Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Otokar'dan 45 Bin Fidan
Cumartesi, 29 Mart 2008
Otokar 45. kuruluş yıldönümü anısına Sakarya'da 45 bin fidanlık bir anı ormanını hayata geçiriyor.
Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, 45. kuruluş yıldönümü nedeniyle Sakarya'da 45 bin fidanlık anı ormanı oluşturacak. Bu amaçla Otokar çalışanlari SAÜ Kampüsüne bugün aileleriyle birlikte 3 bin fidan dikti.
Fidan dikim törenine Genel Müdür Yardımcıları Hüseyin Odabaş, Ali Rıza Alptekin, Çevre ve Orman Müdürü Nurettin Taş, SAÜ Rektor Yardımcısı Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Arifiye Belediye Başkan Vekili Nuri Tokyürek, Otokar çalışanları ve aileleri katıldı.  Otokar Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Odabaş, kuruluşlarının 45. yıldönümünde Turkiye'nin en büyük ağaçlandırma projesine imza atmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını belirterek, 45 bin fidanlık anı ormanı ile ülkenin gelecegine yatırım yaptıklarını kaydetti.
Sakarya Üniversitesi kampusüne bugün 3 bin fidan diktiklerini belirten Odabaş, "Eylül ayinda Sakarya Çevre ve Orman Müdürlüğü'nün belirleyeceği bir alana 42 bin fidan daha dikeceğiz. Çevresel kaynakların uzun vadede korunması için bir çok çalışma yaparak topluma ornek oluyor, egitimler, ornek uygulamalar ve verdigimiz gonullu egitimlerle cevre bilincini yayginlastirmayi hedefliyoruz. Icinde bulundugumuz cevrenin korunmasi ve iyilestirilmesi yonunde calisanlarimiz ile birlikte bircok farkli projeye imza
atiyoruz. Otokar tesislerinde de kabul gormus cevresel yonetim sistemlerini uyguluyoruz. Faaliyetlerimizin cevresel etkilerini asgari duzeye indirgemek uzere surekli olarak hedeflerimizi yeniliyor, enerji kaynak kullanimimizi optimize ediyoruz" dedi.
Otokar urunlerinin musterilerinin beklentilerini karsilarken, cevre ve sosyal hayati koruma amacina hizmet eden teknolojileri uyguladiklarini ifade eden Odabas, ayrica Otokar'in cevre konusunda ISO 14001 belgesi ile faaliyet gosterdigini soyledi.
Odabas, 2007 yilinda Otokar olarak, atik sahasinin genisletilmesi ve boya uygulamalarinda yapilan iyilestirme calismalari gibi kendi bunyesinde cevresel faaliyetlerin yani sira cevre bilincinin yayginlastirilmasi icin yan sanayi ile cevre toplantisi ISO 14001 egitimi, yan sanayi cevre denetimleri gibi projeler yuruttuklerini belirtti.
Sektör Haberleri hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım