Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Sakaryamız'ın Ruhu Satın Alınamaz!
Çarşamba, 02 Temmuz 2008

Eski efsane Futbolcumuz ve Teknik Direktörümüz Sayın Coşkun Demirbakan'ın;
Sakaryaspor sevdasının duygularıyla haftalardır medyamızda, hocamızın yakın dostu, UZMAN HOLDİNG Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Sedat Çolak adına Sakaryasporumuz'a talip olduğu haberleri yer almaktaydı.
 
01.07.2008 Salı günü Coşkun Hocam'ın ricası ile, İhale Şartnamesini Sayın Sedat Çolak'a götürmek üzere İstanbul'a birlikte gittik.Yapılan görüşme neticesi ihale şartnamesini okuyan Sayın Sedat Çolak Beyefendinin görüşlerini sizler ile paylaşmak istiyorum.
 
- Sakaryaspor 700.000 nüfuslu bir şehrin ruhunu taşıyan spor kulübüdür.Böyle bir kulübü tek başına satın almak, çok sevdiğimiz, ölülerimizin mezarlarının bulunduğu, kendimizi ait hissettiğimiz Şehr'imize ihanet olur.Bu şekilde takımı satın almak şehri karşımıza almak olur, bu bize yakışmaz,
 
-Sakaryaspor'umuz hepimizindir. Bu günlere kadar gelmiş takımımızı 1980 yılında oluşmuş ve başarılı olmuş yönetim kurulu gibi, her soydan ileri gelenlerinin ve şehrimizin işadamlarının bulunduğu yönetim kurulu oluşturulsun. Bütün borçları ile kulübümüz bu yönetim kurulu tarafından devralınsın, Sakaryasporumuz tarihindeki gibi şanlı mazisine yakışır günlerdeki başarıları yakalasın. Kulübümüzün sahiplerinden bu şartlar ile devir talebi geldiğinde hemen yönetimi oluşturacak gücümüz vardır.
 
-Öncelikle oluşacak yönetim kurulu kendi arasında 15 kişi ile 15 dakikada 7.5 Trilyon parayı masaya koysun, şampiyonluğa oynayacak kadroyu oluşturarak, hem takımı yönetsin, hem de  borçlarını ödesin. Borçları bitince BELPAŞ A.Ş.'ye olan defter değeri kapatılarak, kulübümüzün tamamı Sakaryaspor Kulübü Derneği tarafına devredilsin.
 
-Kulübümüze öncelikle doğrudan gelir yaratacak tesisler için Büyük Şehir Belediyesi ile işbirliği yapılarak gösterilecek alanlara işmerkezleri yapılsın, her yıl 10 trilyon gelir kazanacak duruma getirilerek, kendi kendine yeten kulüp haline gelsin.
 
-Derhal mevcut stadın yeri iş merkezi yapılarak, karşılığında 30.000 kişilik modern stadyum ve antrenman tesisleri yapılsın.
 
-Sakaryasporumuz'u Sakaryalılar'ın yöneteceği her oluşumda maddi manevi varım. Buna yetecek ekonomik gücümüz fazlası ile var Allahımıza şükür,
 
-Takımımızın futbol şehrine layık olmadığı yerde bulunmasından, bir Sakaryalı olarak üzüntü duymaktayım.Tüm diyalog yollarının açılarak, birlik beraberlik seferberliği ile yeniden tesis edilecek bütünleşme ile Şehrimizin tek moral kaynağı olan Sakaryaspor'umuz layık olduğu yerlere gelecektir.
 
-Sakaryasporumuz'un ihale ile satışına kesinlikle tüm şehrin karşı çıkmasını isteyen Sayın Sedat Çolak,
 
Tüm Hemşehrilerimize selam ve sevgilerini göndermiştir.
 
Özellikle isminin açıklanmasını istememesinin nedeninin; reklam için talip oldu şaibesinin yaratılmaması için olduğunu hatırlatmıştır.
 
İnşallah takımımız için hayırlısı olur. Bakalım diğer taliplilerden ne tür fikirler çıkacak? Eğer bu konuda duyumlarım olursa siz değerli okurlarım ile paylaşacağım.
 
Yeşil Siyah Sevgilerimle,


Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım