Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
ATSO hiç yakışmadı. Ama hiççççç
Cumartesi, 05 Temmuz 2008

Adapazarı Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ATSO) 14 meclis üyesini palas pandıras yolcu etmesi gündemin birinci sırasına oturdu.

Kamuoyuna "Yahu bu üyeler 3 meclis toplantısına katılmadı. Biz de bu yüzden bu üyelerin üyeliklerine son verdik” açıklamasını kimse yemedi.

En azından ben yemedim. Havalardan olsa gerek bu sıralar hayli terliyim.

Neyse...

Dün yakın dostum Adapazarı Belediyesi Meclis Üyesi ve İşadamı Ömer Arslan'ı telefonla aradım. Arslan ile sohbet ederken, "Bak burada kim var" diye telefona sesi tanıdık birisini verdi. "Cumalı nasılsın" diyen ses tanıdık ama çıkaramadım. Biraz sohbet ettikten sonra sesin ATSO tarafından üyeliği düşürülen 14 kişiden birisi olan işadamı Süleyman Baş olduğunu anladım.

Süleyman Baş'ı çok eski yıllardan beri tanırım. Beyefendiliği ve renkli kişiliğiyle herkesin yakından tanığı Baş'a, "Ne o abi seni de meclis üyeliğinden yolcu etmişler. Hayırlı olsun. Meclisi bu kadar boş bırakırsan sonu böyle olur" diye takılınca, "Cumalı hastalıkla uğraşıyorum. Ben hastanede iken beni meclis üyeliğinden düşürmüşler. Böyle olmaz. İnsan açar bir sorar. Yasal olarak hastanede olduğumu raporlarımla beraber itiraz dilekçeme ekleyerek ATSO'ya sundum. Şimdi itirazımın sonucunu bekliyorum" dedi.

Vay beee...

Koltuğun ne kadar tatlı imiş....

Süleyman Baş gibi değerli ve beyefendi insan canıyla uğraşırken, geçmiş olsun diyeceklerine adamı palas pandıras meclis üyeliğinden düşürmüşler. Bu mudur yani? Geçen yazımda da dikkat çekmiştim. Yine dikkat çekeyim. Bu hareket etik mi?

ATSO gibi saygın bir kuruluşa yakıştı mı? Geçmiş olsun dileğini bekleyen Süleyman Baş'ı neden meclis toplantılarına katılmıyorsun diye uyarmadınız. "Şimdi birilerini uyarmak mı lazım" diyebilir. Kardeşim uyarman lazım tabi... Ama sen kapı arkasında bir fırsat bekliyorsan ve fırsat eline düştü diye böyle yapıyorsan sözüm yok.

ATSO'da sular fokur fokur kaynarken ben bir de bu gelişmelerden Başkan Erol Öztürk'ün tam bilgisi var mı, onu merak ediyorum. Başkan Öztürk bu tip basit hareketlere itibar edecek bir insan değil. Hani diyorum. Acaba çok bilen birileri bu işe bir ayar mı çekiyor?

İşte ben bunu merak ediyorum.

Haaaa… Her ne kadar insanın başına bazı şeyler ya meraktan, ya yan taraftan gelse de, yine de ben merak ediyorum.

Bu arada dün telefonla İşadamı Akgün Altuğ ile görüştüm. Önümüzdeki Çarşamba günü yapılacak olan meclis toplantılarında meslek grubu listelerinin belli olacağını ve böylece arkadaşlarıyla beraber yeni bir yol haritası çizeceklerini belirten Altuğ, "meclis üyeliğinden düşürülen arkadaşlarımızla ilgili şimdilik konuşmak istemiyorum. Ama meclis toplantısı sonrasında duruma göre bizimde söyleyecek bir çift sözümüz olabilir. Ancak şu anda arkadaşlarımızdan bazıları itiraz etti. Bekleyelim" dedi.

Altuğ bey haklı... Bekleyip görelim.

Bakalım hasta iken düşürülen bir üye için ATSO gibi saygın bir kuruluş ne yapacak?


Hüseyin Cumalı hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım