.00' te Sakarya Emniyet müdürlüğü kapısında yerimizi aldık.

Dakikalar geçtikçe ilerleyip hava aydınlandıkça emniyette hareketliik başladı. Otobüsler geldi. 28 bilgisayar, bir mindibüs dolusu evrak önce yüklendi. Çevik Kuvvet yerini aldı. Ve günlerdir emniyette misafir olan 31 kişi araçlara geniş güvenlik önlemleri altında bindirildi.

Sakarya Vali Yardımcısı Haluk Nuri Ballı ile Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Rıdvan Duran ayrı bir araça bindirildikten sonra konvoy yola çıktı.

Daha 500 metre gitmedik ki küçük bir kaza atlattık. Bu kaza sonrasında tekrar yola çıktık. Yolda zaman zaman yanlarından geçtiğimiz otobüsler içindeki 29 kişiye araçtan bakıyorum.

Kimi muhabbet ediyor.

Kimi uyuyor.

Kimi ise camdan dışarıya kara kara bakıyor.

Biz konvoyu sollayıp İstanbul'a vardık ki, Beşiktaş' ta bulunan 11. ağır ceza Mahkemesi' nin arka kapısına geldik.

Arka kapı adeta mahşer yeri gibi...

Operasyon kapsamında kimin tutuklanıp, kimin serbest kalacağını heyecanla bekleyen çok sayıda Adapazarlı, Adliye'nin arka kapısında yerini almış. İçlerinde tanıdık simalar da var. Herkes birbirine soruyor. Ne olur...

11. Ağır Ceza Mahkemesi'nin arka kapısına sürekli polis ve cezaevi araçları yanaşırken, birileri  sürekli doktor kontrolünden geçiyor. Sıra bizimkilere geldi. Hepsi doktor kontrolünden geçtikten sonra tek tek savcıya çıkmaya başladılar. Bütün bunlar yaşanırken bende bir duvarın dibine çöktüm.

Bir yandan Sakarya'daki yaşanan olayları düşünüyorum. Bir yandan da üzülüyorum.

Niye üzülüyorum...

Operasyon kapsamında alınan kişilere bakıyorum. İçlerinde yıllardır tanıdığımız, yolda, cemiyette, Sakaryaspor maçında selam verdiğimiz insanlar... Operasyon kapsamında gözaltına alınmışlar. Biz meslek icabı görevimizi yapsak da, biz de insanız.  Birilerinin zannettiği gibi keyif almıyoruz. Ama işimizi de objektif şekilde yapmaktan başka çaremiz yok.

Bir ara içimden geçti.

Keşke diyorum...

Keşke serbest kalsalar...

Saat 21.00 itibariyle köşemi teslim etmek zorundaydım. Bu saate kadar 31 kişiden 5 kişi savcılıktan serbest kalırken, diğer zanlılar ise tutuklanma istemiyle mahkeme' ye sevk edildi.

Yargı bakalım ne karar verecek ?

Özür ve Tebrik

Meslek icabı yoğun oluyoruz mazeretine sığınmak istemiyorum. Ama gerçekten yoğunduk. Ve Kadriye Adıyaman ile Ali Özkan'nın Beyazgül Restoran’da yapılan görkemli düğünlerine katılamadım. Ayrıca Mehtap Kaya ile Adapostası Gazetesi Genel yayın Müdürü Gürkan Kılıç' ın Nur Düğün Salonu’nda yapılan muhteşem düğünlerine katılamadım. Her iki çiftten işlerim yoğun bile olsa düğünlerine katılmadığım için özür diler, nice mutlu yıllar dilerim.


Hüseyin Cumalı hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım