Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Ben de Talibim...
Çarşamba, 25 Haziran 2008

SAKARYASPOR' umuz sanki ayağa düştü, zafiyet geçirdi önüne gelen Kulübümüze talip oldu.Daha önceleri yaşadığı kentin takımının maçlarına dahi gelmeyenler, SAKARYASPOR takımına talip olup, yönetim kurulunu bile yapmışlar.

Koskoca SAKARYA'da adam kalmamış, ANKARALI iş adamı kulübü kurtaracak.Beyefendi kulübü alıp Sakaryalı futbolcu menecerine verecekmiş, iki yılda çok başarılı bir takım yaratacakmış.
Bir SAKARYA' lı olarak aynı şartlarda ben de Taraftarlarımız adına, SAKARYASPOR'umuza talibim. Hiç olmazsa Ankaralı işadamından daha genç, daha aktif, daha akıllıyım ve en önemlisi SAKARYA' lıyım.
Aynı zamanda projemiz de var.Ankara'lı işadamı nasıl kurumsal yapı oluşturacak ise oluştursun, daha alasını biz de yapabiliriz. Aklın yolu birdir.Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok.
Kulübümüzü İstanbul'lu işadamından kurtaran AZİZ Bey, Ankara'lı iş adamına devretmeyi düşünmez bile,
Artık Yeniden yapılanma zamanı geldi de geçiyor.SAKARYA'lıların malı olan SAKARYASPOR' umuz işin ehline teslim edilerek, Kurumsallaşmalı, Futbol kulübü yönetim doğruları uygulanmalı.
Kulübümüzü, Yönetim kurulu yönetip, denetlemeli, Genel Menecer'lik makamı oluşturulmalı, Altyapı Tesislerimiz derhal yapılmalı, ilk yıl geleceğin takımını oluşturacak gençler ve tecrübeliler karmasından bir takım yapılmalı,Futbolcu izleme kadroları oluşturarak gelecek vaad eden futbolcular tesbit edilerek değerlendirilmeli.
Kulübümüzün Sağlık, hukuk ve pazarlama departmanları oluşturulmalıdır,
Hisse yapısının, Kamu'ya ait kurumun şirketinin, iştiraki olarak A.Ş. statüsünde faaliyetine devam eden SAKARYASPOR'umuz, bedelsiz satış keyfiyetine haiz durumda değildir.Türk Tİcaret kanununa göre bir defter değeri olan SAKARYASPOR' umuz yine mevcut hisse yapısını ve A.Ş. statüsünü korumalı, Kurumsal ismine layık, kurumsal bir şekilde yönetilmelidir.
Bunca yıllık tecrübeden sonra; Sayın AZİZ DURAN artık SAKARYASPOR'umuzu yeniden yapılandırarak, değerini arttıracak, Şehrimizin moralini yükseltecek, başarılara ulaşacak şekilde tesis etmelidir.
Bu şehirde dört kez Belediye Başkanlığı yapmış bu kadar tecrübeli bir hemşehrimiz, artık SAKARYASPOR'umuzu da özlenen seviyeye getirmelidir.
Ben kendi adıma talip değilim, SAKARYA'lılar adına kulübümüz'ün Sakaryamızda kalmasına talibim.
Fakat en azından KOSKOCA SAKARYA'da kulübüme talibim diyecek cesaretini yüksek sesle haykıracak bir kişinin değil, binlercesinin sesi ve yüreği olduğumu belirtmek isterim.
Bedelsiz verilecek kadar ucuz olmayan, Futbol Ticaretine aracılık edilmesi için alınması düşünülen, SAKARYASPOR'umuz koskoca 700.000 nüfusluk şehrin takımıdır.
''SAKARYASPOR SAHİPSİZ DEĞİLDİR.''
Yeşil Siyah Sevgilerimle,

Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım