Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Başkan o cipi iade et
Cumartesi, 29 Mart 2008

Yazıişleri Müdürümüz Serdar Aksu, çalışkan ve işi bilen bir gazeteci olduğunu bir kez daha kanıtladı. Pamukova Belediyesi Basın Halkla İlişkiler Belediyesi'nden gelen bir haberi, gazetecilik örneği sergileyerek kamuoyunun dikkatine sundu.

Neydi o haber...

AKP'li Pamukova Belediye Başkanı Hikmet Feridun Turan'a, belediyeye ait akaryakıt istasyonunu 5 ay önce 15 yıllığına kiralayan şirket tarafından makam aracı olarak kullanması için 40 bin euro değerinde cip hediye edildi.

Bu haberle beraber Ulusal medyada habere ilgi gösterdi. Dün bazı internet sitelerinde haber hit oldu.

Bu gelişmeler sonrasında Başkan Turan açıklama yaptı. Önce şu açıklamaya bir göz atalım.

Belediye Başkanı Hikmet Feridun Turan, 2008 model aracın hibe yoluyla geldiğini ve belediyenin kârlı bir anlaşma yaptığını söyleyerek, “Belediyemizin lehine çok güzel avantajlar ile akaryakıt istasyonunu Turkuaz firmasına kiraladık. Firma bu kiralamadan belediyemize hem para, hem de belli oranda akaryakıt vermeyi taahhüt etmişti. Şimdi eski akaryakıt istasyonumuzun karşısına mülkiyeti belediyemize ait olmak üzere yeni bir istasyon yapıyorlar. Belli bir zaman sonra tamamı belediyemize kalacak. Firma bizden gördüğü iyi davranışlar sonucu belediyemize bir araç hibe edeceğini bildirdi. Biz de kabul ettik. Belediyemizin menfaatine olan ve kazancımız söz konusu ise kanunlar çerçevesinde hareket ederiz. Hibe edilen araç belediyeye makam aracı olarak verildi.”

Bravo başkan...

Tebrikler...

Büyük iş yapmışsın. Öyle yaaa... Koskoca belediye başkanınızınız. Sizin altınızdaki araçta cip olmalı... Pamukova belediye başkanının bir farkı olmalı...

Şimdi başkana soralım bakalım.

Eyy başkanım... Hatırlar mısınız. 2 yıllık görev süresinde İzmit'te 80 okul yaptıran zamanın Kocaeli Valisi Erdal Ata, Gebze Organize Sanayi bölgesi yönetiminin hediye ettiği lüks aracın, ilk kararnamede merkeze alınmasında büyük etkisi olduğu...

Hatırlar mısınız;  Van Milli Eğitim Müdürü Yahya Yıldız’ın öğretmen maaşlarının yatırılması karşılığı bankadan Volkswagen Passat marka araç alarak spekülasyonlara yol açtığını.

Yine Van’da müftülüğün Diyanet Vakfı adına bankadan promosyon olarak aynı araçtan aldığını... Olayı doğrulayan Müftü Osman Artan, “Aracın alındığı para faiz veya haram değildir. Eğer bu para bana verilmiş olsa ve ben kendim için kullansaydım o zaman haram olurdu. " demesiyle ülke gündemine oturduğunu..

Ama ne kadar etik olduğu tartışılan bu promosyon işini bir tek Pamukova Belediye Başkanı yapmıyor. Birçok kurumun başındaki müdür beyler de yapıyor. Maaş ödemeleri nedeniyle anlaştığı bankadan aldığı promosyonlarını kafasına göre harcıyor. Odasına plazma televizyonda alan da var, makam arabasına klima taktıran da.

Yazık... Hem de çok yazık... Topluma örnek olacak insanlar üç beş kuruş için ne hallere düşüyor. Topluma yön verecek insanlar, hava atmak için etik olmayan hareketlere kapılıyor.

Sayın Turan... Sizi sever ve sayarım. Ama bu cip olayı size yakışmadı. Bu cipi iade edin. Sizin gibi çalışkan, hatırnaz,  ve ön planda olan bir başkana cipi geri vermek yakışır.

Haaaa... Yok cip rahat ve havalı diyorsanız, siz bilirsiniz. Ama bu millet sandıkta çokkkk havalı başkanların havasını aldı.


Hüseyin Cumalı hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım