Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Deşifre hangi özel hastanenin...
Pazartesi, 23 Haziran 2008

Deşifre hangi özel hastanenin peşinde !

Bir Deşifre yalellisi tuttuk bu sıra gidiyoruz. Operasyonda polisin telefon kayıtlarını tek tek yaptığı deşifre sürürken, bu kez de Deşifre ekibinin Adapazarı'nda özel bir hastanede 2 kez çekim yaptığını öğrendik.

Bildiklerimi kısaca sizinle paylaşayım.

Önceki gece bir kaç dost sohbet ederken, ismi gibi kendi de güzel bir dost, "Size bir bomba patlatayım. Star Televizyonu'nda yayınlanan Deşifre programına bir hastane ile ilgili sağlam bir iddia gelmiş. Deşifre ekibi bu iddiayı araştırmak için Adapazarı'na gelmiş. El altı bir çok kişi ile görüştükten sonra hastanede çekim yapmış" dedi.

Masada oturan herkes bir ağızdan " Eeeeeeee " dedikten sonra bizimkisi anlatmaya devam ediyor; "Ekip ilk kayıtları yaptıktan sonra televizyona dönmüş. Ardından tekrar gelmiş ve bu kez yine hastanede ve çevresinde çekim yapmış. Sonra elde ettiği bilgilerle buradan ayrılmış" dedi.

Masada herkes birbirine bakarken hemen atlayıp, "Peki bunu sana kim söyledi. Deşifre ekibi gizlice gelir, gizlice gider. Sen nereden duydun" deyince arkadaş; "Hep siz mi duyacaksınız. Biraz da biz duyalım" geyiği yaptı.

Masada herkes başladı yorum yapmaya... Yok şu hastane, yok bu hastane, yok onun için öyle dediler, yok bunun için böyle dediler, o doktor bilmem kaç paraya tripleks almış, bir hastane hastaları kontrole geç çağırıp ikinci kez para alıyormuş, yok usulsüzlükler varmış...

İddialar... İddialar...

"Ağzı olan konuşuyor" lafı bu kısma cuk oturuyor.

Aslına bakarsanız Deşifre ekibinin buraya gelmesi çok normal bir durum. Çünkü bize bile her gün bir çok iddia geliyor. Yarısı boş olan bu iddiaları bizde araştırıyoruz. Ama belge olmayınca, kıçımızın üzerine oturuyoruz. Deşifre’ye gelen iddia öylesine sağlam bir kaynaktan gelmiş ki, ekip halen ekrana yansımayan bu olayla ilgili çalışıyormuş.

Saat iyice ilerleyip tam masadan kalkarken dostuma bir kez daha bilgi kaynağının ne kadar doğru olduğunu sordum.

 Niye...

Geçen gün operasyon öncesinde ünlü bir kişinin İstanbul'dan bir dedektifle şebekeyi izlettiğini kaleme almıştık. Bize gelen bilgilerle beraber iddia diye yazdığımız bu olayı halen netleştiremedik. Bizim iddia diye verdiğimiz bir olay bile, bazı insanları zan altında bıraktığı için iyice araştırmakta fayda var.

İşte bu nedenle yakından tanıdığım bu dostuma bir kez daha iddianın ne kadar doğru olduğunu sorduğumda, "Deşifre ekibinden birinin Adapazarı'nda yakın arkadaşı var. İşlerini bitirip İstanbul’a giderken ekip bu kişiyle konuşmuş"

 Neyse...

Önemli değil. Nasıl olsa kokusu çıkar.

 Bu arada dün Anadolu Ajansı'nın resmi internet sitesinin ana sayfasında bir haber gördüm. Haberde; "Maliye Bakanlığı, inşaat sektöründen sonra sağlık sektörünü de büyüteç altına alıyor. Maliye Bakanlığı Hesap Uzmanları Kurulu Başkanı Mahmut Vural, hesap uzmanları gayrimenkul piyasasında gerçekleştirdikleri sektör denetimlerine, sağlık sektörünü de dahil etti. Bu çerçevede, ilk 5 bin kurumlar vergisi ve ilk bin gelir vergisi mükellefleri arasında yer alan özel hastaneler, ilaç şirketleri ve büyük laboratuarlar nezdinde kapsamlı vergi incelemesi yapılması kararı alındı" deniyor.

Bence de artık bazı özel hastaneleri yakından izlemenin faydası var. Hatta bize de görev düşerse ben ve deklanşörüm her zaman hizmetindeyiz (!)


Hüseyin Cumalı hakkındaki diğer yazılar


Yorumlar (1)
RSS Yorumlar
1. 02-07-2008 19:53
yani size bravo ne kadar dürüst gazetecilik ahlakı olan bir site bu keşke herkes sizin kadar duyarlı olsa.
Yazar samet (Üye)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım